Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Tiada Lagi Ketuk-ketuk Ramadan - Sheila Rusly Undur Diri

14-3-2019 09:57 AM|Oleh: top5complete| Komen: 98


Berita sedih buat peminat rancangan Ketuk-ketuk Ramadan apabila pengacara rancangan televisyen popular ketika bulan ramadan itu mengesahkan untuk berundur diri.

Pejam celik, pejam celik sudah 15 musim rancangan TV ini bersiaran dan sudah sebati dalam kehidupan rakyat terutama mereka yang menyambut bulan Ramadan.

Sheila Rusly yang menjadi pengacara rasmi program itu mengumumkan pengunduran dirinya dalam satu kenyataan yang dimuat naik pada di Instagramnya.

Keputusan yang mengejutkan ini menghampakan ramai pihak kerana mereka mahu dia meneruskan program tersebut.

Berikut adalah artis jemputan yang pernah bersama Sheila Rusly dalam program Ketuk-ketuk Ramadan. Rancangan ini secara tidak langsung telah membantu menaikkan nama pendatang baru dalam industri hiburan tanah air.


sumber instagram
sumber instagram
sumber instagram
sumber instagram

sumber instagram

sumber instagram

sumber instagram

Bagilah Sis berehat pula kan? Tapi, mungkinkah ada sebab lain mengapa Sheila mengundurkan diri dari program ini? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 98
Komen

Previous : Kongsi Foto Mesra Bunga Cinta Lestari Dan Reza Rahadian, Ashraf Sinclair Dilabel Dayus?

Next       : "Rupa Boleh 'Touch Up', Bakat Boleh Digilap" - Siti Sarah Kata X Factor Is A Gift!

Komen Terbaru

Quote mizzmimi 18-3-2019 11:45 PM
Buatla hantuk-hantuk romadhon pulak

Lain-lain Komen

Quote laksmanabentan 14-3-2019 10:02 AM
acah2 aja tuh....
biasa ler artis kan... nak up nama balik kena la acah2 gitu...
Quote pearl.silver 14-3-2019 10:03 AM
Takpaham konsep ketuk2 ni
Tetamu jemputan masak tu dpt banyak gila hadiah
Quote mixed 14-3-2019 10:03 AM
TT ooit censored la sikit muka2 pengomen tu
x yah la nk viral kan
Quote opie5662 14-3-2019 10:05 AM
Bagus la...cemuih nengok masak 5 minit...iklan 15 minit...membebel 10 minit....tak nampak ape yg dimasak nye
Quote EvieWanKenobi 14-3-2019 10:17 AM
pearl.silver replied at 14-3-2019 10:03 AM
Takpaham konsep ketuk2 ni
Tetamu jemputan masak tu dpt banyak gila hadiah

yang dapat hadiah bukan pengunjung yang dapat jawab soalan sis ke?

Quote syadq 14-3-2019 10:20 AM
Sambil memasak sambil bergosip, tayang pulak di bulan ramadan.

Best tengok sebab dia rajin bagi tips.
Quote pavlovachoc 14-3-2019 10:21 AM
15 musim ke .. boleh kira ngn jari bape kali aku tgk  ..
Quote Beribear 14-3-2019 10:30 AM
Artis dpt hamper duit bagai.. Penonton dpt la sebotol kicap ke sos tiram ke perencah ke.. Hahaha.. Tak fair betul. Dulu2 je best ketuk2 ni sbb artis2 dulu tak muat naik dlm memana socmed. So bila dorg masak2 pastu rasa tu aku dok igt real dorg tak puasa. Bila dah jaman now ni semua nak di upkan kat socmed then buat taktik sama rasa alahaiii sgt
Quote kucingitam 14-3-2019 10:32 AM
yang gambar dgn PU tu iols terkejut memula sbb ingat PU tu pegang Sis.. rupanya silap tgk..ahaha..
Quote tagas 14-3-2019 10:36 AM
aku kalo tgk pun kalo ade retis2 fav aku jer jadik jemputan

yg tak best tukaw channel lain trus

Quote awexgaban7 14-3-2019 10:45 AM
awal2 dulu best jugak la... makin lama... ya ampun... elok laa stop pon....
Quote nolya 14-3-2019 10:57 AM
Rancangan KKR mendapat sambutan ramai, maka wajarlah diteruskan.  Tak apelah kalau ada di antara netizen yg tak nengok, sesekali nengok juga yg  tak sempat tengok tapi masih ramai lagi yg suka nak tengok. Program ni tak saje menunjukkan masakan pelbagai resepi, tetapi ada juga diselitkan tips,  unsur2 lawak dn perkenalan artis2 tetamu yg dijemput.  Light entertainment in one program.  Mungkin juga  kompeni dia ada program lain yg lebih menguntungkan lantas ranc KKR dihentikan. Kemaren baca, KKR shooting di Sabah.  Bila pulak nak ke Kuching, Sarawak?

Semoga Sheila Rusli timbang semula untuk hentikan program KKR ni. Let this programme jadi program untuk mereka yg sekadar suka memasak  sekalipun bukan program favorit bagi para cook/chef. Sekadar pendapat saya.
Quote aemon 14-3-2019 11:06 AM
cannot brain la tgk leftenan zana semalam...zarul umbrella terlalu ensem nak digandingkan dengan sis ketuk-ketuk.
Quote pearl.silver 14-3-2019 11:14 AM
EvieWanKenobi replied at 14-3-2019 10:17 AM
yang dapat hadiah bukan pengunjung yang dapat jawab soalan sis ke?

Hahaa.. Pengunjung tu takat dpt sekotak kiub pati ayam, xpun sebotol sos cili
Klu artis tu, dgn hamper dr semua penaja.. Klu 4 org penaja, 4 la hamper dpt produk2 penaja tu
Ada sekali tu plus jd penaja, artis dpt touch n go ada duit berapa tah dlm tu.
Quote cahaya_almas 14-3-2019 11:37 AM
Oklah..sbb dh lama kan...tukarlah rncgn lain lak..
Quote qusairy 14-3-2019 11:40 AM
Okeyyy... thank you, nexttt...nextt.. thank you
Quote namieamuro 14-3-2019 11:45 AM
wpun iols x minat sis sis ni..tp ok je kot ketuk2 wpun resepi simple aje..kekdg mak iols dpt ilham nk masak utk berbuke dr ketuk2 ni la
Quote kenarikelabu 14-3-2019 11:53 AM
Tukar nama lain la plak. Lambung-lambung Ramadan ke...
Quote c===8 14-3-2019 11:55 AM
x tau musim berapa tapi masa tu dia jemput liyana jasmay & aizat
liyana punya la gedik ala2 anak org kaya manja x penah kedapur
pegang ikan pun takut2 cam pegang taik
trus gua x tgk lg kkr

Lihat semua komen(98)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047694s Gzip On
To Top