Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Nadiyah Shahab Bingung, Kenapa Tak Boleh Buat Kek Bentuk Alat Sulit?

13-3-2019 11:22 AM|Oleh: Saiful| Komen: 121

Foto: IG Nadiyah Sahab
Kecoh dengan tema bachelorette party Nelydia Senrose sebelum ini yang didakwa sebagai lucah dan tak senonoh.

Salah satu rakan artis yang ada di situ, Nadiyah Shahab bagaimanapun mempertahankan Nelydia kerana sebenarya bakal pengantin itu tidak tahu apa-apa mengenai kejutan tersebut.


"Nelydia tidak tahu apa-apa mengenai kejutan 'Bachelorette Party' itu. Dia tidak patut dipersalahkan."

"Makanan yang dihidangkan pada malam itu disediakan oleh pihak katering yang mengikut tema majlis iaitu 'Pyjamas Bachelorette Party Nelydia Senrose'."


Nadiyah juga bingung kenapa orang perlu mengecam sedangkan ramai lagi orang lain yang buat manisan sebegitu sekadar untuk suka-suka sahaja.

"Lagipun, bukan kami buat perkara tidak baik sepanjang majlis berlangsung.”

"Niat kami baik iaitu mahu memberi kejutan kepada Nelydia yang bakal menamatkan zaman bujang. Kami mahu menghargainya kerana dia wanita yang penyayang.

"Tiada lelaki dalam majlis itu dan semuanya wanita yang terdiri daripada kenalan rapat dan adik-beradik Nelydia.


"Ia hanyalah pertemuan untuk mengucapkan selamat maju jaya kepada Nelydia yang bakal menempuh alam rumah tangga tidak lama lagi.

"Malah, majoriti yang hadir memuat naik video dan gambar aktiviti yang berlangsung sepanjang acara itu. Kami habiskan masa menghiburkan Nelydia dengan persembahan dan menonton video istimewa yang dibuat khas untuknya,” katanya kepada Harian Metro. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
4
Terkejut
5
Sedih
5
Lawak
7
Bosan
9
Komen: 121
Komen

Previous : Lagu Yang Pernah Ditolak, Bertukar Tangan Antara Artis Popular Tanah Air!

Next       : "Abang-Abang Kat Luar Sana Mesti Jealous Tak Dapat Pegang Punggung Sajat Kan?"

Komen Terbaru

Quote boojaat 11-8-2019 12:18 AM
Xselera nak mkn kek mcm ni

Lain-lain Komen

Quote tagas 13-3-2019 11:26 AM
dlm asean travel @astro kepam berkerak jer

skang da flowles marbelas cam doll
Quote Themilo 13-3-2019 11:29 AM
ni bimbo mana nih? apsal tak femes?
Quote mohdcrow 13-3-2019 11:31 AM
Aku pun bingung gak...sapa dia ni?
Quote RatuDunia94 13-3-2019 11:31 AM
Muka sheols dlm drama tv3 pukul 7 tu bengkak semacam yach.. dh serupa muka sajat lepas suntik botox.. so obvious! Nampak lawak muka dia mcm nk meletop bila masa..
Quote pearl.silver 13-3-2019 11:32 AM
Nadia.. Pleaseee... U kawen nnt kek kawen tu letak org tgh ngongkek ats kek yaaaa...
Uols kn urban gituhhh
Quote cmf_premierleag 13-3-2019 11:35 AM
aku slalu konpius nadia shahab ni dgn nadia brian
ke org yg sama eh?
tp yg penting both are whoareyusss
Quote apedehal 13-3-2019 11:41 AM
pearl.silver replied at 13-3-2019 11:32 AM
Nadia.. Pleaseee... U kawen nnt kek kawen tu letak org tgh ngongkek ats kek yaaaa...
Uols kn urban  ...

dah kawen la dia dgn ben ali who aa yus
Quote Beribear 13-3-2019 11:41 AM
pearl.silver: Nadia.. Pleaseee... U kawen nnt kek kawen tu letak org tgh ngongkek ats kek yaaaa...Uols kn urban gituhhh


Dia dah kawin la u hehe.. Btw, mmg pelik muka dia dlm drama kat tv 3 tu. And boleh je ko nak buat kek bentuk apa pon tp tak payah nak menunjuk kat org la. Simpan kenangan sendiri sudah. Acah2 bimbo lak tanya kenapa.. Saja leteww nak up kan nama kan {:smile
Quote iwansa 13-3-2019 11:41 AM
ko ingat kek mcmtu dia terkejut ke, dh bnyk kali dia tgk live pn bnda yg ori,
Quote paz 13-3-2019 11:43 AM
Memang muka original ke? Aneh plak nampak.
Quote kucingitam 13-3-2019 11:45 AM
tak salah, harap ada yang tempah kek bentuk taik untuk dia, dan harap2 dia mkn dgn penuh selera
Quote jin_lampu 13-3-2019 11:47 AM
kek konkek takde ke dia tempah...
Quote mixed 13-3-2019 11:52 AM
aku geli tgk mulut suntik sheol

muka sheol ni fake suma cucuk ke ?

Quote Izaabelle 13-3-2019 11:55 AM
Kita urban jugek tapi tak bimbo mcm u cos kita tau adat dan perihatin alam "sekitar"maklum lah lah kita duk malaysia bkn temasek duh
Quote nuhanis 13-3-2019 11:56 AM
Dia ni buat kek kan? Kek coklat dgn kek milk lava
Aku nak tanya la kan...sesiapa yg pernah try kek dia?
Sedap ke idok? Aku teringin yg milk lava tu.
Tapi rege agak mencekik. Tapi xtau la kot guna bahan premium and maybe kek tu kat luar besar.
Tgk review kat ig semua best2 jek, so xleh caya, porumer nye review leh caya sikit.
Quote Izaabelle 13-3-2019 11:57 AM
mixed replied at 13-3-2019 11:52 AM
aku geli tgk mulut suntik sheol

muka sheol ni fake suma cucuk ke ?

Kann i pulak konpius muka dia au naturel ke alteration
Quote kaklong32 13-3-2019 12:09 PM
kecoh la minah ni
Quote AwanCikDania 13-3-2019 12:10 PM
Muka dia sesuatu sgt. Tang Hidung , Tang dagu , Tang Bibir
Quote rosasen 13-3-2019 12:10 PM
tgk muka dia pn mcm bingung sama cm octopus tu

Lihat semua komen(121)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.126669s Gzip On
To Top