Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Pre Wedding Fasha Sandha Dan Aidil Aziz, 'Meletop' Serba Putih

12-3-2019 04:44 PM|Oleh: Saiful| Komen: 120

Foto: IG
Makin dekat makin tak sabar nak tengok Fasha Sandha bersanding.

Kursus kahwin pun dah pergi, video pre wedding pun dah buat.

Kalau tak ada gambar pre wedding tak sah lah kan? 

Foto: IG
Mengenakan busana serba putih rekaan Azura Couture, memang naik seri perngantin Fasha Sandha.

Gambar-gambar yang dimuat naik di IG Azura itu nampaknya berjaya menarik perhatian ramai.


Rata-ratanya dah memuji aura dan kecantikan yang ada pada aktres ini.

Apatah lagi dengan gayanya yang manja dan melentok habis pada tunangnya, Aidil Aziz.


Sweet ke tidak?

Apa pun semoga semua urusan dipermudahkan. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 120
Komen

Previous : Lagu Yang Pernah Ditolak, Bertukar Tangan Antara Artis Popular Tanah Air!

Next       : Aiman Tino Ugut Akan Ambil Tindakan Undang-Undang Kepada Yang Bangkitkan Lagi Isu Bogel

Komen Terbaru

Quote Ivysaur 5-6-2019 04:47 PM
Wow cantik fasha. Aidil mmmm hahaha

Lain-lain Komen

Quote cupu 12-3-2019 04:51 PM
Fasha cantik..aidil tu....hurmmm...xde aura..mcm mamat jual jearsey kt uptown shah alam je
Quote chauchun 12-3-2019 04:52 PM
wonderfull site!!
http://officecommoffice.com
Quote pure_lady 12-3-2019 04:54 PM
Saja lagi orang kecam lagi peluk... Pre wed dah peluk, kahwin nanti bercomolot ke camne? Done kecam.
Quote mongoose_kidz 12-3-2019 04:55 PM
brp kali pre wed ni....
bukan haritu yg pakai pakaian kg tu pre wed jugak ke..
ikut ko la labu....yela diorg artis kan
nnt time kawin sebenar org x sexcited da sbb byk kali da tgk gambo pakai ala2 pengantin ni
Quote nanny_1 12-3-2019 04:55 PM

sebelum tunang bergesel
lepas tunang bergesel
pre wed bergesel
habis semua digesel taktau lepas kahwin tinggal apa je untuk edel.
Quote alesandra 12-3-2019 04:56 PM
sebagai peminat  say yes to the dress ..bolehlah dikatakan  bridal gaun kaler putih tu boroks giler
Quote mieymiey 12-3-2019 05:05 PM
Aidil tu dah nampak petanda nak botak.
Quote stroberikiut 12-3-2019 05:06 PM
Edited by stroberikiut at 12-3-2019 05:07 PM
alesandra replied at 12-3-2019 04:56 PM
sebagai peminat  say yes to the dress ..bolehlah dikatakan  bridal gaun kaler putih tu boroks giler

agreed, dengan bahagian belakang kembang setaman memang tak nampak sesuai dengan fasha. Tapi dah tuan punya badan pon bersetuju tak boleh nak kata apa laaaa

* ai suka design2 hayley paige
Quote alesandra 12-3-2019 05:10 PM
stroberikiut replied at 12-3-2019 05:06 PM
agreed, dengan bahagian belakang kembang setaman memang tak nampak sesuai dengan fasha. Tapi dah t ...

ha'ah kann..hailey page tu fun.dia tak boring,fresh and young. umur mcm fasha ni pulak dgn 2nd marriage nya..agak kureng sesuai
Quote akubest 12-3-2019 05:10 PM
penampakan gundu dari belakang..
kalo akak ditch dah gambo dari belakang tu
nampak dress tu pinggang tinggi.
Quote ziara 12-3-2019 05:10 PM
Fasha dah kurang jelita.
Quote azimodin 12-3-2019 05:10 PM
alesandra replied at 12-3-2019 04:56 PM
sebagai peminat  say yes to the dress ..bolehlah dikatakan  bridal gaun kaler putih tu boroks giler

terus meouls terbayang Monte buat muka2 diva heouls
Quote alesandra 12-3-2019 05:12 PM
azimodin replied at 12-3-2019 05:10 PM
terus meouls terbayang Monte buat muka2 diva heouls

zaman monte muda pun kot ada yg tak sanggup nak pakai dress tu kot
Quote namieamuro 12-3-2019 05:23 PM
alesandra replied at 12-3-2019 04:56 PM
sebagai peminat  say yes to the dress ..bolehlah dikatakan  bridal gaun kaler putih tu boroks giler

sbg peminat SYTTD esp design bridal kembang setaman, iols stuju dgn uols..gown kembang fasha menampakkan die nmpk rendang dan berisi dr blkg..rase mcm aritu tgk gamba sheols kurus..
Quote supermum 12-3-2019 05:26 PM
Pre-Wed ngn Jejai dulu meletop lagi.
Quote ariellin 12-3-2019 05:32 PM
Sebagai peminat fasha, aku rasakan fasha semakin hilang aura..aku x semangat nak tgk pic dia kawen tp ye lah hilang sorg peminat mcm aku ni pun x menjejaskan dia sikit pun
Quote Incanto 12-3-2019 05:54 PM
namieamuro replied at 12-3-2019 05:23 PM
sbg peminat SYTTD esp design bridal kembang setaman, iols stuju dgn uols..gown kembang fasha menam ...

Nampak sado lah mak ngah

Agaknya dia nak jadi incess
Quote missus_meow 12-3-2019 06:04 PM
white for round 2?
Quote zuriey 12-3-2019 06:20 PM
Kejap npk kurus kejap npk kembang..
Mcm tokti..

Lihat semua komen(120)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.131465s Gzip On
To Top