Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Seksi, Kek Bentuk Lucah. Gambar Sekitar Bachelorette Party Nelydia Senrose

12-3-2019 11:47 AM|Oleh: intan| Komen: 124


Kecantikan adik beradik Senrose ini memang tidak dapat dinafikan lagi. Setelah mengumumkan keputusan untuk mendirikan rumah tangga bersama lelaki pilihan, Nelydia Senrose bakal melangsungkan perkahwinan tidak lama lagi. Tidak habis dengan isu bridal shower yang dikatakan tidak mengikut adat dan budaya melayu, timbul pula isu bachelorette party.

Mana tidaknya, antara yang memberi kejutan untuk Nely adalah di kalangan rakan rakan artis yang tidak kurang cantiknya. Namun, ianya menjadi buah mulut netizen kerana dikatakan pemakaian yang agak menjolok mata. Sesi tayang-menayang bak kata netizen.

Awas, yang tak kuat iman disarankan tutup thread ini sekarang. Gurau!


Seksi betul ya!


Mengulas lanjut, Nelydia telah memberi komen mengenai isu bridal shower yang katanya hanya suka suka untuk menghargai sahabat karib. Gambar sepanjang majlis tersebut telah dimuat naik oleh Oktovia Manrose namun telah dibuang tidak lama kemudian. Mungkin sebab majlis itu sepatutnya dijalankan secara tertutup dan hanya untuk sahabat handai. Mungkin juga untuk mengelakkan hencapan makcik - makcik bawang. 

Nampaknya Bachelorette party nelydia kali ini bukan 'biashe-biashe' ya! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 124
Komen

Previous : Raja Azmi Tak Tahan Hidup Berjauhan Dengan Suami

Next       : Pre Wedding Fasha Sandha Dan Aidil Aziz, 'Meletop' Serba Putih

Komen Terbaru

Quote 4cupcakes 15-3-2019 09:44 AM
jargon replied at 14-3-2019 08:27 PM
Ex lama emma kot nme adli

o0o0 si uqa tu pon nak kan adli ek

Lain-lain Komen

Quote electricopop 12-3-2019 11:54 AM
Wahh... curlassss!
Quote Piramida 12-3-2019 11:57 AM
Biasa biasa jer ni utk set2 dia org ni yg memang slutty.
Quote rainbowrainz 12-3-2019 12:00 PM
cuci mata ni
Quote sleepandream 12-3-2019 12:06 PM
tak heran la... set2 gini sah2 slalu pegi PP...
spesis gini ramai jugak main bigo
Quote krustykrab 12-3-2019 12:06 PM
tak paham aku, nak kawin, kawin je la....knp nak buat bachelorette party segala....apa masa nak mlm pertama nnt nak tunjuk jgk ke kat kawan2 mcm mana korang bersatu
Quote apedehal 12-3-2019 12:17 PM
tgk gambr2 diorg tingat pulak movie perancis pasal sarang pelacuran..camni la gayanya tggu nak kna langgan ja
Quote cicicumel 12-3-2019 12:24 PM
mcm ada kelibat lelaki jadian je sorang. tp pakai pijama pompuan. siapa heolss??
Quote MadameOnion 12-3-2019 12:25 PM
yang tukang upload gamba tu pun mmg terkenal bebaru ni perangai cam j*l*ng..saja la nak bagi jantan2 tengok imagine dok bukak baju tido depa..
Quote NeckPillow 12-3-2019 12:32 PM
slut.
enough said.
Quote Y-Nots! 12-3-2019 12:34 PM
kalau taknak kena kecam janganlah post
Quote imanda 12-3-2019 12:37 PM
NeckPillow replied at 12-3-2019 12:32 PM
slut.
enough said.

agreed.



Quote tembamgirl09 12-3-2019 12:40 PM
bersumpah bagai tp party cam sundal..
Quote qiqi 12-3-2019 12:44 PM
Berapa umur nely ni...mcm muda je lagi nk kawin..depa adik beradik sepupu sepapat anak beranak semua mmg low education ke?
Quote ira_229 12-3-2019 12:53 PM
biarkan la mereka masih muda...
suka tengok senrose clan cun2 wo...
Quote mieymiey 12-3-2019 12:56 PM
Yang tukang upload yang bodoh.
Nak buat secara private, lantak korang la kan.
Yang ko upload dah kenapa?
Bongok.
Quote AmandaRollins 12-3-2019 12:59 PM
Lelong2 ke ni?or 30k satu malam???
Xnk kena kecam jgn post bitch2 sekalian...
Tapi mmg diakui semua cantik2,bikin kote jate malaya tegang...choyyyyy
Quote haruslah 12-3-2019 01:09 PM
wowww kek nye comellll
party tertutup lantak lah deme
tp party ni sebenar utk ape ekkk

aku nengok ade kedai jual desert
mcm kopok jagung bin2 tu tapi bentuk J
ujung J tu buh cream vanila & coklat
betul mcm cendawan tu
Quote qis_88 12-3-2019 01:28 PM
Dpn raisya tuu bukan laki ke?? Kemain kooo.. rmbt pelesu bagai.. sekilas pandang.. tau sgt tuh laki
Quote qis_88 12-3-2019 01:29 PM
Ehhh.. bukan dpn raisya.. sblh raisya.. dpn nye tuh

Lihat semua komen(124)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044194s Gzip On
To Top