Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Hanez Suraya Tak Pernah 'Caras' Sherry Ibrahim Okay!

12-3-2019 11:24 AM|Oleh: Saiful| Komen: 76


Foto: IG Hanez Suraya
Tak 'caras' okay! Hanez Suraya sendiri dah mengakui yang dia tiada masalah apa pun dengan Sherry Ibrahim.

Sebelum ini kecoh bila ada pihak yang mendakwa Hanez 'caras' tanggungjawab Sheery selaku duta produk kecantikan Deeja Cosmetic.


"Saya tak 'sailang' atau 'caras'. Itu rezeki saya dan saya menerimanya dengan hati terbuka. Pihak pengurusan mendekati saya dan saya anggap ia sebagai rezeki. Masing-masing ada rezeki sendiri dan sejujurnya, saya tiada masalah dengan Sherry.

"Saya dilantik sebagai duta dan sebelum ini pun, Sherry merupakan pengasas bersama Deeja Cosmetic, tetapi dia kini sudah tidak lagi bersama produk ini. Ketika Sherry masih bersama jenama ini, saya sudah mempromosikan ia selama setahun kerana saya memang menggunakannya,"katanya kepada Astro Gempak.


Tambahnya ia merupakan rezeki anak dalam kandungan. Dia juga gembira menjalankan tanggungjawab baru dan masih bertenaga walaupun hamil.


"Kandungan saya kini memasuki usia lima bulan dan saya bersyukur kerana semuanya berjalan lancar. Saya berharap segalanya dipermudahkan sehingga menuju tarikh bersalin kelak.

"Saya sangat bersyukur, biarpun wajah saya sudah lama tidak kelihatan di kaca televisyen kerana tidak berlakon semenjak berkahwin, saya tetap diberi kepercayaan untuk menjadi duta jenama ini." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
5
Terkejut
4
Sedih
6
Lawak
7
Bosan
4
Komen: 76
Komen

Previous : Lagu Yang Pernah Ditolak, Bertukar Tangan Antara Artis Popular Tanah Air!

Next       : Seksi, Kek Bentuk Lucah. Gambar Sekitar Bachelorette Party Nelydia Senrose

Komen Terbaru

Quote @pplegreen 31-3-2019 12:22 PM
Si hanez ni tak k an x tau brand timbang kilo tu da kena blacklisted sbb merkuri tu aiyoh. Iols x percaya sgt produk  yg boleh putih ni sbb yg iols tau yg kulit putih melepak tiba2 ni dorang ambik iv yg cucuk terus kt tgn tu

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 12-3-2019 11:35 AM
posing gaya apa cam tu?
Quote umbut 12-3-2019 11:40 AM
Wow.. Hebat membangun vietnam.
Quote Noraniza_Iblis 12-3-2019 11:42 AM
motif jadi duta produk skin care?? bkn kee muke sheeolss bisaa jugak..
Nampak jerawat batu ..time on air kt hot fm aritu
Quote RedPoppy1 12-3-2019 11:45 AM
sheols kurus, pakai apa pun nampak elok.
Quote pavlovachoc 12-3-2019 11:51 AM
Xkisah la caras ke x caras..tp org xkn lupe ko caras laki org
Quote Minami2013 12-3-2019 11:52 AM
Produk timbang kilo..
Quote blekkep 12-3-2019 11:59 AM
dear jering..masih ade sinar utk mu...lg 2-3 thn netizen akan sejuk n mase tu maybe ade pencaras lain yg akan rampas takhtamu jering..dn chuols akan kembali dilantik jd duta sperti hamis suraya. jgn risau
Quote Cleocatra 12-3-2019 12:02 PM
Karang senget dagu baru tahu..
Quote rainbowrainz 12-3-2019 12:03 PM
Bahagia ke caras mencaras ni.. tnyje
Quote inspektoremos21 12-3-2019 12:30 PM
Deeja cosmetic je pun. Kalau Lancome ke, Dior ke baru la gempak
Quote pitera 12-3-2019 12:34 PM
inspektoremos21 replied at 12-3-2019 12:30 PM
Deeja cosmetic je pun. Kalau Lancome ke, Dior ke baru la gempak

tah nye. timbang kilo dari siam je pun. pilih je nk kaler ape
Quote Y-Nots! 12-3-2019 12:36 PM
inspektoremos21 replied at 12-3-2019 12:30 PM
Deeja cosmetic je pun. Kalau Lancome ke, Dior ke baru la gempak

Hahaha. Ini win!!
Quote mieymiey 12-3-2019 12:59 PM
Sesi memboikot sheols dah tamat ker?
Quote haruslah 12-3-2019 01:05 PM
kontrak da bis xde makna caras mencaras

btw dia masih dgn romi tu ke?
Quote ihtisyam1 12-3-2019 01:28 PM
boleh ke pakai produk macam ni mase pregnant.....
Quote namieamuro 12-3-2019 01:41 PM
dlm gmbar tu ketara jerawat..maksudnye deeja timbang kati pn x bkesan utk ilg jerawat?
Quote famri7 12-3-2019 01:43 PM
Dah berapa kali dajjal kosmetik ni kena declare beracun oleh kkm..maintain si bimbo ni jd duta..artis dan kebodoham bagai cekpit dgn koneks
Quote lotionmilo 12-3-2019 01:44 PM
Bukan ada merkuri ke produk ni?
Quote esteryen 12-3-2019 01:45 PM
ihtisyam1 replied at 12-3-2019 01:28 PM
boleh ke pakai produk macam ni mase pregnant.....

bukan time pregnant je, time x pregnant pun xusah la pakai produk2 timbang kilo ni..kan sebelum ni deeja cosmectic masuk dlm produk berbahaya..ada merkuri berlebihan

Lihat semua komen(76)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.127343s Gzip On
To Top