Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Maza Mengigau Di Siang Hari - Siti Kassim

11-3-2019 02:34 PM Komen: 20
Kredit foto: IG Siti Kassim/Dr Maza

Peguam dan aktivis Siti Zabedah Kassim menyindir Mufti Perlis kononnya mimpi ngeri di siang hari selepas mengeluarkan kenyataan berhubung perhimpunan lesbian, gay, biseksual dan transgender (LGBT) di ibu negara, baru-baru ini.

Dalam kenyataannya di Facebook, Siti Kassim menafikan perhimpunan LGBT berkenaan, sebaliknya mendakwa ia adalah sebuah perarakan yang meyuarakan hak wanita.


Kredit foto: FB Siti Kassim

Datuk Dr Mohd Asri Zainul Abidin atau Dr Maza sebelum ini menyifatkan perarakan LGBT itu bukan saja menghairankan manusia, malah boleh menghairankan haiwan.


Kredit foto: FB Dr Maza

Memetik Utusan, Women's March yang diadakan berhampiran pusat membeli belah Sogo ke Masjid Jamek itu disertai ratusan orang termasuk beberapa badan bukan kerajaan (NGO) seperti Womens Aid Organization (WAO), Sisters In Islam (SIS) dan aktivis serta pelajar. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 20
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote buragazz 12-3-2019 05:39 PM
Noraniza_Iblis replied at 12-3-2019 05:20 PM
Die tu lawyer jugak..saing2 si tikasim ni..
dulu time didi alias naik mahkamah,
mamat ni la lawy ...

Ooo Kelempuk.. geng lgbt la ni.. tapi cakap kerek jer..

Lain-lain Komen

Quote Noraniza_Iblis 11-3-2019 02:45 PM
MAZA maksudkn haiwan tu ... Siti Kasim la.. dh ghope mamalia tak berhabitat dah iolss tengok..
Sheolls ni jenis tak mati dek kecamm kan.. Benda yg berlawanan tu laa yg die slalu sokong..
sorg lg geng  sheols.. lawyer rambut karat tu..
Cukup getikkk iols tengok...
Quote farlis 11-3-2019 03:06 PM
Makcik ni pompuan ka?? Go to hell la.. Pompuan xde perangai hanat mcm tu{:nose{:dot{:childlike{:laugh{:spec{:stress{:handsome
Quote rosasen 11-3-2019 03:25 PM
habis tu yg laungan tu ape
Quote tobby 11-3-2019 03:29 PM
Maza sendiri yg kempen rakyat undi geng siti kassim (DAP). Skrg terima jer la..redho jer la. Sendiri yg pangkah geng marina a/p mahathir.
Quote CharlesDera 11-3-2019 03:32 PM
Airun replied at 11-3-2019 03:06 PM
haiwan lakukan sex untuk biak
manusia pun
jadi haiwan & manusia adalah satu famili

hang memang penduboq etis keturunan binatang...wakakakakakkakaa
Quote CharlesDera 11-3-2019 03:33 PM
Quote haruslah 11-3-2019 03:54 PM
yg jerit2 elgy beety tu menda?
Quote dokupangg 11-3-2019 07:41 PM
Kot ye pun mmg ada spesies haiwan yg seks sejenis then why set your standard so low? Theres a reason human have intellect, able to use technology, can speak, have marriage institution, bukan jenis merembes sperma aje.
Quote orgsepang 11-3-2019 08:25 PM
Kejam betul korang tau, tak boleh ke cari gambar siti yang elok sikit, sentiasa tak senonoh je akak tengok
Quote CaqJora 11-3-2019 09:59 PM
Elok benar gambar tu, mmg dah sebijik cam mak beruk dah ropenya
Quote batmana 11-3-2019 11:07 PM
Antara peguam pertama di Malaysia yg takut berdiskusi / debat dgn ZN adalah Siti Kasim. Dh mcm2 tuduhan keatas ZN dibuat.bila diajak jupe dpn2..tk mo plak..
Tk gune berckp dgn org bodoh sombong.
Quote monsterwife 11-3-2019 11:14 PM
Agak2 kalau dia mampus dia akan dikebumikan mcm mn ye.terfikir puak2 mcm ni.umpama freethinker
Quote kejesame 12-3-2019 01:22 AM
Sedeyh betul gmbr tu...hahaha
Quote ekselen 12-3-2019 01:41 AM
Dia yg mengigau sbnrnya...bermimpi disiang hari yg org malaysia selain puak2 tu sokong lgbt walhal sah2 most msian tak sokong dan mmg dah diharamkan...dah tua2 pun bodoh
Quote chinta89 12-3-2019 02:12 PM
rosasen replied at 11-3-2019 03:25 PM
habis tu yg laungan tu ape

dia pekak kot
Quote Otaku85 12-3-2019 03:14 PM
monsterwife replied at 11-3-2019 11:14 PM
Agak2 kalau dia mampus dia akan dikebumikan mcm mn ye.terfikir puak2 mcm ni.umpama freethinker

Kalau dah mati tu buat apa nak bimbang mcm mana org kebumikan kita?
Quote buragazz 12-3-2019 05:02 PM
Noraniza_Iblis replied at 11-3-2019 02:45 PM
MAZA maksudkn haiwan tu ... Siti Kasim la.. dh ghope mamalia tak berhabitat dah iolss tengok..
Sheo ...

Dah kopmentioned lawyer rambut karat tu... dia tu sape ekk.. aku nampak riak muka dan cara cakap klu ko berdebat dengan dia sah2 ko tak kan menang.. muka smug dengan accent ala2 mat salleh.. rambut blonde panjang.. dia lelaki kan
Quote grouper 12-3-2019 05:14 PM
Harap Dr maza dpt bimbing siti ke jln yg benar dgn offer jadi laki die
Quote Noraniza_Iblis 12-3-2019 05:20 PM
buragazz replied at 12-3-2019 05:02 PM
Dah kopmentioned lawyer rambut karat tu... dia tu sape ekk.. aku nampak riak muka dan cara cakap k ...

Die tu lawyer jugak..saing2 si tikasim ni..
dulu time didi alias naik mahkamah,
mamat ni la lawyer die..
sejenis lempukk jgk mamat ni..

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050831s Gzip On
To Top