Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Zarina Anjoulie Bakal Tamatkan Zaman Janda Dengan Jejaka Pujaan Hati...

10-3-2019 02:12 PM|MieJo| Komen: 94

Pelakon Zarina Anjoulie atau lebih mesra dengan panggilan Anju semalam mengumumkan bakal menamatkan zaman jandanya bersama jejaka pilihan hatinya yang juga merupakan seorang pelakon iaitu Lash Mokhtar. 


Menerusi posting di akaun Instagramnya, Anju meminta bakal suaminya itu untuk berkongsi berita gembira tersebut.

"Kami ada pengumuman untuk dibuat, kami akan berkahwin!," ujar Anju dan Lash. 


Pengumuman tersebut berjaya menarik perhatian pengikut Anju di laman social tersebut yang rata-rata menunjukkan perasaan gembira mereka mendapat perkhabaran itu. 

Doakan yang terbaik untuk Anju..

Kredit foto : IG Zarina Anjoulie
Kredit foto: IG Zarina Anjoulie

Sesuai dengan Anju..

Kredit foto : IG Zarina Anjoulie

Lash merupakan sepupu Anju dan pernah berjiran..

Kredit foto : IG Zarina Anjoulie

Menurut Anju, Lash merupakan sepupunya dan mereka juga pernah berjiran. Sudah semestinya Lash sangat mengenali hati budi dan sikap Anju dan sebaliknya.Betul tak?

Lash bersama anak Anju. (Kredit foto : IG Zarina Anjoulie)

Ini merupakan pernikahan kedua bagi Anju apabila rumah tangga yang dibinanya bersama Pengiran Mohd Ilham Syazwan, warga Brunei berkecai pada Disember 2016 kerana sudah tidak wujud persefahaman antara mereka. Hasil perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan dengan seorang anak lelaki, Awangku Gabriel Martrin Ezra. 

Semoga segala urusan majlis dipermudahkan. Tahniah sekali lagi kami ucapkan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
8
Marah
5
Terkejut
5
Sedih
7
Lawak
4
Bosan
9
Komen: 94
Komen

Previous : Raja Azmi Tak Tahan Hidup Berjauhan Dengan Suami

Next       : "Beli Rumah Loan Pun Nak Kecoh" - Daiyan Trisha Dikecam

Komen Terbaru

Quote Kyra_Lydia 18-3-2019 04:46 PM
tahniah...

Lain-lain Komen

Quote debab76 10-3-2019 02:18 PM
meols pernah rembes yach kt laki sheols dulu.
Quote Tukul.Besi 10-3-2019 02:21 PM
Wow x sangkanya....
Quote pumpkinpatch 10-3-2019 02:28 PM
hahhaa... baca dengar boleh, selagi belum ada akad nikahnya... wait and see jer.
Quote Rapz 10-3-2019 03:04 PM
Kalo btol anju nk kawen alhamdulillah & congrats ye...
Quote awexgaban7 10-3-2019 03:16 PM
lately meolz terhebur tgk video anju dok melahar org sana sini.... (mungkin meolz bosan dgn life )...


baideway kalau benar bagai dikata.... tahniah anju....
Quote stania83 10-3-2019 03:24 PM
lash ni pernah menjadi pujaan jugaaaaa
Quote fealefea 10-3-2019 03:29 PM
stania83 replied at 10-3-2019 03:24 PM
lash ni pernah menjadi pujaan jugaaaaa

Laki die berlakon cite ape uolss
Quote sinalegna 10-3-2019 03:32 PM
Mamat ni dulu ex mira liyana ke apa tu kan?
Quote stania83 10-3-2019 03:37 PM
Edited by stania83 at 10-3-2019 03:39 PM
fealefea replied at 10-3-2019 03:29 PM
Laki die berlakon cite ape uolss

alaa dia berlakon produksi urban je dulu..tak ingat tajuk tapi iklan syampoo yg taja,, baru lepas google dia berlakon drama GODA
Quote sleepandream 10-3-2019 04:04 PM
kawin dgn cousin sendiri...
heols mcm bukan set2 bad boy jah?
Quote adlynnz 10-3-2019 04:20 PM
kenapa lah ada orang yang macam senang jer nak bersuami selepas menjanda. tak phobia ka? tak takut happen again ka?
Quote aleesyasofia 10-3-2019 04:21 PM
tahniah...
Quote mixed 10-3-2019 04:22 PM
Aiikk nk kawen dgn ni plk
Bkn ke dah 3-4 bln dgn bf gemuk muka bdk keja jd bitcoin dah putus plk

Nasib la jantan ni kena lahar dgn anju klu bt hak
Quote munchkin 10-3-2019 04:50 PM
Aik suami kedua. Bukan ke dengan mamat tatu hari tu dia kata dah kawin jugak.
Quote edoraixora 10-3-2019 05:25 PM
Pompuan attention seeker nih
Baguslah nak kawin, tahniah je lah
Quote missus_meow 10-3-2019 05:28 PM
That's nice. hope this one is for keeps
Quote RatuDunia94 10-3-2019 05:32 PM
debab76: meols pernah rembes yach kt laki sheols dulu.



Hahaha me tooo!!!
Quote sukacactus 10-3-2019 05:47 PM
Lash ni lps break dengan miera liyana dl mcm terus menyepi je
Dia mmg blum kawin la ye sblm ni
Quote sambal_kicap 10-3-2019 06:02 PM
munchkin replied at 10-3-2019 08:50 AM
Aik suami kedua. Bukan ke dengan mamat tatu hari tu dia kata dah kawin jugak.

Yang cikeding tu kan? Sebelum scammer bitcoin tu hehe

Lihat semua komen(94)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.131821s Gzip On
To Top