Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Raja Azmi Tak Tahan Hidup Berjauhan Dengan Suami

14-3-2019 12:46 PM|Oleh: top5complete| Komen: 79

Terharu sangat dengan ucapan manis suaminya sempena hari wanita sedunia, penerbit dan pelakon Raja Azmi berkongsi teks ucapan  di akaun instagramnya.

Raja Azmi berkata ucapan itu sangat bermakna kerana dia tidak tahan dan tidak sanggup lagi berjauhan dengan suaminya. Tapi apakan daya, mereka terpaksa berkorban demi mencari rezeki dan masing-masing sibuk dengan kerjaya.


"Hujung minggu cuti baru dia akan balik. Tapi bila KakMi free KakMi akan ke Genting teman dia. Gitulah rutin kami sejak Oktober 2018. Yg penting kami happy berindu-rinduan.."

Ramai peminat memuji suami Raja Azmi dan doakan supaya mereka bahagia selamanya.

Untuk pengetahuan semua Raja Azmi dan suami berkahwin kali-2 pada 26 Feb 2016 setelah cerai pada 11 Nov 2014. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 79
Komen

Previous : Sejak Pembikinan Misteri Dilaila, Dah Enam Kali Zul Ariffin Masuk Hospital

Next       : Laugh Factory Saman Harith Iskander RM40 Juta

Komen Terbaru

Quote kikilala_comei 18-3-2019 03:45 PM
HUHUHUH

Lain-lain Komen

Quote chinta89 14-3-2019 12:52 PM
perlu ke tunjuk sweet2 ss wasap nih.....
Quote RatuDunia94 14-3-2019 12:57 PM
Mintak suami wish hari wanita... pastu share kat ig seolah2 suami wish tanpa disuruh.. mcm bbnu lak.. anyway sheols berlakon jd mak fahrin dlm drama Setelah Cinta Itu Pergi dh mcm bibik..
Quote pearl.silver 14-3-2019 01:16 PM
Lama gak bertahan dgn suami yg ni
Quote fushimi 14-3-2019 01:33 PM
pearl.silver replied at 14-3-2019 01:16 PM
Lama gak bertahan dgn suami yg ni

pernah cerai ngan laki ni pastu kawin balik kan
Quote kaseh80 14-3-2019 01:33 PM
Ada pulak minta org wish

Sepatutnya wish tu mesti dibuat dgn sendiri

Apalah makcik ni
Quote pearl.silver 14-3-2019 01:34 PM
fushimi replied at 14-3-2019 01:33 PM
pernah cerai ngan laki ni pastu kawin balik kan

Oh.. Siyes ka gitu..
Quote mieymiey 14-3-2019 01:58 PM
Iols ingatkan laki tu yang wish sendiri. Rupanya bini yang suruh.
Tapi takper la, asalkan laki wish khennn?
Quote helicornia 14-3-2019 02:00 PM
RatuDunia94: Mintak suami wish hari wanita... pastu share kat ig seolah2 suami wish tanpa disuruh.. mcm bbnu lak.. anyway sheols berlakon jd mak fahrin dlm drama S ...

ko tengok gak ke noks...tua nau nampaknya kan
Quote anony-mous 14-3-2019 02:03 PM
Allahuakbat!!! Geli sgt ok ayat raja azmi tu. Xpdn dgn tua. Pegagng pulak watak nenek2. I mean bkn slh org tua nk sweet2 gitu tp bila ayat geli mcm tu tepek pulak on socmed mmg dabel triple rasa nk muntah


Klau nek ta bg ayat mcm tu dkt zain pon i geli apatah lg raja azmi!!!
Quote umie 14-3-2019 02:13 PM
Sendu...next!
Quote rospinki 14-3-2019 02:26 PM
moga kamu2 yg muda nanti bila usia dh mcm azmi duk je jaga cucu merepot.

jeles tgk org happy..tua ke muda sapa2 pun berhak bahagia.

Quote paz 14-3-2019 02:29 PM
Wah sweet.
Quote harkktuih 14-3-2019 02:50 PM
Ibarat remind laki dia utk bg bunga sempena bday, pehtu bila laki bg acah2 suwit laki ingt bday dia..
Quote arasham 14-3-2019 02:54 PM
rospinki replied at 14-3-2019 02:26 PM
moga kamu2 yg muda nanti bila usia dh mcm azmi duk je jaga cucu merepot.

jeles tgk org happy..tua ...


qw{}
Quote buapakperut 14-3-2019 03:10 PM
ini dah tua pun macam budak ke sawit2 gedik bagai
Quote Atata 14-3-2019 03:22 PM
Ya Allah....maaf.. Terasa geli kat tekak
Quote Iris. 14-3-2019 03:36 PM
rospinki replied at 14-3-2019 06:26 AM
moga kamu2 yg muda nanti bila usia dh mcm azmi duk je jaga cucu merepot.

jeles tgk org happy..tua ...

betul tu ros
i doa u pun bahagia sampai ke akhir hayat
Quote Iris. 14-3-2019 03:42 PM
husband dia ni macam sayang sangat kat dia kan
tak semua orang dapat bahagia camni untuk kali ke berapa dalam hidup
untung tau dah tua2 pun masih ada orang yang sayang padahal orang tu boleh je sayang orang lain....

so baiklah kita doakan semoga kita pun bahagia macam dia

#sarungtelekung
#donejadiustagajah
Quote kucingitam 14-3-2019 03:46 PM
tak..masalahnya skrg, kak mi yg msg suruh bagi wish kan?
pastu kak mi acah2 laki suwit namatey dah kenapa?

kelakar la kak mi ni...aduyaii...

Lihat semua komen(79)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044297s Gzip On
To Top