Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Sejak Pembikinan Misteri Dilaila, Dah Enam Kali Zul Ariffin Masuk Hospital

13-3-2019 01:13 PM|Oleh: top5complete| Komen: 31

Foto: Carian google
Zul Ariffin yang berada di Jakarta, Indonesia dikejarkan ke hospital ketika majlis gala night filem Misteri Dilaila sedang berlangsung.

Dia memohon maaf kepada semua peminat di Indonesia yang telah datang ke majlis tersebut kerana tidak dapat bertemu dan bergambar dengannya.

Foto: IG Zul Ariffin 
Berita tersebut dimaklumkan sendiri oleh Zul di akaun instagramnya sendiri. 

Rata-rata peminat faham dengan keadaan Zul dan memintanya untuk berehat secukupnya. Mereka juga mendoakan agar pelakon utama Misteri Dilaila itu cepat sembuh.


Foto: IG
Hopefully recover soon ya @zul_ariffin & rest utamakan kasihatan tu Innshaallah rezeki tetap ada, komen @tinaree.sulai
 
Kami senantiasa doakan yang terbaik untuk abang. Cepat sehat, tulis @mahdia_liyani

Untuk pengetahuan semua ini kali keenam Zul dimasukkan ke hospital dalam bulan ini sejak pembikinan filem Misteri Dilaila. 

Datuk Rosyam Noor juga pernah berkongsi pengalaman di satu lokasi seram ketika pengambaran filem ini dibuat.

Foto: Carian google
Bilik itu dikatakan agak ‘keras’ dan ada beberapa gangguan mistik telah berlaku kepada kru produksi. 

“Ketika saya cuba menolak pintu bilik itu, tiba-tiba ia menolak kembali dengan sendirinya. “Jadi selepas kejadian itu kami mengambil keputusan untuk tidak memasuki ruangan itu,” ujar Rosyam. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
1
Terkejut
5
Sedih
2
Lawak
5
Bosan
3
Komen: 31
Komen

Previous : Man Bai Didakwa Hantar Borang Lambat, Salahkan Istana Budaya Pula!

Next       : Laugh Factory Saman Harith Iskander RM40 Juta

Komen Terbaru

Quote Nana_Man 15-3-2019 10:16 PM
lotionmilo replied at 15-3-2019 07:14 PM
Yessss i nampak sendiri.kat kpj damansara

Degil nye dia....

Lain-lain Komen

Quote BoongaKertas 13-3-2019 01:23 PM
stress kot eh? terus high blood pressure. bukan heols dikatakan mmg ada darah tggi ka? ke iols silap org ni?
Quote RatuDunia94 13-3-2019 02:09 PM
X payah nk mistik sgt lah.. jalan cerita pon bukan idea asal..
Quote RedPoppy1 13-3-2019 02:27 PM
RatuDunia94 replied at 13-3-2019 02:09 PM
X payah nk mistik sgt lah.. jalan cerita pon bukan idea asal..

Hahaha... mana syafiq ni. i tgh tgu komen dia...
Quote kaklong32 13-3-2019 02:31 PM
cian bamjul
Quote chinta89 13-3-2019 03:23 PM
mungkin org kurang bsimpati ngn keadaan bamjul sb filem ni plagiat
Quote syidasaleh 13-3-2019 11:36 PM
Cita ni  box office ke tak eh. Dah berapa collection. Senyap je si syafiq tu
Quote LadyCarefree 14-3-2019 12:51 AM
RatuDunia94 replied at 13-3-2019 02:09 PM
X payah nk mistik sgt lah.. jalan cerita pon bukan idea asal..

Hahahahahahaha
Quote Nana_Man 14-3-2019 09:11 AM
BoongaKertas replied at 13-3-2019 01:23 PM
stress kot eh? terus high blood pressure. bukan heols dikatakan mmg ada darah tggi ka? ke iols silap ...

Dun think pasal high blood pressure.
Quote pjade 14-3-2019 09:44 AM
Nana_Man replied at 14-3-2019 09:11 AM
Dun think pasal high blood pressure.

Kan, macam kena operate jah.. apa sakitnya?

Quote da_vinci 14-3-2019 09:45 AM
mano sapik....
Quote Nana_Man 14-3-2019 09:54 AM
pjade replied at 14-3-2019 09:44 AM
Kan, macam kena operate jah.. apa sakitnya?

I suspect pasal perut..
Quote Denco 14-3-2019 09:58 AM
tu la, hr tu bongkak riak psl si glembot ... nk je padankan muka , lg padan klu x box office pn
Quote Y-Nots! 14-3-2019 10:46 AM
RatuDunia94 replied at 13-3-2019 02:09 PM
X payah nk mistik sgt lah.. jalan cerita pon bukan idea asal..

Hahahahahha
Quote ALDRIN 14-3-2019 11:09 AM
Gall blader stones
Quote chandrahusin 14-3-2019 11:49 AM
Katanya Abg Zul korang bengkak pankreas
Quote Nana_Man 14-3-2019 01:21 PM
ALDRIN replied at 14-3-2019 11:09 AM
Gall blader stones

Confirm ke? Mcm ner u tau?
Quote MariaClara 14-3-2019 03:38 PM
laaaaaaaaaa.......gws ZA
Quote notsospecial007 14-3-2019 03:40 PM
gws bamjul
Quote cikbawang237 14-3-2019 04:54 PM
ololol shiannyewww

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.121750s Gzip On
To Top