CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Kanye West Halau Tristan Keluar

15-3-2019 11:41 AM| Diterbitkan: alexis_fyy| Dilihat: 4026| Komen: 9|Original author: Oleh: alexis_fyy

Description: Bulan lepas, Hollywood digemparkan dengan isu Tristan Thompson yang berlaku curang terhadap Khloe Kardashian.
Bulan lepas, Hollywood digemparkan dengan isu Tristan Thompson yang berlaku curang terhadap Khloe Kardashian.

Pasangan skandalnya, Jordyn Woods merupakan sahabat baik adik Khloe, iaitu Kylie Jenner.


Situasi ini mengundang ribut taufan dalam kelompok keluarga Kardashian-Jenner itu.

Berasa berang dengan perbuatan Tristan dan Jordyn itu, Kanye West melarang keras kehadiran mereka berdua di mana-mana acara keluarga pada masa hadapan.

Berdasarkan temu bual Kanye dengan People Magazine, Kanye merasakan dirinya selaku 'Godfather' bagi kelompok Kardashian-Jenner itu, dan sesiapa yang mencari pasal dengan salah seorang daripada mereka, seumpama mencari pasal dengan seluruh kelompok itu.


Jordyn yang sebelum ini menetap di rumah tamu Kylie Jenner dihalau keluar serta-merta.

Namun, Khloe yang menjadi mangsa keadaan tidak menyalahkan Jordyn bulat-bulat. Bahkan, Khloe menyalahkan Tristan yang membuta onar memporak-perandakan perkahwinan mereka. -CARI
7

Bagus
1

Marah
6

Terkejut
3

Sedih
3

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (24 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote samasam90 15-3-2019 03:51 PM
eh bukan khloe salahkan jordyn ka? sheolls birah masih pertahankan tristan kan.. choiiii.. btw, bila baca artikel ne terus teringat dengan sharnaaz..
Quote ramaramu 15-3-2019 06:42 PM
were they married? belum kannnn
Quote mahalnya 16-3-2019 10:10 PM
ramaramu replied at 15-3-2019 06:42 PM
were they married? belum kannnn

Bru nak cakap hal sama..tak kawen pun dorang ni
Quote esteryen 17-3-2019 10:44 AM
samasam90 replied at 15-3-2019 03:51 PM
eh bukan khloe salahkan jordyn ka? sheolls birah masih pertahankan tristan kan.. choiiii.. btw, bila ...

Same here!!!
.
Sebijik shanazz berlagak gengster hentam fattah suatu ketika dulu kekonon on lofa n famili behalf and now hikhikhiks
Quote mieymiey 18-3-2019 11:57 AM
Plastiknya muka ko Khloe oi.
Quote aciklola 21-3-2019 12:12 PM
esteryen replied at 17-3-2019 10:44 AM
Same here!!!
.
Sebijik shanazz berlagak gengster hentam fattah suatu ketika dulu kekonon on lofa ...

aku pun terus terfikir sharnaz
Quote alexis_fyy 23-3-2019 08:17 AM
Ssuai lahh geng2 kardashian neh. Muka plastik, kengkwn dorg pn plastik
Quote lavendermiz 1-4-2019 04:15 PM
ok la tu kanye nak jadi bertanggungjawab. dah dia sorang je laki dalam famili tu . yg apaknya dah nak jadi mcm mak, yang rob dah macam bermasalah.
Quote ihtisyam1 1-4-2019 05:13 PM
anak dia comey.... suka tengok true tu

Lihat semua komen(9)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 04:37 AM GMT+8 , Processed in 0.178143 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top