Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Sampai Menjerit Hanis Zalikha, Yusuf Iskandar Conteng Dinding!

5-3-2019 05:07 PM|Oleh: Saiful| Komen: 81

Sampai menjerit Hanis Zalikha bila anaknya, Yusuf Iskandar conteng dinding!

Hasil kreativiti Yusuf itu dimuat naik di Instagram dengan kapsyen,


"YUSUF ISKANDAR. Sorry Yusuf, Mommy tak cukup modern untuk semua ni. Lepas dia terkejut Mommy jerit, dia gi ambek vacuum mainan dia."

Paling lucu bila dah tahu diri bersalah, Yusuf cepat-cepat ambil vacuum untuk membersihkannya.


Rata-rata netizen yang melihat gelagat Yusuf terhibur dengannya.

Ada juga yang berkongsi cerita, pengalaman yang sama anak mereka menconteng dinding.

Mereka kata ia adalah perkara normal.


Alahai kesian Mommy, penat nak bersihkan hasil contengan itu.

Di Insta Story Hanis sempat memuat naik video dia gigih membersihkannya.

Tabahlah para ibu. -CARI

Foto: IG

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 81
Komen

Previous : "Jangan Tag Mereka Di IG, Kami Dah Lama Survive Sendiri" - Rita Rudaini

Next       : Bekas Isteri Hafiz Hamidun Berniqab, Takut Terseksi Katanya

Komen Terbaru

Quote Sonneblume 14-3-2019 05:49 AM
sukacactus replied at 5-3-2019 06:23 PM
Ank2 aku dl aku belikan drawing pad
Entah berapa banyak, xterkira
Mmg keje menconteng kat situ sj
...

Sama la..conteng dinding ni tak normal pun.ajar la anak dr awal boleh conteng kertas je.

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 5-3-2019 05:36 PM
Gambar silhouette tepi pantai tu kekrul xde bulge pon.. pensil 2b sgt!
Quote putehkundor 5-3-2019 05:40 PM
gossip paling hangat tahun ini!!

Quote matchstick 5-3-2019 06:07 PM
Mana lah tau.. Untung2 bole jadi duta Iklan cat dinding yg mudah padam kotoran tu kan...
Quote matchstick 5-3-2019 06:07 PM
Mana lah tau.. Untung2 bole jadi duta Iklan cat dinding yg mudah padam kotoran tu kan...
Quote Juju89 5-3-2019 06:10 PM
perkembangan yang sihat untuk anak anda.
Quote Sazida 5-3-2019 06:11 PM
Gmbr tu xnmpk mcm conteng dinding tp conteng lantai je. Tu pun nk masuk ig.
Quote pujanggacinta 5-3-2019 06:17 PM

crayola products sllnya washable
jenuh cuci carpet
gunalah dr beckham
Quote lee_sakura 5-3-2019 06:20 PM
jenuh gak ni nk cuci, bertabah la hanis
Quote sukacactus 5-3-2019 06:23 PM
Ank2 aku dl aku belikan drawing pad
Entah berapa banyak, xterkira
Mmg keje menconteng kat situ sj
Dinding, lantai, perabut, pintu diorang xkacau
Quote cmf_premierleag 5-3-2019 06:33 PM
laki bini ni mintak kaki jah
sorry..korang dah x relevan..next!
Quote rosaya 5-3-2019 06:40 PM
RatuDunia94 replied at 5-3-2019 05:36 PM
Gambar silhouette tepi pantai tu kekrul xde bulge pon.. pensil 2b sgt!

tak semua konek besar tu kena ada bulge. kadang2 yang bulge besar tu telur je hahahaha
Quote friedfishsoup 5-3-2019 06:40 PM
cmf_premierleag replied at 5-3-2019 06:33 PM
laki bini ni mintak kaki jah
sorry..korang dah x relevan..next!

Ok lah sikit dari Aimy laki bini ewww
Quote Tahigelombang 5-3-2019 06:43 PM
Biasalah tu budak kecik.. nak explore macam2..
Quote inspektoremos21 5-3-2019 06:45 PM
Apo ummah forum dok telek konek kekrul tu Dgn kekrul pun ada terasa berselera jugak ke
Quote indenial 5-3-2019 08:00 PM
Mommy kaya apedehall beli karpet baru lah
Quote mintu 5-3-2019 08:01 PM
cmf_premierleag replied at 5-3-2019 06:33 PM
laki bini ni mintak kaki jah
sorry..korang dah x relevan..next!

iols juga setuju,  utk tahun ni,  pasangan ni dah x relevan..skala menguap 9 da ni..
mohon perkenalkan pasangan baru tuk ganti dorg ni, gosip hangat plus hencapan yg lebih menarik dr dorg yah
Quote innocentsangat 5-3-2019 08:32 PM
rosaya replied at 5-3-2019 06:40 PM
tak semua konek besar tu kena ada bulge. kadang2 yang bulge besar tu telur je hahahaha


Kahkah. Setujuuuu. Bulge all the time pun bahaya. Kang semua dia nk rembat.
Quote EvieWanKenobi 5-3-2019 08:54 PM
ni pun gossip ke?
Quote sheqim 5-3-2019 09:57 PM
Cari- saiful ni suka sgt up cite kapel fake ni wakakakaka taulah porumer kangkung dh hilang drpd radar wakakakaka

Kedai cat sila ambil kapel ni jdik duta cat, dh bagi hint tu.. xreti2 ke

Lihat semua komen(81)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060215s Gzip On
To Top