Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Gambar Bogel Itu Bukan Saya! - Nora Danish

5-3-2019 10:38 AM|Oleh: top5complete| Komen: 85



Disember lalu, Nora Danish terpalit dengan skandal bogel yang menjejaskan imej beliau sebagai seorang artis tersohor negara. 

Gambar bogel yang menampakkan tubuh seorang wanita sedang mandi berbogel dikatakan diambil menerusi Instastory miliknya.

Nora bagaimanapun menepis sekeras-kerasnya dakwaan itu dan dia sangat kecewa kerana ada pihak sanggup memburuk-burukkannya dan menjatuhkan maruahnya. 

Dia juga sangat kecewa dengan masyarakat kita yang mudah percaya dengan sesuatu isu tanpa usul periksa.



"Zaman sekarang banyak benda mengarut berbanding yang betul. Jadi, apa yang saya belajar selama dalam industri ini adalah jangan cepat melatah.
 
"Sebab tak semuanya betul, kita sendiri pun tahu gambar itu tidak jelas. Nauzubillah Saya pun takut kaluar benda-benda seperti ini berlaku," katanya kepada GEMPAK.
 
Jangan percaya gambar tersebut katanya, kerana gambar itu bukannya jelas dan hanya kelibat dirinya sahaja kelihatan. Ramai sudah artis Malaysia yang terkena dengan skandal seperti ini, bukan dia sahaja. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 85
Komen

Previous : "Atikah Suhaime Tak Payahlah Nak Tunjuk-Tunjuk, Dada Pun Rata!"

Next       : Tak Tahan Sebak, Marsha Kongsi Kisah Kehidupan Sebelum Dan Selepas Peluk Islam

Komen Terbaru

Quote Mierafaziera 12-3-2019 09:09 AM
ziggystar replied at 11-3-2019 05:39 PM
Mung nih karat nora. Aku suko mung. Mung takdok oyak hal fasha sangat.

Mung dok suko oghe hant ...

kawe tok suko bbalohhh!!!

Lain-lain Komen

Quote laksmanabentan 5-3-2019 10:43 AM
cerita basi nih...
Quote marchikobonzo 5-3-2019 10:44 AM
Apo tt, baru keluar gua kah? Basi dah wei!
Quote pavlovachoc 5-3-2019 10:48 AM
org dh lupe dh cite ni
Quote awexgaban7 5-3-2019 10:52 AM
cerita berzaman dah ni....
Quote keypochino 5-3-2019 10:56 AM
ha ha ha aku ketawa
Quote kenarikelabu 5-3-2019 11:00 AM
Boooooo!!!!
Quote blekkep 5-3-2019 11:04 AM
mane iols gi november lps?nape aiols x taw gusip nie?
Quote babyLON. 5-3-2019 11:09 AM
nexttttttt
Quote hasniey 5-3-2019 11:29 AM
Dah tu spe pulak dlm tuu...nedim ke
Quote newyork 5-3-2019 11:31 AM
Thank you, next ..
Quote tupperwarepink 5-3-2019 11:38 AM
kalau bukan ND, maid dia ke?
Quote seri_mawr 5-3-2019 11:52 AM
Edited by seri_mawr at 6-3-2019 09:30 AM

dah basi la wei...citer tahun lepas...

tapi nak komen la jugak...


dah terang2 tulis "its time" nak mandi......

alih2 kata bukan dia...aduhai....x perasan la tu ada pantulan....

ala Nowa...bukan jelas sgt pun...hahahhaha
Quote kakasotong2 5-3-2019 12:00 PM
Isu ni mmg dah lama tp maybe sebab reputz baru IV smlm kot. Smlm meols perasan jgk artikel ni ada kat fb astro gempak

Penipu la ko nowaporn. Dah sah2 itu mmg bilik air rumah ko. Acik2 porem dah siap buat csi kot masa gambar ni memula keluar


Saya putar halimmmmm!!!!
Quote ira_229 5-3-2019 12:02 PM
tt hater ke? saja nak upkan cerita yg dah basi...next..
Quote allysumc 5-3-2019 12:11 PM
Klu bkn pic ko, apsal g uplod kt igs pulakk
Quote kakasotong2 5-3-2019 12:13 PM
“Itu Bukan Gambar Saya & Jangan Percaya, Nauzubillah…”

Oleh Farizan Zainal
5 Mar 2019, 10:03AM

Disember tahun lalu, kecoh di media sosial apabila nama Nora Danish terpalit dengan isu panas berhubung dakwaan foto memperlihatkan imej refleksi seorang wanita sedang berbogel tersebar di Insta Stories dengan nama – @noradanish di Instagram.
Menafikan sekeras-kerasnya foto tersebut miliknya, Nora Danish meminta agar masyarakat atau netizen tidak terlalu cepat membuat andaian sedangkan mereka sendiri tidak pasti tentang kesahihan perkara tersebut.
“Zaman sekarang banyak benda-benda mengarut berbanding yang betul jadi apa yang saya belajar selama dalam industri ini adalah jangan cepat melatah.
“Sebab tak semuanya betul, kita sendiri pun tahu the picture it’s not even clear. Nauzubillah… Saya pun takut kalua benda-benda seperti ini berlaku.
“Untuk saya, that’s not my picture dan jangan percaya dengan benda yang anda Nampak. Anda semua pun tak pasti sama ada benda itu betul atau tidak,” katanya kepada Astro Gempak.
Dalam pada itu, Nora akui kecewa dengan sikap segelintir netizen yang terlalu mudah percaya dengan khabar angin yang tersebar tanpa usul periksa. Kata Nora lagi, sepanjang berada dalam industri hiburan tanah air banyak yang dipelajari dan tidak akan cepat melatah dengan isu tersebut.
“Bukan terjadi pada saya sahaja tetapi begitu juga kepada rakan-rakan artis yang lain atau yang bukan selebriti pun.
“Yang penting jangan cepat melatah dan jangan cepat sangat percaya benda yang anda lihat terutamanya di media sosial,” jelasnya.
Kalau boleh netizen pun janganlah percaya bulat-bulat dengan perkara yang tersebar lebih-lebih lagi di media sosial kerana mungkin ada pihak berniat jahat untuk menjatuhkan nama Nora. Zaman sekarang ini, macam-macam orang boleh buat.




Quote Mierafaziera 5-3-2019 12:19 PM
terloncat2 haters datang menyerang!!gigih c&p artikel bagi citer ni lagi sedap ye..??dah puas mengutuk masa last year, sambung lagi sekarang....
Quote meteorspeed 5-3-2019 12:41 PM
kakasotong2 replied at 5-3-2019 12:00 PM
Isu ni mmg dah lama tp maybe sebab reputz baru IV smlm kot. Smlm meols perasan jgk artikel ni ada ka ...

nokd dia n play victim berpisah tiada hehhee
Quote OsHiN_hOnEy 5-3-2019 12:47 PM
hari2 menyondol IG ND, setiap saat f5 nak refresh igs ND, tapi bodoh tak terajar tu yg tak boleh tahan, bila orang kata dp ND tu dah lama dia tukar, dorang tak percaya and mcm orang gila dok CSI, padahal dorang kata dorang ada access to ND's private IG

kebodohan dgn korang mmg sinonim, bak sendat dgn dadih. faham?

Lihat semua komen(85)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058751s Gzip On
To Top