Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Atikah Suhaime Tak Payahlah Nak Tunjuk-Tunjuk, Dada Pun Rata!"

4-3-2019 02:21 PM|Oleh: Saiful| Komen: 56

Boleh tahan juga bakat Atikah Suhaime menyanyi rap.

Video tersebut ada dimuat naik di Instagram. Sempoi, nyanyi sambil pakai baju tidur.

Bagaimanapun disebabkan nyanyian lagu Thank You, Next nyanyian Ariana Grande itu, Atikah Suhaime menerima gangguan seksual dan beberapa mesej lucah dari netizen.


Rupa-rupanya baju yang dipakai artis kelahiran Singapura ini telah menimbulkan rasa kurang pada sesetengah orang.

Ada yang mendakwa Atikah sengaja nak tayang payudara.

Kredit foto: IG Atikah Suhaime
Dan ada juga yang menghina payudaranya kelihatan rata, nak tayang pun tak guna kata mereka.


Disebabkan itu Atikah sekali lagi memberi penjelasan. Video tersebut adalah untuk tunjuk bakat nyanyiannya dan langsung tiada niat lain.

Dan dia tulis, "Yes, I'm flat chested. So f*ck you."  -CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
6
Terkejut
7
Sedih
7
Lawak
9
Bosan
6
Komen: 56
Komen

Previous : Along Cham Dah Tak Berdendam Dengan Bekas Isteri, Hantar Anak Ke Madrasah

Next       : Tak Tahan Sebak, Marsha Kongsi Kisah Kehidupan Sebelum Dan Selepas Peluk Islam

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 6-4-2019 03:41 AM
Juju89 replied at 6-3-2019 03:48 PM
these should not be issue because who are we to talk human body?

Because we r bawangs!

Lain-lain Komen

Quote nanny_1 4-3-2019 02:37 PM

ritu dalam video trisam nampak besar jugak.
takkan dah mengempis?
btw aku suka orang dada flat ni
sebab pakai baju apa pun orang tak pandang.
kalau baring orang nampak macam pengkid
Quote smeetasmitten 4-3-2019 02:39 PM
bila wedding dia?
hari tu kata januray ni dah march
Quote AbukRokok 4-3-2019 02:48 PM
kne rajin rajin massage baru subur bukit semenyih
Quote pumpkinpatch 4-3-2019 02:50 PM
Netizen ni pun sangat kurang ajar. benda tak de hal nak jadikan hal. Kang orang cakap macam tu kat adik mak dia sentap pulak tuduh orang kurang ajar.  Bongoks
Quote runiadreamer 4-3-2019 03:08 PM
lawanya dia ni
Quote buapakperut 4-3-2019 03:11 PM
takde2 pun situ juga ko nk tengok. poyo netizen ni semua
Quote buapakperut 4-3-2019 03:13 PM
hanya deris dan amar yang tau flat ke idok. pakai baju longgar memang tak nampak
Quote biskut_milo 4-3-2019 03:15 PM
Yg pakai tudung pun siap  komen..shameless tudung women
Quote mieymiey 4-3-2019 03:22 PM
Gersangnya jantan melayu
Quote Sydasyda 4-3-2019 03:32 PM
Setuju, teks besor2 pon nk g mna, saiz baju susah nk cari, nmpak gemok... I suka je kerempeng2 ni{:hooray
Quote doubleA 4-3-2019 03:50 PM
ewww gersangnya yang komen tu, kalau tak cari kesalahan retis memang bukan netizen puaka la namanya.

btw comel tikoh
Quote sukacactus 4-3-2019 03:59 PM
Aku tgk xde apa pun
Jauh dr sexy la video tikah ni
Jantan2 gersang ni so so sick!
Quote cahaya_almas 4-3-2019 04:17 PM
Cantiklah dia..comell jer...
Quote kaklong32 4-3-2019 04:26 PM
la tetek org pon jadi masalah netz ni ponnnn
Quote minahmanja 4-3-2019 04:46 PM
smeetasmitten replied at 4-3-2019 02:39 PM
bila wedding dia?
hari tu kata januray ni dah march

dlu ckp bln 3.. skang tgh prepare rasanya... ari tu nmpk dia test wedding cake
Quote EvieWanKenobi 4-3-2019 04:47 PM
dia takde plan nak buat
penambahbaikan gigi?
Quote awexgaban7 4-3-2019 04:51 PM
meolz pon jealous org flat chest ni... mmg dari kecik tak suka...pakai baju serba x kena....

adat dunia la, dah besaq nak yg kecik...


tapi syukur lah... janji sehat....
Quote grouper 4-3-2019 04:53 PM
Perlu ke pelik n sentap ngan komen2 netizen di socmed..klau semua komen suci murni itu baru pelik
Quote Incanto 4-3-2019 05:25 PM
Cantiklah dia
Gigi panjang kat depan nampak comel

Lihat semua komen(56)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.170918s Gzip On
To Top