Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tidur 5 Jam Sehari, Maksudnya Banyak Yang Tertinggal?- Suhaimi Saad Perlekeh Cara Angkasawan Solat

4-3-2019 12:02 PM|Oleh: Saiful| Komen: 291

Semakin gigih Suhaimi Saad minta perhatian.

Belum habis dikecam gara-gara isu vaksin, Flat Earth, cabar angkasawan negara, dia kembali lagi dengan status yang lebih padu!.

Kredit foto: Facebook
Kali ini dia mempersoalkan bagaimana angkasawan solat di angkasa lepas.

Baca statusnya:

Kredit foto: Facebook
Susulan itu, ruangan komen dipenuhi dengan komen netizen yang meminta Suhaimi supaya membuka minda dan rajin-rajinlah membaca.

Soalan ini sudah pun dijawab oleh angkasawan negara Sheikh Muszaphar Shukor.


Google sahaja, dah terpampang penjelasannya di internet.


Tapi macam biasa, Suhami atau lebih dikenali sebagai Mosus tetaplah dengan pendiriannya sendiri.

Mari cepat tadah tangan bersama, doakan agar Suhaimi Saad diberikan petunjuk dan hidayah. Amin. -CARI

Kredit foto: Facebook

Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
8
Terkejut
6
Sedih
8
Lawak
7
Bosan
6
Komen: 291
Komen

Previous : Along Cham Dah Tak Berdendam Dengan Bekas Isteri, Hantar Anak Ke Madrasah

Next       : "Atikah Suhaime Tak Payahlah Nak Tunjuk-Tunjuk, Dada Pun Rata!"

Komen Terbaru

Quote haruslah 11-3-2019 12:21 PM
Knp rasa seminar ni lebih kpd nak xplain tuduhan2 terhadap dia like xde tv, mesin basuh, fe dll

Lain-lain Komen

Quote kucingitam 4-3-2019 12:06 PM
eh tak payahla buka thread pasal dia lagi..update kat thread2 lama dahla..
Quote nh83 4-3-2019 12:12 PM
kucingitam replied at 4-3-2019 12:06 PM
eh tak payahla buka thread pasal dia lagi..update kat thread2 lama dahla..

X yah bukak thread terus pun Takpe.. Org Gila jgn diberi ruang. Rasa nk pijak je tgk pic mangkuk ni.
Quote sukacactus 4-3-2019 12:13 PM
Orang gila, kalau kita ambik port sgt kata2 dia, lama2 kita pun ikut gila
So mari la beramai2 ignore sj kata2 & post yg berkenaan
Quote chicozinn 4-3-2019 12:17 PM
meluat lak ak ngn si sohai hantu gg kulit berkeruping ni..jgan smpai SMS wt report polis kat ko sbab ko pnye cara ni da cm cyber bully dah..ko nk bli makan pun bercatu kne ingat la sohai..
Quote chandrahusin 4-3-2019 12:19 PM
dari mula lagi aku heran
kenapa nak dilayan kebodohan?
org mcm ni mmg suka klu dibagi perhatian
lagi dia kencang
Quote imanda 4-3-2019 12:30 PM
chicozinn replied at 4-3-2019 12:17 PM
meluat lak ak ngn si sohai hantu gg kulit berkeruping ni..jgan smpai SMS wt report polis kat ko sbab ...

aah mcm sj je provok isu tah hape2
Quote sokmogitu 4-3-2019 12:35 PM
Bukan angkasawan muzafar tu ada perbincangan dgn JAKIM siap buat artikel atau buku or something mengenai cara solat di angkasa lepas?
Quote namieamuro 4-3-2019 12:37 PM
org gile ni jgn la dihighlight lg..suke btl die provoke nk suruh sebot name die..tgk jela video live fb die berjam2..dr situ engkorg akn nmpk mamat ni mcm saiko..marah anak2 tros diam anak2..marah anak masok live..siap ckp yg viral tu die bkn anak2 atau bini

awal2 live buat muke tersipu2 sekor2 mcm kerang busuk bajet hensem? ko ni sohai berjam2 live manjang bile nye ko sibuk ajar anak2 kau..bile nye kau tlg bini kau kt dapor..dasar jantan biawak komodo..
Quote kikuri 4-3-2019 12:37 PM
geli lah akak dengan sohai laksa nih... mohon mereput
Quote namieamuro 4-3-2019 12:39 PM
chicozinn replied at 4-3-2019 12:17 PM
meluat lak ak ngn si sohai hantu gg kulit berkeruping ni..jgan smpai SMS wt report polis kat ko sbab ...

sejak die kutip derma utk tahfiz ni..mkn dh x bercatu uols...melantak kt luar manjang..tapi melantak secret recipe bwk bini sorg je..anak2 xde
Quote chicozinn 4-3-2019 12:40 PM
imanda replied at 4-3-2019 12:30 PM
aah mcm sj je provok isu tah hape2

ye, n meollss rasa smpai 1 tahap SMS mesti da hlg sbar n mesti dia akn buat sesuatu untuk jaga maruah kluarga dia..

kalu ade sedara2 SMS or SMS sndri baca forum ni, meollss cadangkan SMS wat report polis n amik tindakan sivil kat si Sohai ni at least court order untuk halang si sohai ni directly serang SMS..just do it walaupun kita tahu si sohai ni da jatuh tahap kedana tapi kena buat sbab kalu mkin dibiarkan makin melarat trust me!!

tkot kalu dibiarkan kang jadi personal attack bukan stakat kat SMS je tapi kat wife, anak2 skali boleh kena..si sohai ni da ptut kne ajar kalu tumbuk smpai pecah bibir msa konsert reuniteam tu xleh wat si bahalol ni sedar, rasanya msuk penjara mgkin wtkan otak2 si sohai ni berhubung balik kot..
Quote fahdramli 4-3-2019 12:40 PM
Bodoh tak boleh ajar, cerdik tak boleh ikut... Macam mosus ni lah...
Quote nanny_1 4-3-2019 12:42 PM
bila nak mampos penunggang agama ni?

ada pun buat semak je.
Quote mieymiey 4-3-2019 12:42 PM
Makin dibagi perhatian, makin menjadi-jadi biawak seekor ni.
Abaikan jer la, takyah bukak benang baru tetiap kali biawak ni post status.
Kalau reputz kemaruk jugak nak bukak, sambung jer di benang lama.
Quote claudya 4-3-2019 12:47 PM
dia nak orang sebut nama dia. kalau dia tak update post mengundang, sendu la likers dan comment kat fb dia. so better takpayah layan dia ni. kerja dia dok provoke orang je.
Quote dubuk 4-3-2019 12:53 PM
aku dah pangkah mati suhaimi saad ni.. anda bila lagi.. ?
Quote laksmanabentan 4-3-2019 01:00 PM
ni peminat setia ker apa siap nak buat thread baru nih...
gabung aja la...
satgi melambak2 lerpulak pasal mamat nih..
semak la weeei....
Quote awex^returns 4-3-2019 01:11 PM
namieamuro replied at 4-3-2019 12:39 PM
sejak die kutip derma utk tahfiz ni..mkn dh x bercatu uols...melantak kt luar manjang..tapi melant ...

anak ada.. tapi makan share ngan dia dan ina lembam
alasan dia anak2 gi main
sebenarnya tanak order untuk anak2

dasar mak bapak sangkak
Quote makneng 4-3-2019 01:12 PM
Hello sepul carik, toksah lah ko buka tred jantan tak empuk ni. Rengsa okeh! Makin baca post2 dia kat pesbuk, mak pulak yg rasa makin bebal. Babi btl la

Lihat semua komen(291)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.170544s Gzip On
To Top