Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Badan Berisi, Baju Macam Nak 'Cover' Perut Je," - Elfira Loy Dah Hamil?

4-3-2019 10:53 AM|Oleh: Saiful| Komen: 137

Orang berduit, nak buat banyak kali majlis resepsi pun tak ada masalah.

Sabtu lepas, Elifra Loy dan suaminya Faris Khairol Anuar selamat bersanding sekali lagi di sebuah majlis yang diadakan di Melaka.

Foto: IG Elfira Loy 
Berkongsi kegembiraan, Elfira ada memuat naik gambar persandingannya.

Kapsyennya, "Yesterday (Saturday), was my last reception at Melaka. So nice to have weddings dekat kampung kan, rasa macam complete bila ada paluan kompang, pulut kuning & joget lambak. Meriah."



Sama cantik sama padan tapi ramai yang perasan Elfira dah berisi.

Disebabkan itu ramai yang membuat andaian pelakon ini sebenarnya sudah hamil.



Duduk di pelamin pun macam dah nampak baby bump kata mereka.

Persalinan yang dipakai Elfira pun nampak macam dibuat untuk 'cover' perut. Mungkin belum sedia nak umumkan tentang kehamilan tersebut?

Foto: Elfira Loy Dah Hamil
Setakat ini masih belum ada lagi pengesahan dari Elfira dan suami.

Kalau betul, tahniah diucapkan! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
4
Terkejut
4
Sedih
5
Lawak
6
Bosan
4
Komen: 137
Komen

Previous : Along Cham Dah Tak Berdendam Dengan Bekas Isteri, Hantar Anak Ke Madrasah

Next       : Tidur 5 Jam Sehari, Maksudnya Banyak Yang Tertinggal?- Suhaimi Saad Perlekeh Cara Angkasawan Solat

Komen Terbaru

Quote ReginaGeorge 9-3-2019 10:06 PM
Banyak sangat duit, banyaklah majlis. Ok la tue, bagi bisnes kat orang. Mungkin kah anak EL muka macam baby Pian?

Lain-lain Komen

Quote JiEunTak 4-3-2019 10:57 AM
...x rasa dia preggy tapi nampak she put on weight....bahagia selepas bernikah...makan pun lalu...
Quote paz 4-3-2019 10:59 AM
Cantik baju dia.
Quote hotmak 4-3-2019 11:00 AM
kalau pregnant tahniah, kalau tak, biasala sebelum kawin diet gegila, dah kawin ni, byk dpt jemputan naik lah sikit badan
Quote CardiGans85 4-3-2019 11:01 AM
Berisi kot makan banyak. Fabrik baju tu pun tebal. Kalau mengandung pun, br 2 month (baby bump???pls la) since dia nikah 1st of Jan.
Quote masnona 4-3-2019 11:04 AM
Faktor baju kot. Tambah2 kawin org kaya. Mkn je la kt rumah sambil tggu hubaby blk keje. Die ni buat roadtour majlis bersanding ke apa
Quote fushimi 4-3-2019 11:08 AM
gemuknya ko elbirah

jaga jaga
Quote ira_229 4-3-2019 11:30 AM
i rasa dia ngandung sebab muka sembab...n perut nampak boncit...
Quote Kak-Leen 4-3-2019 11:31 AM
masnona replied at 4-3-2019 11:04 AM
Faktor baju kot. Tambah2 kawin org kaya. Mkn je la kt rumah sambil tggu hubaby blk keje. Die ni buat ...

Memenuhi permintaan nenek mertua rasanya.
Quote Kak-Leen 4-3-2019 11:32 AM
Kalau dah pregnant pun, bagus la kan.. Dah nikah dah kan..
Quote pumpkinpatch 4-3-2019 11:36 AM
kat ig story MP ada wedding planner  cakap, hutang hutang majlis still belum lunas
Quote newyork 4-3-2019 11:38 AM
Orang senang hati..
Quote lola 4-3-2019 11:51 AM
Tahniah klo pregnant..baju tue yg buat mmpk buncit..xkn  br 2 bln dh nmpk baby bump..
Quote kakakOmes 4-3-2019 11:54 AM
Sheolls nmpk berseri pulak dgn busana tradisional
Quote ira_229 4-3-2019 11:58 AM
pumpkinpatch replied at 4-3-2019 11:36 AM
kat ig story MP ada wedding planner  cakap, hutang hutang majlis still belum lunas

dia refer pada 2 mempelai ini ke?
mesti pian kata "alhamdulillah...nasib bukan aku jadi walking ATM pompan ni"

si Pira ni nampak mcm boros...tapi still tak nampaka classs...
Quote pumpkinpatch 4-3-2019 12:03 PM
ira_229 replied at 4-3-2019 11:58 AM
dia refer pada 2 mempelai ini ke?
mesti pian kata "alhamdulillah...nasib bukan aku jadi walking A ...

ah ah... wedding planner tu caption like da 3 bulan 5 majlis belum lagi settle hutang
Quote kaklong32 4-3-2019 12:03 PM
tak habis2
Quote sukacactus 4-3-2019 12:17 PM
Kain broked kan keras
Mmg akan ada gelembung2 gitu
Tp kalau pregnant pun bagus la...dah sah kan!
Quote poppybee 4-3-2019 12:22 PM
sekalipun dia mengandung..silakan..sebab dah officially berkahwin..btw 2 bulan dah ada bby bump?? aneh2 laa..
Quote pai.kacang 4-3-2019 12:24 PM
kalau sungguh alhamdulillah

Lihat semua komen(137)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
4.410642s Gzip On
To Top