Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"17 Jam Shooting, Bayar RM10 Ribu. Ini Je Aku Dapat?" -Azwan Kombos

22-2-2019 04:09 PM|Oleh: Saiful| Komen: 68

Kredit foto: IG
Kononnya janji nak terbitkan video iklan bertaraf antarabangsa!

Hasilnya sangat mengecewakan dan ini membuatkan Azwan Kombos meluahkan rasa terkilan dan ketidakpuasan hatinya di Instagram.


Tambah pelakon ini lagi dia menghabiskan masa selama 17 jam dan beberapa kali tukar baju.

"Saya rasa macam ditipu, rasa tak puas hati dengan hasil video itu. Saya muat naik di IG bukan niat nak aibkan tapi saya geram.

"Mereka yakinkan saya untuk buat video iklan dan boleh buat bertaraf antarabangsa dengan harga RM10000 sahaja,"katanya kepada mStar Online.


Audio tak jelas, gambar, grafik dan suntingan pun tak berkualiti.

Tambah suami kepada pelakon Izzati Abdullah ini lagi, dia salah kerana mempercayai produksi itu tanpa membuat kajian terhadap projek sebelum ini.

Baca lagi:


Nasi dah jadi bubur. Teruk sangat ke anda rasa? Entah-entah sengaja je buat gimik!  -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
6
Terkejut
8
Sedih
5
Lawak
5
Bosan
4
Komen: 68
Komen

Previous : Azizah - Lagu Pertama Dan Terakhir P. Ramlee

Next       : "Achey Dah Tak Ada Job Ke? Sampai Biar Bini Meniaga Sate Di Pasar Malam?"

Komen Terbaru

Quote bedahmenjuyah 24-3-2019 08:56 PM
Sesuai la 10k tu bjaet ciput dgb hasilnya. Btw isteri dia cantik

Lain-lain Komen

Quote Spicymami 22-2-2019 04:14 PM
Marketing trick saja nk org tgok iklan dia ni. Oke jee video tu dah ko shoot kat rumah je ko expect dia nk cgi background ko kat Paris?

Fake Drama for publisiti
Quote kucingitam 22-2-2019 04:28 PM
kan...aku pun rasa publisiti je ni...
Quote fahdramli 22-2-2019 04:29 PM
Aku 17 ribu tu 3 bln gaji baru dapat tau.. Ko 17 jam je dah dapat belas2 tlribu.
Quote lee_sakura 22-2-2019 04:32 PM
invest utk produk sampah hasilnya sampah juga
Quote moonbug 22-2-2019 04:34 PM
fahdramli: Aku 17 ribu tu 3 bln gaji baru dapat tau.. Ko 17 jam je dah dapat belas2 tlribu.


Dia yang keluarkan duit bayar 10k untuk shoot video tu, bukan dia dibayar 10k untuk shoot 17 jam
Quote syadq 22-2-2019 04:43 PM
Takyah internasional sgt lah kalau bermuka desa..propa je padehal bini dia lagi byk action dlm video tu.
Quote nisako 22-2-2019 04:43 PM
wow mahalnye...............kualiti teruk je.....
Quote ainie_1008 22-2-2019 04:45 PM
Edited by ainie_1008 at 22-2-2019 04:47 PM

sje jelah tue nak suruh org tgk bideo tue.
Quote melnanzz 22-2-2019 04:47 PM
fahdramli replied at 22-2-2019 04:29 PM
Aku 17 ribu tu 3 bln gaji baru dapat tau.. Ko 17 jam je dah dapat belas2 tlribu.

Terbalik. Bukan Azwan yang dapat bayaran. Tapi kos pembikinan video iklan menelan belanja RM10,000 dan dibiayai oleh Azwan. Tapi dia tak puas hati sebab kualiti video yang diterima tak setimpal dengan harga yang diberikan.
Quote imanda 22-2-2019 04:47 PM
moonbug replied at 22-2-2019 04:34 PM
Dia yang keluarkan duit bayar 10k untuk shoot video tu, bukan dia dibayar 10k untuk shoot 17 jam

tajuk pon dah mengelirukan.
ingatkan dia shootg n dibyr 10k n dia merungut dpt 10k je.. yg I phm mcm tu laa tp dah baca kes br laa tau dia xpuasht ngn hasil video yg dia blakon sendiri n byr 10k tu.
Quote naina 22-2-2019 04:54 PM
Tajuk memang mengelirukan. Kalau tak.baca isi aku pon nak kecam tak bersyukur.
"shooting 17 jam dapat payment rm10k je".
Bila baca isi baru faham
Quote moonbug 22-2-2019 05:05 PM
imanda replied at 22-2-2019 04:47 PM
tajuk pon dah mengelirukan.
ingatkan dia shootg n dibyr 10k n dia merungut dpt 10k je.. yg I phm  ...

Agree, tajuk misleading lalu mengundang hencapan kalau orang salah faham
Quote jfq 22-2-2019 05:15 PM
Tang mana yg tukar2 baju
Apasal kayu aje
Quote RatuDunia94 22-2-2019 05:32 PM
Another produk timbangkilo??
Quote mizruncing 22-2-2019 05:34 PM
naseb la aku baca isi dia. klu tak lame dh kecam nk kata tak bersyukur haha.

i think this is one of publicity. marketing je ni. nk promote produk dia. klu tak mana name company yg dia tak puas ati tu? ayat dia pn mmg saje nk promote. saje je suruh org tgk video tu. pls laa 10k kot. klu betul tak puas hati kau dah complain or saman ke pihak sane tu. ni video pn setakat dlm umah. takkan kau tak boleh pikir modal 10k semata2 buat video cm tu. propa je ni
Quote aurorayasmeen 22-2-2019 05:35 PM
In kn zmn viral marketing..haruslah join sekaki
Quote fahdramli 22-2-2019 05:38 PM
moonbug replied at 22-2-2019 04:34 PM
Dia yang keluarkan duit bayar 10k untuk shoot video tu, bukan dia dibayar 10k untuk shoot 17 jam

Ouh oke, tq sb fahamkan i hehe
Quote grouper 22-2-2019 05:46 PM
Buat je la iklan cam tok alip..die mmg genius
Quote lotionmilo 22-2-2019 05:49 PM
Wife dia mmg cantik kottt
Menipu kan pakai product ni!!

Lihat semua komen(68)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
5.245120s Gzip On
To Top