Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Cedera Parah, Muka Ditoreh Kekasih Bangladesh

Oleh: Myra Rozi|13-2-2019 11:12 AM Komen: 106
Seorang wanita cedera parah selepas mukanya ditoreh oleh lelaki warga Bangladesh yang juga kekasihnya.

Harian Metro melaporkan, kejadian tersebut berlaku di pusat beli-belah di Jalan SS 20/27, Damansara Jaya, Petaling Jaya.

Mangsa yang berusia 24 tahun itu luka hampir lima sentimeter bermula dari bibir hingga ke bahagian pipi kanan.

Mangsa, Foto: HM
Dalam kejadian pukul 5 petang itu, lelaki Bangladesh tersebut menoreh muka mangsa menggunakan objek tajam.

Susualn itu mangsa dikejarkan ke Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) bagi mendapatkan rawatan.

Suspek, Foto: Facebook
Ketua Polis Daerah Petaling Jaya Asisten Komisioner Mohd Zani Che Din berkata,

Mangsa dilaporkan stabil selepas mendapat rawatan di PPUM dan dia dibenarkan keluar sehari selepas kejadian.

Berdasarkan maklumat, pihak polis berjaya menahan suspek berusia lingkungan 20-an terbabit, Jumaat lalu.

Siasatan awal mendapati suspek terbabit adalah bekas teman lelaki mangsa dan siasatan lanjut sedang dilakukan bagi mengenal pasti punca lelaki berkenaan bertindak menoreh muka wanita itu.

Suspek kini direman selama tujuh hari. Kes disiasat mengikut Seksyen 326 Kanun Keseksaan kerana mendatangkan kecederaan parah menggunakan senjata. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
10
Terkejut
9
Sedih
6
Lawak
9
Bosan
7
Komen: 106
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote munchkin 14-2-2019 09:00 PM
Bedah.Cun replied at 14-2-2019 01:55 PM
Uuuu uuuhhh chokk giuzil uuuuuhhhh chokkk giuzilll chhh hhhhhh. Sssscchhhh

Hahaha. Sound baru. first time dengar.

Lain-lain Komen

Quote AbukRokok 13-2-2019 06:08 AM
bangla baik..suweet...lemah lembut...caring...rajin....bertanggungjawab...romentik
xmcm melayu...pemalas.. bongok... buruk...muka mcm tapir... biawak
Quote precious_chicas 13-2-2019 06:11 AM
cinta itu buta...but I kenot brain la...why vangla...
Quote nishikido 13-2-2019 07:16 AM
Sapa kata mamat bangla romantik,lemah lembut??? Lulz..

Speedy recovery yach sisthur..pasni sila carik local guy..kalau nak taste international cariklah semenggah sikit.pengajaran buat semua wanita dluar jua..
Quote Victorioussss 13-2-2019 07:25 AM
Tahniah..hadap sangat jantan ketiak hapak muka berkarat
Pmpuan2 y selesa dipeluk bangla ni majoriti y menghina biawakkn lelaki bangsa sndiri

Pukul rata semua
Inb4 teringat pernah baca artikel - lelaki bangladesh romantis
Abah kau la
Quote TuntungReturn 13-2-2019 07:40 AM
bangla ni romantik,amik berat,rajin semayang,hormar orang tua. lelaki melayu pun x mcm tu. ida(bkn nama sebenar)  
Quote cmf_jeangrey 13-2-2019 07:43 AM
Tgk luka tu panjang x mcm 5cm pun..biar betul
Quote haryatie 13-2-2019 07:43 AM
kesiannn
org kata bangla ni sanggup berabis duit tuk makwe
maybe prempuan ni da kikis abis2
pastu blah...mendapat la kut
Quote ultra78 13-2-2019 07:46 AM
Rupa mcm Remy Ishak kot.
Quote ramaramu 13-2-2019 07:56 AM
scary nya. kesian tengok muka dia lepas ni sure la berparut
bodohnya jantan
Quote sapeka 13-2-2019 07:58 AM
bangla itu tokey kot
tu yang akak chiki ni nak couple
sekali panas baran,cemburu buta, bla bla bla ke apa ke
tu yang break

ada lagi drama selepas tu sehingga membawa ke episod kali ni
Quote insulin 13-2-2019 08:01 AM
Siapa kata Banglasia romantik sila angkat tangan?
Quote pokaibanktokyo 13-2-2019 08:02 AM
Kesian. Dah la muka asal hodoh hanya bangla bangsa babu yang hadap. Sekarang lagi jahanam
Quote Bedah.Cun 13-2-2019 08:03 AM
Vara tada ayar.
Quote jetrofa 13-2-2019 08:05 AM
kendu la juga bangla pic atas tu.. motef hakak tu rejek..ker bau hangit2 asam..
Quote ad_hoc79 13-2-2019 08:10 AM
Bangla tu ada rupa lah
Quote jazaa100 13-2-2019 08:13 AM
AbukRokok replied at 13-2-2019 06:08 AM
bangla baik..suweet...lemah lembut...caring...rajin....bertanggungjawab...romentik
xmcm melayu...pe ...

Kau confused.....
Tu ciri ciri gagak hitam....

Aku tak dgr lg org puji bangla caring....cuma org kata bangla hensem namatiiiii..

Quote pokaibanktokyo 13-2-2019 08:13 AM
Edited by pokaibanktokyo at 13-2-2019 12:43 AM

Indon tu reject dia punya konek 2B agaknya
Quote jazaa100 13-2-2019 08:15 AM
precious_chicas replied at 13-2-2019 06:11 AM
cinta itu buta...but I kenot brain la...why vangla...

Kau tak tgok muka bangla tu hensem ke?....

Aku tak paham klu org pilih negro & lombok.....
Iyalah...kekwn aku memang chop aku ni beauty concious.....
Quote pokaibanktokyo 13-2-2019 08:17 AM
Itu bangla masih trauma disiksa sindiket pemerdagangan manusia 10 bulan tak cukup makan sambil dipukul. Sekarang dah bebas masih terbawak bawak igauan ngeri

Lihat semua komen(106)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.303743s Gzip On
To Top