Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Mandikan Anjing Dalam Bilik Salin Lampin, Dah Tegur Tapi Buat Bodoh Je

Oleh: Myra Rozi|11-2-2019 04:24 PM Komen: 70
Seorang wanita yang berkunjung ke kawasan rehat dan rawat (R&R) terkejut apabila mendapati seorang wanita lain sedang memandikan seekor anak anjing di bilik salin lampin.

Video berdurasi 16 saat itu dimuat naik di laman sosial oleh wanita yang dikenali sebagai Farah Shafiza Che Amat, 29 itu dengan kapsyen, 

"R&R Tapah.. Toilet wanita.. boleh nampak kat situ BILIK LAMPIN ‼️ bukan rakam saja.Dah tegur dah sound.Even cleaner tu pun dah halang dari awal. so stupid la."


mStar Online melaporkan, dia sudah menegur wanita berkenaan.

"Dah tegur beberapa kali tapi tak dipedulikan. Tak kisah haiwan apa sekali pun, tetapi setiap pengguna R&R perlu menghormati pengunjung lain dan menjaga kebersihan.

"Kalau betul terdesak nak mandikan atau haiwan kotor mahu pun membuang najis, boleh saja menggunakan air botol minuman di kawasan lebih sesuai sebagai alternatif.

Foto: mStar Online
Farah yang juga seorang ibu kepada dua anak berang dengan tindakan wanita tersebut memandangkan kedua-dua anaknya masih memakai lampin.

"Kanak-kanak kecil kulitnya sensitif, jadi mereka mudah terdedah kepada alahan dan jangkitan bakteria.

Proses menyamak, Foto: mStar Online
Susulan itu Farah telah membuat laporan kepada pusat khidmat pelanggan PLUS Malaysia Berhad.

Proses menyamak telah dijalankan pada bilik tukar lampin tersebut. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 70
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Buritan 12-2-2019 11:17 AM
Catpaw replied at 12-2-2019 09:45 AM
hei nanti dia suka, so cute katanya

Bkn reti bhasa.. hahaha

Lain-lain Komen

Quote CharlesDera 11-2-2019 04:36 PM
sepet....wakaakakkakakakakakakakakakkakakakakakakakakakakakkakakakakakakakaka
Quote golava 11-2-2019 04:41 PM
bukan buat bodoh, tapi memang bodoh

bodoh cambabi

Quote dizekni 11-2-2019 04:42 PM
malaysia bahalu maa..

Quote golava 11-2-2019 04:44 PM
bodoh cam menteri

dah bodoh, beli sijil palsu ingat orang tak tahu dia bodoh tak masuk university

Quote SWORKS27 11-2-2019 04:44 PM
spesis cibukit ni memang ada....stok2 perangai tahun babi, jenis meluru x kira tempat...
kalau drive jenis kluar simpang mcm tahun babi
Quote kaklong32 11-2-2019 04:46 PM
vodo nk mmps

ke hanjeng dia pakai pampers

tongong
Quote misc 11-2-2019 04:50 PM
Babinya perangai. Eh babi pun pandai tak mandi kat R&R. Kesedaran sivik mmg fail.
Quote RatuDunia94 11-2-2019 04:53 PM
Lain kali tutup je lampu bilik air tu.. kan ada suis kat luar.. haha
Quote ally9970 11-2-2019 04:57 PM
Dasar baka babi tonyok!!!
Quote ninnamina 11-2-2019 04:57 PM
Selfish gilerrrr
Quote Victorioussss 11-2-2019 05:01 PM
Cina dan kiasu berpisah tiada
Tahun babi aso ni pun bodoh mcm babi
Quote missDollie 11-2-2019 05:02 PM
Kiasu maa..
Quote renko 11-2-2019 05:12 PM
babi ni xpayah tegur
kurung je terus dalam bilik tu
bia mampos
Quote kiambang 11-2-2019 05:15 PM
Bodoh ... degil plk tu bila ditegur.. kasi viral muka sepet ni ...
Quote noor2 11-2-2019 05:16 PM
Ni memang spesis anjing. ..
Quote kisahkeaku 11-2-2019 05:19 PM
tau laa thn ni thn babi tp jgnlah perangai cam babi jugak
Quote jazaa100 11-2-2019 05:34 PM
Sbb tak de tindakan....

Bab* bab* ni bawak anjing, mandikn anjng, anjing kencing dlm supermarket, yg kena buat keja tok lebai & org surau....babi ni aman aman je.....

Cer kena kompaun rm5000 masa tu gal...mau menyalak mcm anjing.....

Harap nyonya cilaka tu kena rabbies......
Quote selipar_hijau 11-2-2019 05:38 PM
Babinya perangai. Aku memang takleh blah la dgn bangsa ni. Pernah sekali depan mata aku dia salin lampin anak dia yg penuh air kencing dlm restoren johnnny aeon cheras selatan. Meja aku selang 1 meja dari puak2 ni. Meja yg betul2 sebelah dia india . India ni dah sound tapi buat tak reti je. India tu bangun tukar meja lain. Aku masa tu nasib la dah abis makan. Budak2 pekerja tu pun dah tak terkata apa tegur tak jalan.
Quote Buritan 11-2-2019 05:40 PM
SWORKS27 replied at 11-2-2019 04:44 PM
spesis cibukit ni memang ada....stok2 perangai tahun babi, jenis meluru x kira tempat...
kalau driv ...

Nape spesis lim guan eng ni tak mkn saman ek.. ditego play victim.. pi obersea pun sama.. org melayu pi sana ok jah tak petik buah sbb dilarang.. kaum tuu dia suruh anak dia petik.. sambil sorok sorok.. shame on you lge.. patut u ajar kaum u tuu dulu sblm nak ngutuk najib la rasuah laa.

Lihat semua komen(70)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.098972s Gzip On
To Top