Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

'Dah Kemaruk Ke?'- Bomba Terpaksa Bantu Remaja Keluarkan Zakar Tersangkut Dalam Botol

10-2-2019 09:02 AM Komen: 38
Nampaknya, sudah bermacam cara digunakan lelaki untuk memuaskan nafsu masing-masing. Dahulu ,tular mengenai patung seks, kemudian kes zakar tersangkut dalam gelung besi.


Kredit foto: Facebook

Terkini, tular gambar seorang lelaki dipercayai masih remaja yang ditimpa malang apabila cuba memuaskan nafsunya menggunakan botol mineral. 

Namun, nasib tidak menyebelahi beliau kerana kemaluannya dikatakan tersangkut di dalam mulut botol tersebut ketika cuba mengeluarkannya.


Kredit foto: Facebook

Pihak bomba kemudiannya terpaksa dipanggil untuk menyelamatkan keadaan. Menurut laman Facebook Viral Kini Edisi Khas, anggota terpaksa memotong botol berkenaan untuk mengeluarkan kemaluan lelaki itu.


Kredit foto: Facebook

Kisah ini mendapat perhatian netizen yang memberikan pendapat dan perkongsian masing-masing. Ada yang bersyukur kerana remaja terbabit tidak merogol anak dara orang, sebaliknya 'merogol botol'. 

Pun begitu, ada pula yang membuat spekulasi bahawa mungkin beliau malas ke tandas dan memilih untuk membuang air kecil di dalam botol. 

Tidak kurang, ada juga meluahkan rasa kagum dengan skop tugas bomba yang sangat luas termasuk dalam kes seperti ini.


Kredit Foto: Facebook

Dalam masa sama, Admin laman FB itu menasihatkan golongan lelaki bujang yang tidak dapat menahan syahwat supaya meminta orang tua mereka agar cepat dikahwinkan.


Kredit foto: Facebook

Semoga insiden ini juga menjadi pengajaran kepada semua untuk tidak melakukan aksi-aksi yang bakal mengundang padah. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 38
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote dakewa 13-2-2019 04:38 AM
Beli je pussy fake kt pasaran dekkk. Gigihlah kau masokkan dlm botol

Lain-lain Komen

Quote Sang_Pencinta 10-2-2019 09:28 AM
Atukoi...{:cryrun
Quote pearl.silver 10-2-2019 09:43 AM
Botol plastik kan.. Klu iols sanggup cari pisau potong sendiri dari tahan malu tunggu bomba yg potong botol tu
Quote Sang_Pencinta 10-2-2019 09:48 AM
Kan? Setakat plastik boleh kot potong sendiri...
Quote RatuDunia94 10-2-2019 11:01 AM
Ayo dik.. beli je kat lazada sex toy... mcm2
Quote makneng 10-2-2019 11:02 AM
Ini baru btl anu dlm botol
Quote Nadine30011990 10-2-2019 11:29 AM
{:yameteh
Adui adik. Sunat lah trus kat situ skali senang, blh la puasa sket nafsu tu
Quote LostStar 10-2-2019 12:26 PM
ke sbb nk kucil dlm botol.. mana la taw kan..
Quote matbad 10-2-2019 01:12 PM
Kalau lah botol tu boleh berbicara hahahhaa
Quote gigahertz 10-2-2019 01:15 PM
matbad: Kalau lah botol tu boleh berbicara hahahhaa

apa la salah aku
Quote Skuau 10-2-2019 01:45 PM
penangan....'ANU DALAM BOTOL'.
Quote buapakperut 10-2-2019 02:18 PM
cenonetnye boleh masuk dalam botol minrel
Quote Victorioussss 10-2-2019 02:40 PM
"Ketatnya syg punyaaa"

Kata lelaki berkenaan pada botol kesayangan beliau
Quote MadameOnion 10-2-2019 02:50 PM
Kenapa i rasa mmg dia kencing dlm botol tu je?
Quote Sang_Pencinta 10-2-2019 02:53 PM
MadameOnion replied at 10-2-2019 02:50 PM
Kenapa i rasa mmg dia kencing dlm botol tu je?

Kalau kencing penis akan kendur slps selesai sis. Macam kepala turtle pasti tak tersekat.
Quote kiah_mai_pulak 10-2-2019 03:29 PM
Mcm2 daaaaaa
Quote Artemesiaa 10-2-2019 03:54 PM
Menyusahkan abam bomba je
Quote Mary_jane 10-2-2019 04:10 PM
Yang lagi tragic perkongsian sorang doktor ni  pasal patient dia, tersangkut buzz the light year dalam anus. To the infinity & beyond
Quote OttoVonBismark 10-2-2019 08:46 PM
tinggi imaginasi si dia
Quote Sang_Pencinta 10-2-2019 09:20 PM
Agak2 siapa yg ambil gambar malangni??

Lihat semua komen(38)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052251s Gzip On
To Top