Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Isteri Tersadung, Suami Maki 'Bodoh'-Pasangan Bercerai Selepas Tiga Minit Kahwin

Oleh: Myra Rozi|8-2-2019 03:59 PM Komen: 56
Sepasang suami isteri melakar sejarah baharu apabila mencatatkan tempoh perkahwinan terpendek di negaranya.

Hanya selepas tiga minit berkahwin, mereka sudah mengambil keputusan untuk bercerai.

Media Kuwait melaporkan, perpisahan berpunca apabila pengantin perempuan secara tidak sengaja tersandung ketika berjalan keluar dari mahkamah selepas selesai menandatangani kontrak perkahwinan.

Pengantin lelaki tidak menolong isterinya sebaliknya memakinya dengan panggilan 'bodoh' gara-gara tergelincir.

Gambar Hiasan
Berang dengan tindakan yang dianggap keterlaluan itu, wanita tersebut berpatah balik dan meminta hakim membubarkan perkahwinan mereka.

Ini adalah penceraian paling pantas dalam sejarah Kuwait, dan mungkin di seluruh dunia.

Kes ini tular di media sosial dan ramai netizen yang menyokong tindakan wanita tersebut.

"Perkahwinan yang tiada rasa hormat, adalah satu kegagalan dari awal."

Namun ada juga yang mengesyaki wanita terbabit hanya mencari alasan untuk bercerai.

Ini kerana banyak anak muda berkahwin hanya untuk mendapat manfaat daripada insentif negara dan kemudian dengan cepat memfailkan perceraian. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
4
Komen: 56
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ChildrenOfBodom 11-2-2019 04:11 PM
arab bangang

Lain-lain Komen

Quote shernazz 8-2-2019 04:12 PM
Dh bercerai
Ckp bongok plak kat laki tu
Choi..
Quote kucingitam 8-2-2019 04:19 PM
gitu pun boleh
Quote riyadhK 8-2-2019 04:35 PM
Bagus la Kak dpd hidup dengan maki hamun je nanti.
Quote kibodwatriuh 8-2-2019 04:54 PM
aku dah teka dah arab hahahahahaha
Quote orgsepang 8-2-2019 05:10 PM
Lebih baik berpisah dari sakit hati berterusan
Quote xtahumenahu 8-2-2019 05:31 PM
GOOD JOBBB
Quote matbad 8-2-2019 05:38 PM
Taniahhhhhh
Quote matchstick 8-2-2019 05:54 PM
at least lps ini sheols xkan digelar andartu wpun x remarry until umur 40s kann
Quote giyomi 8-2-2019 06:10 PM
kudos to you dear, tak perlu idup dgn jantan tak guna camne
Quote batu kikir 8-2-2019 06:40 PM
Arab memang bangsa bodoh @ bebal.
Quote Decaffeinated 8-2-2019 07:12 PM
akibat x pernah bercinta trus kawin ka dik?
Quote buapakperut 8-2-2019 07:26 PM
ya ukti, ente ini bodohla, baghalla, kenapa ente malukan habibi ya maulanak
Quote sinalegna 8-2-2019 07:48 PM
Tak sempat nak pecah tanah.. kempunan
Quote opie5662 8-2-2019 08:14 PM
Ini bkn cerita kak hassanah kan...
Quote PEPPERMAN 8-2-2019 08:16 PM
Ada harapan nk berlaku di malaysia ni.
Sebab budak2 zaman sekarang bodoh, babi, sial, tu mainan di bibir mereka almost all the time
Quote None68 8-2-2019 08:27 PM
Sepak sedas dulu patutnya..
Quote ikanmasin 8-2-2019 08:46 PM
baru kawin kejap jer da panggil bodoh..blm msk umah lg...
Quote misc 8-2-2019 10:33 PM
Bagus pompuan nih.
Quote LautBiru52 8-2-2019 10:40 PM
Sampai rumah pun belum dah dapat maki. Memang bagus la kak mintak cerai terus

Lihat semua komen(56)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.126703s Gzip On
To Top