Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Makin Selekeh, Muka Sememeh Lebam Sana Sini. Dah Kenapa Fathia Latiff?

8-2-2019 12:54 PM|Oleh: Saiful| Komen: 174

Mungkin ramai yang akan bersetuju bila ada yang cakap Fathia Latiff sekarang semakin hilang 'sinar'nya.

Tak tahulah sebab apa, tapi yang pasti ramai yang perasan perbezaan raut wajah Fathia, jauh berbeza antara dulu dan sekarang.

Lagi-lagi bila tengok gambar terbaharu yang dimuat naik di Instagram.


Lebam sana sini. Nampak tua dari usianya.

Di ruangan komen, ramai yang merindui Fathia yang dulu.


Foto: IG Fathia Latiff?
Mereka terkilan dengan apa yang terjadi pada Fathia sekarang, walaupun tidak mengetahui apa punca sebenarnya.

Adakah disebabkan mengalami tekanan sejak kontroversi-kontroversi lalu?


Ada juga yang membuat spekulasi Fathia menagih dadah dan sebagainya.

Tak kurang ada juga yang membuat andaian, "Tak lama lagi buka tudunglah tu."


Diharap Fathia akan kembali menyinar seperti dahulu. Doakan sahaja yang baik-baik untuknya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
4
Komen: 174
Komen

Previous : Angah Raja Lawak Teruja Bakal Jadi Ayah Kali Kedua

Next       : Sebelum Emma Maembong, Ini Senarai Artis Yang Dah 'Buang' Hijab

Komen Terbaru

Quote lasagna 12-2-2019 09:29 AM
aiyoooo depression sgt minah ni.. kesian..
trpranjat beruk iols nengok sheols ni.

Lain-lain Komen

Quote None68 8-2-2019 12:56 PM
Isuh btol ke dia tu nmpk lain sgt..ke dulu pakai make up berkilo2..
Quote msdummy.2018 8-2-2019 01:09 PM
Knp 360 bertukar nie
Quote de_ikea 8-2-2019 01:15 PM
Iols tgok gambar2 ni pun, mind iols dah register rambut penkid diaa. Kesian.
Quote Lavender_Violet 8-2-2019 01:18 PM
Tanjat gegurl tengok gambar tekya bertudung oren tu
Mana hilangnya zaman keayuan sheols dulu
Quote nw111 8-2-2019 01:23 PM
Family dia tak buat apa ke...
Quote damian_lee 8-2-2019 01:27 PM
Let her alone guys .....
Quote jarikuku 8-2-2019 01:27 PM
semoga fathia kembali seperti dulu . kesian tengok dia ni
Quote ALDRIN 8-2-2019 01:31 PM
nw111 replied at 8-2-2019 01:23 PM
Family dia tak buat apa ke...

Penat dah family buat mcm2 tolong. Tp ada benda yg mereka x boleh nak disclose. Hanya berdoa sahaja...Aritu dah mcm ok sket..tp lepas AHR dah tayang2 pics sheols jadi x keruan balik. Mmg laa ckp x ada apa2 dah..tp masa putus dgn AHR 3 hari sheols nangis terus nk bertudung pastu...
Quote b_n_c 8-2-2019 01:32 PM
betui ke tudung oren tu fatiya latif, mcm org lain je.huhu
Quote buapakperut 8-2-2019 01:35 PM
astagaaa macam amah kena dera.
.. btw concealer ape sheol pakai hilang terus mata panda black metal tu. nak cari la
Quote xixin5230 8-2-2019 01:36 PM
ALDRIN replied at 8-2-2019 01:31 PM
Penat dah family buat mcm2 tolong. Tp ada benda yg mereka x boleh nak disclose. Hanya berdoa sahaj ...

kuciwa ke melihat AHR dgn ZM? Sebenarnya sapa yg minta putus dulu?
Quote meow_tompok 8-2-2019 01:39 PM
Asdan replied at 8-2-2019 01:13 PM
cuba freehair, mungkin itu jalan kembali sihat & gembira macam dulu

bukan setakat freehair... nak pakai seksi see through ke, pakai underwear je pun bole
kat rumah.. kat tempat private
apelah stress sgt actress hijabi mcm fatiya dgn emma maembong ni
kat umah freehair seksi meksi
keluar rumah pakai shawl pakai normal mcm org lain
balik rumah sambung seksi
saje kan tak tayang seksi tak puas gitew

Quote eyansss 8-2-2019 01:40 PM
ALDRIN replied at 8-2-2019 01:31 PM
Penat dah family buat mcm2 tolong. Tp ada benda yg mereka x boleh nak disclose. Hanya berdoa sahaj ...

kiranya memang cinta mati ngan aiman la eh...  sian dia...  wonder why and who breaks the tie dulu...  
Quote fadz84 8-2-2019 01:41 PM
Kalau x ckp yg tudung oren tu FL, mmg x perasan langsung.. lain sungguh.. apa dh jd Fatiya oii..
Quote akies 8-2-2019 01:43 PM
Kalau bbnu, boleh terima lagi. Ni dah masuk 30an. Dah matured kan.
Aiman dah bahgia dengan irah.
Sian ko fatiyah, makan hati ..
Bertabahlah..
Quote atiqah_bea 8-2-2019 01:44 PM
Fathia ke yg tudung oren tu? Nampak lain sgt. Bentuk muka lain, bibir pun lain
Quote kucingitam 8-2-2019 02:02 PM
kesian la dia ni kalau sebab dadah. berlakon dah ok dah
Quote onexox97 8-2-2019 02:11 PM
ALDRIN replied at 8-2-2019 01:31 PM
Penat dah family buat mcm2 tolong. Tp ada benda yg mereka x boleh nak disclose. Hanya berdoa sahaj ...

Asalnya Napa putus
Quote royaldanish 8-2-2019 02:17 PM
nw111 replied at 8-2-2019 05:23 AM
Family dia tak buat apa ke...

rasanya dulu ada forumer ckp bapa patiya selalu hantar patiya ke upm utk jumpa psychiatry... betul k idok iols tak tau

Lihat semua komen(174)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048920s Gzip On
To Top