Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
Feb
07

8 Tahun Menanti, One Drop Perfumes Tampil Dengan Gold Edition Yang Lebih Memikat

7-2-2019 06:19 PM| Komen: 14

Setelah 8 tahun penantian, One Drop Perfumes kini kembali menggegarkan pasaran minyak wangi Malaysia dengan keluaran set terbaru, Gold Edition yang merangkumi 8 jenis wangian yang paling baru di pasaran.

"Gold Edition ini adalah gabungan dari kesemua wangian yang paling terkenal, eksklusif yang sentiasa mendapat permintaan tinggi dari penggemar minyak wangi, ujar Zetty Ismail, Pengarah Eksekutif, One Drop Perfumes.


Dari segi harganya, One Drop Perfumes sememangnya mampu milik. Dengan hanya berharga RM55.00 (Semenanjung Malaysia) dan RM65.00 (Sabah/Sarawak), peminat minyak wangi akan memiliki 8 jenis wangian yang berlainan dalam Gold Edition ini. 

Menurut Zetty lagi, Baru-baru ini, sebagai tanda terima kasih untuk para ejen telah banyak memberikan sokongan kepada One Drop Perfumes, kami telah melancarkan GOLD EDITION ini eksklusif hanya untuk para ejen sahaja sebelum kami warwarkan kepada pengguna. Hanya dalam masa dua hari sahaja, sebanyak 8,000 set pesanan telah diterima dari para ejen dan ini merupakan sambutan yang sangat memberangsangkan.

Dapatkan One Drop Perfumes hanya di hujung jari anda. Layari dan 'shopping' secara online di laman sesawang ODP atau di Facebook One Drop Perfumes. 



SENARAI WANGIAN GOLD EDITION:

1. Inspired by BOMBSHELL, Victoria Secret (Fruity and Sweet)
2. Inspired by CHANCE, Chanel (Musky and Floral)
3. Inspired by FLOWERBOMB BLOOM, Viktor & Rolf (Fruity and Floral)
4. Inspired by GOOD GIRL, Carolina Hererra (Floral and Cocoa)
5. Inspired by GUCCI FLORA, Gucci (Floral and Citrus)
6. Inspired by INCANTO SHINE, Salvatore Ferragamo (Sweet and Fruity) 
7. Inspired by LA VIE EST BELLE, Lancome (Sweet and Vanilla)
8. Inspired by WONDERSTRUCK, Taylor Swift (Fruity and Floral)

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 14
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote akuni 16-4-2019 10:55 PM
Boleh2 la jugak baunya...tapi,opkos la x bertahan lama wangi tuh

Lain-lain Komen

Quote AyaqMeloSuam 7-2-2019 06:55 PM
Semua bau fav iolss lah.. haiishhb..
Quote CiliPadiSedap 7-2-2019 07:17 PM
One drop vokuru ada x?
Quote LostStar 7-2-2019 07:29 PM
Dia mmg akan bau sama yg real Perfume ke?
Quote epis 7-2-2019 07:55 PM
Olympea xde ke?? Huuhuu.. la vie est belle one of favourite..
Quote munchkin 7-2-2019 09:17 PM
Moga dimruahkan rezeki dan berjaya dalam  bisnes. Amin yrb
Quote buapakperut 8-2-2019 12:18 AM
wow.. semua best blako
Quote fliphair8 8-2-2019 11:15 AM
Wangi ke? Testimoni dari poromers yg telah guna please....
Quote chinta89 10-2-2019 04:43 PM
ODP ni pelopor kpd peniaga2 lain nk jual perfume harga rm10 utk btl kecik2.

tp kalau uols kira2 blk harga sebotol kecik tu dlm ml ngn RM yg ditawarkan, harga dia x murah sgt jgk. sama ngn beli produk ori.

cuma kalau org yg btl2 nk guna tanpa was2 opkos beli la produk mcm ni.

iols sangkakan ODP dah xde tau dlm psrn since byk lambakan produk yg ala2 ODP ni n mcm xde je jual kalau iols ke mana2.

skg DeXandra tgh in jgk kan. tp blm ada satu produk yg boleh tandingi kehebatan ODP yg meletus satu masa dulu. hehe.
Quote URUHA 12-2-2019 11:24 AM
Hamboiii semua bau yg best2 belaka please buat ODP inspired by Coco Mademoiselle jugak

Ingatkan ODP ni dah berkubur. Rupanya masih wujud lagi
Quote aminsaniah 28-2-2019 04:40 PM
dah beli dah..memang best bau dia
Quote tri-max 8-3-2019 10:17 AM
zety ni zaman remaja tomboy abis,
rambut boycut semedang
tak sangka skrg jual product feminin yg laku keras
semoga terus succes ya, kasi kick perfume che ta yg ntah hapa2 tu
Quote seramado 8-3-2019 12:14 PM
ok la try...mmg sdp...semua bau enak2...beli kt online je..harap kuarkan versi jantan lak camni
Quote bazarayamy 16-4-2019 03:27 PM
x pernah try pun ODP ni walaupun dia femes dulu.. tapi bila tgk hampir semua perfume dlm list tu yg fav ataupun dlm wishlist terjatuh minat la plak... siapa dh try... ok ker? sama mcm ori?
Quote akuni 16-4-2019 10:55 PM
Boleh2 la jugak baunya...tapi,opkos la x bertahan lama wangi tuh

Lihat semua komen(14)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042072s Gzip On
To Top