Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Peminat Sedih Bila Sweet Qismina Tampil Seksi Nampak Paha

7-2-2019 05:55 PM|Oleh: MieJo| Komen: 72

Jarang-jarang pelakon cantik, Sweet Qismina atau nama sebenarnya Farhanna Qistina Supandi terpalit dengan mana-mana gosip liar semenjak berkecimpung dalam dunia seni. 


Namun, semalam keghairahan pelakon itu berkongsi gambar percutiannya di Phuket, Thailand telah menjadi bahan kutukan netizen kerana salah satu gambar yang dimuat naik olehnya ke akaun Instagram dianggap agak seksi. 

Qistina dilihat mengenakan pakaian berwarna merah dan berseluar pendek atas paras lutut semasa mengikuti aktiviti 'island hopping' ke salah satu pulau di sekitar pulau percutian itu. 

Foto : Instagram Sweet Qistina

Walaupun ramai yang memuji kecantikan pelakon ini, namun ada yang menganggap pakaiannya agak terdedah dan tidak sesuai dengan imejnya sebagai seorang 'muslim'.

Seksi sangat..

Foto : Portal Himpunan Cerita Lawak

Tutup ruangan komen...

Foto: Instagram Sweet Qistina

Mungkin kerana terlalu banyak komen yang negatif, Qistina akhirnya mengambil jalan mudah dengan menutup ruangan komen pada gambar tersebut. 

Bagaimanapun, ianya tidak menghalang netizen untuk menegurnya pada ruangan komen gambar yang seterusnya. 

Jangan seksi sangat. Kekalkan imej sebelum ini..

Foto: Portal Himpunan Cerita Lawak

Walaupun penampilan Qismina tersebut tidaklah terlalu seksi, namun ianya masih kelihatan kurang manis. Apatah lagi sebelum ini Qismina bukanlah seorang yang suka mengenakan pakaian yang mendedahkan bahagian tubuhnya. Diharap adik Qismina menerima segala teguran tersebut dengan hati yang terbuka. -CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 72
Komen

Previous : TAHNIAH! Lagi Seorang Artis Wanita Kini Bertudung, Siapakah dia?

Next       : Pengacara Motif Viral Dihina Pondan, Haze 'Smash' Tetamu Yang Berfikiran Sempit

Komen Terbaru

Quote kambinggila 14-2-2019 11:16 AM
tumbesaran ketet budak ni boleh tahan gak

Lain-lain Komen

Quote Tukul.Besi 7-2-2019 05:56 PM
Whoareyusss
Quote apiang 7-2-2019 05:58 PM
Once Pelakon kanak2,  forever la muka Pelakon kanak2...  Hahahaha bukak la semua yg ada tu
Quote kiah_mai_pulak 7-2-2019 05:59 PM
Biasa budak2 pakai mcm tu.. tu pun nmpk seksi??. Pedo ke apa??
Quote Kurex 7-2-2019 06:02 PM
Ni yg berlakon Elly epit tu ke
Quote mixed 7-2-2019 06:12 PM
biar la dia masih muda
nitizen ni kang dia bertudung cam ema kembong bila lps 5th buka salah nitizen
Quote gekkou 7-2-2019 06:19 PM
mengada r netizen
yang seksi sangat tu lah yang kau tenung
kalau dia kisah kau punya carutan me makian
tak ada nya dia pakai begitu
koserrr
Quote newyork 7-2-2019 06:25 PM
Adoi netizennn artisss ..
Quote sharlenetexas 7-2-2019 06:28 PM
Dah namanya pergi pantai. Takkan tutup2 pulak.
Quote Sharifah180175 7-2-2019 06:49 PM
Masalahnya... Cantik ke dia... Huhu
Quote sheqim 7-2-2019 07:08 PM
Ape beza sweet qismina dengansweet qistina? Ade sesape blh jelaskan?
Quote diss69 7-2-2019 07:12 PM
Suka nengok dia berlakon..
Quote doubleA 7-2-2019 07:32 PM
Tak kenal. Whoareyus dek
Quote aechae 7-2-2019 07:36 PM
Seksi menda gtu..
Netizen yg mengomen ni jenis xkuar rumah ke apa?ko hadap follow ig artis pstu nk komplen mcm2...ig masing2 up pic apa je? Dh mmg lifestyle artis tu mcm tu nk suh follow cara korg plak
Quote Rapz 7-2-2019 07:41 PM
Dia nie pelakon kanak2 yg saing2 fatin tu kan?
Quote eyansss 7-2-2019 07:48 PM
Asdan replied at 7-2-2019 06:23 PM
nak buat apa malu dgn ciptaan tuhan, lelaki pun bersepah nampak peha

lelaki takpe... pakai spentot pun ok... tang perempuan je kena beria2...
Quote kiah_mai_pulak 7-2-2019 07:49 PM
Rapz replied at 7-2-2019 07:41 PM
Dia nie pelakon kanak2 yg saing2 fatin tu kan?


Fatin afefek tu ke?? Bukan kot.. ni saing2 geng2 bas sekolah
Quote lee_sakura 7-2-2019 08:08 PM
die ni mcm elfira loy wannabe cuma kening tak tebal je
Quote eddysheddy 7-2-2019 08:16 PM
Kenal dia masa cerita cinta koko coklat yg ada zahirah tuu.. she is talented
Quote she 7-2-2019 08:17 PM
Cantik kulit kaki dia

Idok ler hitam lutut tp gigih nk tayang tempurung berkerak

Lihat semua komen(72)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048512s Gzip On
To Top