CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Untung Jadi Raja Ilya, Bangun-Bangun Suami Dah Sediakan Sarapan Pagi

7-2-2019 04:10 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 18299| Komen: 90|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sejak dah kahwin, bukan main sweet Raja Ilya dan suaminya, Trent Garrett.
Kredit foto: IG Raja Ilya

Sejak dah kahwin, bukan main sweet Raja Ilya dan suaminya, Trent Garrett.

Kalau tengok di Instagram, banyak juga gambar-gambar mereka berdua.


Ada video dan gambar berbulan madu, ada video Raja Ilya buat surprise dan macam-macam lagilah.



Dalam banyak-banyak, ada satu video yang berjaya menarik perhatian ramai netizen.

Beruntungnya Raja Ilya! Suami yang sediakan sarapan pagi.


"Mamamia...bila dia harapkan kita yang buatkan breakfast lepas kahwin, last2 dia pulak kena buat breakfast," tulisnya.

Di ruangan komen ramai yang tumpang gembira dengan kebahagiaan pasangan ini.

Semoga terus bahagia hingga ke akhir hayat. Amin. -CARI
1

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sweetgirl 7-2-2019 04:12 PM
awal lagi dik... wangi lg... hehehe... tggu tgk sampai ke tua x sweet camtu hehehehehe
Quote minguk 7-2-2019 04:20 PM
tapi dia tak nampak busuk dah lepas kawin ni kan.. haha
Quote beni_nikaido 7-2-2019 04:21 PM
bestnye...huntong la....
Quote pencintaABC 7-2-2019 04:22 PM
Untong la Ramilah Begum. Harap kekal ke akhir usia. I kesian dgn Serina, Sasha, Maya Karin yg berlakikan kekosen akhirnya berantakan jugak.
Quote multinicky 7-2-2019 04:43 PM
kenyang remilah begum
Quote sharlenetexas 7-2-2019 04:51 PM
Syukurlah ramilah dapat laki alim warok. Kaya pulak tu.
Quote doubleA 7-2-2019 04:56 PM
cantiknya view rumah tu!!
Quote meow_tompok 7-2-2019 04:59 PM
untung dpt hubby masak utk kita
harap bbnu sila follow ramilah begum
haniz dgn laki so yesterday.... propa je lebih
Quote buapakperut 7-2-2019 05:01 PM
too good to be true.. apepon mudah2an berkekalan
Quote Paiya 7-2-2019 05:07 PM
suka tengok orang bahagia

soalan biasa:
ramilah ni masih Islam?
Quote merahrose 7-2-2019 05:12 PM
agk2 raja ilya sain prenuptial agreement x...bila nk buat majlis kt tanah melayu ni.. mna tau boleh saing2 epira loy
Quote armin 7-2-2019 05:13 PM
Laki dia tau tak dia kaki propa? Agak2 apa reaksi lepas tau dia reject movie marvel?
Quote Iris. 7-2-2019 05:14 PM
hensemnya laki diaaaa
Quote sejuk 7-2-2019 05:17 PM
Her hubby so tasty
Quote merahrose 7-2-2019 05:19 PM
armin replied at 7-2-2019 05:13 PM
Laki dia tau tak dia kaki propa? Agak2 apa reaksi lepas tau dia reject movie marvel?

typical answer..i xtau ilya retis b4 this..xpn lakinya x ambik kisah filem local malaysia
Quote kikiharris 7-2-2019 05:41 PM
Untunglah. Lepas subuh shuben dah bertungkus lumus kat dapur siapkan bfast.
Quote mrsLucky 7-2-2019 06:03 PM
So nice ..
Quote wikedsaikel 7-2-2019 06:07 PM
Aku doakan kekal sampai jannah dan depa dpt hidayah. Aamiinn
Quote hyie 7-2-2019 06:07 PM
nama sheols ramilah begum ye? btw, sheols ke owner francais Ricci Amor (entah camne eja) yakni cafe ala2 hipster kat semua uni mesia? sebab ada nampak ricci amor by raja ilya...jika ya, kerlassss kau maria!

Lihat semua komen(90)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 01:09 AM GMT+8 , Processed in 0.094319 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top