Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

TAHNIAH! Lagi Seorang Artis Wanita Kini Bertudung, Siapakah dia?

13-2-2019 10:52 AM|Oleh: top5complete | Komen: 74

Malaysia dihujani dengan gosip yang tidak baik sejak beberapa minggu ini, contohnya Emma Maembong yang kini tidak lagi bertudung, Fatiah Latiff buka tudung, Ernisha masuk klelab dan macam-macam lagi.

Namun, di setiap kejadian yang tidak baik ini, ada juga berita gembira buat peminat hiburan tempatan Malaysia



Baru-baru ini, pelakon Nonny Nadhirah telah memuat naik gambar berhijab setelah pulang dari ibadah Umrah bersama keluarganya.





Ternyata, ramai peminat memuji Nonny dengan penampilan terbarunya itu di Instagram. 

Ramai yang memuji Nonny lebih cantik dan ayu jika berhijab, malah ada juga yang mendoakan beliau agar terus beristiqamah dalam menutup aurat.



Biodata Penuh Pelakon Cantik Nonny Nadirah

Nama Penuh: Nonny Nadirah Binti Zainuddin
Nama Panggilan: Nonny Nadirah
Tarikh Lahir: 21 Julai 1989
Umur: 28 (2017)
Asal: Kota Kinabalu, Sabah
Agama: Islam
Bangsa: Sino-Native (Kacukan Cina-Filipina)
Kerjaya: Penyanyi, Pelakon, Pengacara
Penglibatan: Program realiti AF5
Drama: Lara Terindah, Istikharah Cinta, Dia Isteri Luar Biasa, Cinta Hati Abah, Romi Cinta Julia, Inikah Cinta



Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
9
Terkejut
8
Sedih
8
Lawak
10
Bosan
9
Komen: 74
Komen

Previous : Tak Sampai 24 Jam, Gambar Terbaharu Emma Maembong 'Freehair' Dibanjiri 30 Ribu Komen

Next       : Peminat Sedih Bila Sweet Qismina Tampil Seksi Nampak Paha

Komen Terbaru

Quote Orkidgold 15-2-2019 05:29 PM
Alhamdulillah...

Lain-lain Komen

Quote matchstick 13-2-2019 10:57 AM
Sumpah x kenal
Quote edoraixora 13-2-2019 11:01 AM
Alhamdulillah....semoga istiqomah lah hendaknya
Ikhlas kerana Allah, bukan ada niat nak berniaga tudung ke apa2 lah
Quote RatuDunia94 13-2-2019 11:07 AM
X payah nk tahniah sangat lah... buat mcm biasa je.. takut nanti ujung2 netizen dipersalahkan. Katanya seolah2 memaksa deols bertudung. So deols rasa terbeban and rasa hipokrit.

Why not ucap "kalau x sedia tanggal je. Kami x paksa".
Quote MadameOnion 13-2-2019 11:12 AM
alhamdulillah semoga istiqamah..satu soalan serious..i nak tnya setiap kali ada retis pakai tudung or bukak tudung mmg kena lapor diri kat heliza ke?
Quote aminsaniah 13-2-2019 11:15 AM
RatuDunia94 replied at 13-2-2019 11:07 AM
X payah nk tahniah sangat lah... buat mcm biasa je.. takut nanti ujung2 netizen dipersalahkan. Katan ...

semoga terus istiqomah..(ok x ucapan iols )
Quote helicornia 13-2-2019 11:20 AM
heliza sorang lom kawin.semoga bertemu jodohnya
Quote intan_smsb 13-2-2019 11:21 AM
die ni dari Af kn
Quote RatuDunia94 13-2-2019 11:21 AM
aminsaniah replied at 13-2-2019 11:15 AM
semoga terus istiqomah..(ok x ucapan iols )

Lebih afdhal.. "Semoga takde rasa hipokrit. Kami x paksa"
Quote Mleeen82 13-2-2019 11:22 AM
Quote de_ikea 13-2-2019 11:24 AM
Eyra hazali pun bertudung jugak. (Iols baru tau nama dia). Tp iols tau dia berlakon dlm mr grey dan girlfriend pd footballer jugak.

77F49279-C182-4C19-8623-2AE138F70A1D.png

Semoga diberi hidayah utk jd yg lebih baik.

Quote Suchi 13-2-2019 11:42 AM
RatuDunia94 replied at 13-2-2019 11:07 AM
X payah nk tahniah sangat lah... buat mcm biasa je.. takut nanti ujung2 netizen dipersalahkan. Katan ...

Haha good betul tu takyah terkejut sgt kalau bertudung.

Bertudung je kot yang wajib tu menutup aurat.
Bertudung tu maknanya tutup kepala dengan kain 4 segi tu.
Quote ramaramu 13-2-2019 11:46 AM
dua dua tak kenal tapi iols harap berkekalan la ye
Quote kaklong32 13-2-2019 11:48 AM
alhamdulillah semoga istiqamah
Quote imanjannah 13-2-2019 11:50 AM
semoga istiqomah Nony, sudah sembuhkah dari penyakit hari tu
Quote mieymiey 13-2-2019 11:56 AM
Semoga istiqamah
Quote takayama 13-2-2019 11:59 AM
Semoga nonny dan eyra istiqomah hendaknya
Quote sideqsegaraga 13-2-2019 12:01 PM
Alhamdulillah..semoga awak sentiasa dijaga hati untuk istiqomah. ameen.
Quote amukgemuk 13-2-2019 12:08 PM
Lepas isu baru baru ni, netizen tak der dah nak excited tenggelam punca bab ni.

Tahniah hanya boleh diucapkan bila artis tersebut bertudung sehingga ajal tiba.
So, tahniah masa obituary nanti je lah ye dik
Quote Login_ID 13-2-2019 12:09 PM
rasanya tak perlulah netizen sibukkan artis pakai / buka tudung
biarlah diorang

ni tak, pakai tudung.. kemain ucap tahniah
buka tudung, buat gossip.

Lihat semua komen(74)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055969s Gzip On
To Top