CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

"Menteri Muda Bantu Orang Muda? B*bi" - Usahawan Ini Selar YB Syed Saddiq

6-2-2019 10:24 AM| Diterbitkan: hafiz.ahmad| Dilihat: 10435| Komen: 46|Original author: Oleh: hafiz.ahmad

Description: Baru-baru ini, kecoh apabila seorang usahawan muda meluahkan perasaan kecewanya terhadap YB Syed Saddiq. Individu berkenaan mendakwa terkilan apabila seolah-olah tertipu dengan Menteri Belia dan Sukan ...
 

Kredit foto: IG Syed Saddiq

Baru-baru ini, kecoh apabila seorang usahawan muda meluahkan perasaan kecewanya terhadap YB Syed Saddiq. Individu berkenaan mendakwa terkilan apabila seolah-olah tertipu dengan Menteri Belia dan Sukan itu yang menjanjikan bintang dan bulan.





Menurut postingnya itu, dia menceritakan kisah bagaimana dia ditipu oleh YB Syed Saddiq yang berjanji mahu mempromosikan produknya sebagai tanda menyokong usahawan muda di Malaysia. 

Bertambah kecewa, apabila dia melihat YB Syed Saddiq mempromosikan satu produk lain dan setelah dikaji produk itu adalah milik Exco Pemuda Bersatu.

Namun, posting itu mendapat perhatian YB Syed Saddiq dan beliau membalas kenyatan tersebut dengan tenang dan jelas.


Loading FB Post...

Usahawan tersebut turut membalas posting berkenaan dengan komen yang agak pedas.



Kenyataan balas YB Syed Saddiq turut mendapat respons netizen.


Foto: Twitter

Sebenarnya, perkara ini boleh diselesaikan secara baik. Bahasa digunakan usahawan muda tersebut yang agak kasar dan kesat menegangkan lagi keadaan juga dilihat tidak profesional. Kita tidak boleh mendengar pandangan sebelah pihak sahaja, pasti YB Syed Saddiq ada penjelasan yang lebih jelas. 

Apa-apa pun, diharap isu ini dapat diselesaikan dengan cepat. CARI
7

Bagus
12

Marah
6

Terkejut
13

Sedih
6

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (51 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote LautBiru52 6-2-2019 10:43 AM
Sapa betul sapa salah pun tak tau la. John lemmon ni geng bosned kalau tak salah
Quote sinalegna 6-2-2019 11:01 AM
Ler.. brand ni ke, aku dh sceptical je part dia kata jual air botol tadi

Rezeki masing2 kan, ada yg jual air botol.. ada juga yg jual air kenc
Quote Cicisweets 6-2-2019 11:07 AM
Sian bro diq
Quote Iris. 6-2-2019 11:11 AM
Kenapa tak mintak tolonh bossned je
Atau guna kabel abah kau mintak air haus kau tu jadi official air utk naza?
{:nose
Quote umbut 6-2-2019 11:25 AM
Kan syed ada promote ben ali nya kek coklat. Dapat masuk petronas.. tapi kemain mahal.. 1 slice 12.00... kalah secret recepi...
Quote robinmosby 6-2-2019 11:46 AM
Ingat kerja menteri nak promote produk je ke. Ingat surat dia je yang menteri dapat? Surat pun mostly sampai ke tangan PA dulu filter mana yang penting.
Quote nazzse 6-2-2019 12:22 PM
This guy doesn't deserve a thread, apatah lagi sampai 2 pasal aur dia je. Suka hati babikan org.. dah ko rasa hebat sangat promote ikut paid media la, nak jugak harapkan yg free.
Geng plak dgn puak pembangkang yg mencarut 24jam, spesis muka xtahu malu lah ni
Quote nazzse 6-2-2019 12:22 PM
Edited by nazzse at 6-2-2019 05:44 AM

This guy doesn't deserve a thread, apatah lagi sampai 2 pasal haus dia dgn suka hati babikan org.. dah ko rasa hebat sangat promote ikut paid media la, nak jugak harapkan yg free.
Geng plak dgn puak pembangkang yg mencarut 24jam, spesis muka xtahu malu lah ni
Quote Clan204 6-2-2019 12:31 PM
umbut: Kan syed ada promote ben ali nya kek coklat. Dapat masuk petronas.. tapi kemain mahal.. 1 slice 12.00... kalah secret recepi...


mak aiii kalah harga kek yahudi punye harga...
Quote rospinki 6-2-2019 12:33 PM
Baru merasa boomed bisnes dh keluar stetment bagai2..diam diam ubi takle ke?
Quote Asdan 6-2-2019 12:43 PM

apa kelainan produk ini dari produk yg sedia ada ?
Quote Victorioussss 6-2-2019 12:48 PM
umbut replied at 6-2-2019 11:25 AM
Kan syed ada promote ben ali nya kek coklat. Dapat masuk petronas.. tapi kemain mahal.. 1 slice 12.0 ...

1 slice rm12 bole gi meninggal je
Quote munchkin 6-2-2019 12:56 PM
Edited by munchkin at 6-2-2019 12:57 PM
umbut replied at 6-2-2019 11:25 AM
Kan syed ada promote ben ali nya kek coklat. Dapat masuk petronas.. tapi kemain mahal.. 1 slice 12.0 ...


Satu slice rm12 petronas near nsk wangsa maju. Rm13++ petronas pechala link.

Hantar dm nak tanya beli kat mana pun tak balas. Sombong gila
Quote jazaa100 6-2-2019 01:05 PM
nazzse replied at 6-2-2019 12:22 PM
This guy doesn't deserve a thread, apatah lagi sampai 2 pasal aur dia je. Suka hati babikan org.. da ...

Mentality UMNO memang mcm tu..

Sebut bosned, kau paham je le....
Quote wana89 6-2-2019 01:56 PM
Part ni iols 50-50 la.. sebab geng umno pun xboleh percaya sangat juga..
Quote awanearisu 6-2-2019 02:00 PM
Macam masalah komunikasi. Mungkin tindakannya sedikit radikal tetapi Alhamdulillah kalau dah selesai. Dua-dua menang. Netizen tumpang membawang
Quote noraidil_06 6-2-2019 02:27 PM
Sorry saddiq i dont trust u or any PH minister anymore. Go lie somewhere else
Quote mohdcrow 6-2-2019 03:40 PM
Susah cari makan ke sekarang?...tukang sign cek sesukaatimakpakdahtakde....maluapabossku
Quote kellykemah 6-2-2019 04:21 PM
Takkan lah SS nak wat ig review kot? Kot ye pun logik ler sikit...
Owner hausboom kan org kuat umno/bn awat pi mintak tolong dgn SS? Cam sajer nak wat havo je bro ni..
Mktg hausboom dah guna ND pun haus lagi ke x boom?

Lihat semua komen(46)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 04:40 PM GMT+8 , Processed in 0.107551 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top