Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tragis! 5 Penjenayah Kanak-Kanak Paling Berbahaya Dalam Dunia

8-2-2019 11:52 AM|Oleh: Black Rose| Komen: 5







2. Natsumi @ Girl A






Mereka lebih kepada masalah psikologi dan perlukan bimbingan. Penyakit mereka ini boleh sembuh jika mereka berusaha untuk berubah setelah dewasa.

Pengajarannya di sini, bimbinglah anak-anak anda ke jalan kebaikan. Terapkan nilai-nilai kemanusiaan dalam diri mereka supaya mereka dapat membezakan yang mana baik dan yang mana buruk. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 5
Komen

Previous : Wajah Sebenar Indonesia - Bila Sister Menyanyi Qasidah

Next       : Jom Kenali Nama Lebuh Raya Di Lembah Klang! Mana Satu Anda Selalu Guna?

Komen Terbaru

Quote chicozinn 11-2-2019 10:33 AM
beth kalu da jadi mangsa seksual selayaknya la dia nk membunuh org yg merosakkan masa depan dia yachhh..

Lain-lain Komen

Quote HujanBatuTiga 8-2-2019 12:08 PM
Cik Beth rasanya paling baik antara list tu sbb cubaan membunuh je kan.  
Quote Artemesiaa 8-2-2019 12:11 PM
Siapa sangka kanak2 pun boleh bertindak kejam
Quote matbad 8-2-2019 04:53 PM
Dekat luar mcm2 sakit mental dorang..tu pun jgn dok kata Islam terrorist lagi..Islam kat malaysia ni habis berani buang bayi ja..tak kejam lgsg kan
Quote chinta89 10-2-2019 02:06 PM
kesiannya mereka.. x faham ape2 tp x psl2 ape yg diorg buat tu merosakkan masa depan.
Quote chicozinn 11-2-2019 10:33 AM
beth kalu da jadi mangsa seksual selayaknya la dia nk membunuh org yg merosakkan masa depan dia yachhh..

Lihat semua komen(5)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.043879s Gzip On
    To Top