Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Wanita Bersin Keluar Cincin Yang Hilang 12 Tahun Dulu

29-1-2019 11:18 AM|Oleh: Archaiv| Komen: 36

Sumber Foto : Dailymail.uk

Abigail Thompson, pakar kecantikan di Yorkshire Barat ini telah kehilangan cincin hari jadinya ketika berusia lapan tahun. Dia menyangka cincin tersebut telah dicuri bagaimanapun terkejut apabila cincin itu ditemui setelah terkeluar selepas bersin 12 tahun kemudian.

"Ibu saya membelikan saya hadiah ini sempena ulang tahun kelahiran dan beberapa bulan kemudian, saya menyedari ia telah hilang.Saya tidak pernah terfikir bahawa cincin itu tersumbat di dalam hidung saya," katanya.

Menurutnya, tiada keganjilan berlaku selama dia membesar dan juga sewaktu cincin itu dibersin keluar. Pernafasannya selama ini juga tidak menunjukkan sebarang tanda terdapat sesuatu tersumbat di dalam hidungnya.  

Memetik beberapa sumber seperti Metro.co.uk, TheSun.uk, Dailymail.uk, walaupun lebih sedekad cincin itu berada di dalam hidungnya, ia masih dalam keadaan baik. Cincin itu dikatakan berkarat sedikit, tapi berliannya masih ada.


Sumber foto : thesun.uk 

Dr Naveen Cavale, konsultan pembedahan plastik di Real Plastic Surgery berkata, perkara ini sebenarnya amatlah biasa berlaku. Dia turut menambah bahawa kanak-kanak adakalanya mempunyai manik dan mainan kecil tersumbat di dalam hidung mereka. 



Macam agak mustahil dia tidak merasakan ada objek asing di dalam hidungnya. Anda pernah mengalami nasib sama seperti wanita ini? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
4
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
4
Bosan
5
Komen: 36
Komen

Previous : Kesian Wanita Ini, Hidap Penyakit Tak Boleh Dengar Suara Lelaki

Next       : Miriam Lancewood, Wanita Yang Guna Air Kencing Sendiri Untuk Hilangkan Kelemumur

Komen Terbaru

Quote Archaiv 9-2-2019 09:23 PM
makita replied at 9-2-2019 07:25 PM
Rupa minah ni persis umi aida

Terima kasih baca. Saya tak perasaan pula mukanya sama mcm Umie Aida.

Lain-lain Komen

Quote Mina2215 29-1-2019 11:21 AM
Edited by Mina2215 at 29-1-2019 11:25 AM

Mesti hilang time korek hidung tu.

Ok ni geli. Hingus hijau berdarah2 pun nak share pic.  Adehhhhhhh
Quote Archaiv 29-1-2019 11:39 AM
Mina2215 replied at 29-1-2019 11:21 AM
Mesti hilang time korek hidung tu.

Ok ni geli. Hingus hijau berdarah2 pun nak share pic.  Adehhh ...

Terima kasih baca. Saya pun geli juga.  Cuma takut artikel tak informatif pula kalau tak tunjuk gambarnya. Hehehe... Maaf ya.
Quote nisako 29-1-2019 11:59 AM
eeeeeeeeeeeeei geli pulak tgk gmbr tu
Quote kaklong32 29-1-2019 12:05 PM
euwww dgn lendiran sekali ko snap
Quote Artemesiaa 29-1-2019 12:07 PM
Euwww gambar sebegitu pun gigih nak tunjuk
Quote Archaiv 29-1-2019 12:22 PM
Artemesiaa replied at 29-1-2019 12:07 PM
Euwww gambar sebegitu pun gigih nak tunjuk

Terima kasih baca.  Maaf ya pasal gambar menggelikan
Quote haryatie 29-1-2019 12:32 PM
eeee....uweksssssss
Quote insulin 29-1-2019 12:35 PM
Jijik la....
Quote DeeHanania 29-1-2019 12:41 PM
Eeuuwww ngok hingusan tu
g laa rendam cincin tu guna klorok
Quote Archaiv 29-1-2019 12:55 PM
haryatie replied at 29-1-2019 12:32 PM
eeee....uweksssssss

Terima kasih baca. Maaf pasal gambar.
Quote Archaiv 29-1-2019 12:56 PM
insulin replied at 29-1-2019 12:35 PM
Jijik la....

Terima kasih baca. Maaf pasal gambar.
Quote Archaiv 29-1-2019 12:58 PM
DeeHanania replied at 29-1-2019 12:41 PM
Eeuuwww ngok hingusan tu
g laa rendam cincin tu guna klorok

Terima kasih baca. Maaf pasal gambar. Dah berkarat sikit,  cuma berlian saja nampak bersih.
Quote intan_smsb 29-1-2019 03:19 PM


fengsan
Quote Archaiv 29-1-2019 03:24 PM
nisako replied at 29-1-2019 11:59 AM
eeeeeeeeeeeeei geli pulak tgk gmbr tu

Terima masih baca.
Quote Archaiv 29-1-2019 03:26 PM
kaklong32 replied at 29-1-2019 12:05 PM
euwww dgn lendiran sekali ko snap

Terima kasih baca. Memang pelik bila seseorang pakar kecantikan ambil gambar yang jijik.. uhhh
Quote Archaiv 29-1-2019 03:27 PM

Terima kasih baca. emmm.... maaf ya pasal gambar tu.
Quote Mina2215 29-1-2019 04:14 PM
Archaiv replied at 29-1-2019 11:39 AM
Terima kasih baca. Saya pun geli juga.  Cuma takut artikel tak informatif pula kalau tak tunjuk ga ...

Haha takpe. Kerja saya pun hari2 bergelumang dgn kahak jer pun. Cuma jarang la jumpa kahak ijau dgn berdarah cmni. Mcm ada infection pun jugak rupa nya
Quote mawar_mustika 29-1-2019 05:18 PM
alamak gambar dia meloyakn dah lah tgh loya xsedap bdn
Quote moonbug 29-1-2019 06:27 PM
TT kena letak warning laa, "DISTRESSING CONTENT, CANNOT UNSEE"

Lihat semua komen(36)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.048775s Gzip On
    To Top