Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tak Pernah Puas Ubah Wajah, 6 Manusia Menyerupai Anak Patung Barbie

29-1-2019 12:14 PM|Oleh: top5complete | Komen: 28

Pelik tapi benar, ini la manusia zaman sekarang, selagi boleh ubah, semua bahagian mereka nak ubah. 

Sampaikan wajah pun mereka nak ubah sebab nak nampak macam patung Barbie. 

Bukan sahaja duit terbuang tapi mereka terpaksa menahan derita dibedah plastik.

1. Valeria Lukyanova berasal dari Rusia berumur 36 tahun


2. Anastasiya Shpagina berusia 19 tahun yang obses dengan patung barbie sejak kecil, berasal dari Ukraine


3. Ken Doll atau nama asal Justin Jedlica adalah warganegara Amerika. 

4. Angelica Kenova


5. Olga Oleynik

6. Venus Palermor

Foto: Google

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
4
Bosan
2
Komen: 28
Komen

Previous : Kesian Wanita Ini, Hidap Penyakit Tak Boleh Dengar Suara Lelaki

Next       : Wanita Bersin Keluar Cincin Yang Hilang 12 Tahun Dulu

Komen Terbaru

Quote Yamei 17-2-2019 12:47 AM
muka xde ekspresi ja semua...

Lain-lain Komen

Quote buragazz 29-1-2019 12:18 PM
yang jantan tu seram klu terserempak malam2 ingat robot ...
Quote Artemesiaa 29-1-2019 12:20 PM
Tak ada yang cantiknya terus nampak cam kartun
Quote kucingitam 29-1-2019 12:24 PM
yang perempuan cun belaka, tapi lelaki tu..errr..
Quote kechikchomel 29-1-2019 12:27 PM
yang no 3 tu, hmmmm hmmm sikit
ni bukan takat plastic surgery semata kan? mekap pun ye jugak?
Quote whadda 29-1-2019 12:27 PM
seksanya tengok muka satu2.. keras kejung
Quote mongoose_kidz 29-1-2019 12:41 PM
no 4 comei...x nmpak sgt mcm buat surgery
Quote MadameOnion 29-1-2019 01:12 PM
No 4 tu comelnyaaaa sebijik patung barbie
Quote saviour_09 29-1-2019 01:19 PM
yang ken doll tu mcam gampang

jauh beza dgn patung ken doll anak aku

Quote annabellaruz2 29-1-2019 02:35 PM
patut tepek muka asal sebelum jd barbie.

Quote buapakperut 29-1-2019 02:47 PM
no 4 tu comel . yang ken doll baik mati. yang first muka sebelum dah ok wlpun kening 90 an
Quote mieymiey 29-1-2019 03:05 PM
Bukan kat Malaysia pun ada ker barbie wannabe? Runa moon?
Quote kikuri 29-1-2019 03:09 PM
buruknya ken doll tuh... sila mereput ko tak layak jadi ken
Quote intan_smsb 29-1-2019 03:13 PM
oooo nasib x ubah rupa mcm bab
Quote bawangkecik 29-1-2019 03:54 PM
yang no 4 tu memang muka dia macam tu.pastu dapat jolokan russian barbie
Quote ais_kosong 29-1-2019 03:54 PM
no. 4 dan no 6 cantik
Quote honeylynn 29-1-2019 04:03 PM
yang last tu rasanya muka ori, dia mmg macam budak2 pun walapun dah kertu..kalau tgk youtube makeup channel dia mmg annoying dengan suara buat2 macam kanak2 riang...haha..tp mmg comel la
Quote honeylynn 29-1-2019 04:11 PM
semua kat atas plastik kecuali last sekali...dia mekap je nampak macam barbie..muka dia mmg ori cute..
Quote kaklong32 29-1-2019 04:15 PM
no 4 dgn 6 lawo comel

yg lain ketara fake nya
Quote moonbug 29-1-2019 04:37 PM
Nak gambar before and after

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.045016s Gzip On
    To Top