Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Dilihat Sebagai 'Budak Nakal' Dalam Dunia Politik Malaysia, Ini Imej Terbaharu Papa Gomo

30-1-2019 12:49 PM|Oleh: Safrie Halim| Komen: 30

Foto: Instagram Sir Azri Official
Siapa yang tidak kenal lelaki penuh kontroversi ini. Bukan sahaja lantang sebagai pemimpin politik, dia juga lantang menyuarakan isu LGBT sebelum ini. Papa Gomo atau nama sebenarnya  Wan Muhammad Azri Wan Deris (36 tahun) adalah seorang aktivis politik yang kini telah terpilih menjadi EXCO pemuda sebuah parti politik di Malaysia.

Selain aktif dalam dunia politik, Papa Gomo juga seorang ahli perniagaan yang berjaya. Dia adalah pemilik Brotherhood Gym & Fitness Centre yang telah beroperasi di Setapak sejak setahun lalu. Papa Gomo juga seorang yang gemar melakukan aktiviti riadah seperti menyelam dan mengembara dengan  menunggang motorsikal berkuasa tinggi.


Foto: Instagram Sir Azri Official
Aktif di media sosial dan kerap berinteraksi dengan netizen melalui medium siaran langsung di platform media sosial miliknya, menyebabkan dia kini sangat popular di kalangan anak muda yang mahu mengikuti perkembagan isu politik semasa tanah air.

Meskipun sebelum ini Papa Gomo dilihat sebagai budak nakal dalam dunia politik Malaysia, kepetahannya mengulas isu-isu semasa begitu berjaya menarik ribuan anak muda untuk bersamanya bangkit memperjuangkan hak rakyat Malaysia.

Jika sebelum ini Papa Gomo dilihat dengan imej bermisai lebat dan berambut kerinting, namun baru-baru ini netizen dikejutkan dengan imej baharu Papa Gomo.

Papa Gomo sebenarnya kini sedang menunaikan umrah bersama keluarganya dan perubahannya yang positif ini telah mendapat pujian dan sokongan ramai netizen. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
4
Lawak
3
Bosan
4
Komen: 30
Komen

Previous : Rela Berhabis Wang Demi Ubah Muka Jadi Michael Jackson!

Next       : Kerana Terdesak, Lelaki Ini Menjaja Resume Beliau Di Tepi Jalan!

Komen Terbaru

Quote underground 15-4-2019 11:33 PM


mana berubahnya? ni gambar 5 jam lepas..

Lain-lain Komen

Quote pokaibanktokyo 30-1-2019 01:27 PM
Aku suka sebab dulu dia buat kawad cam kemudian lempang sampai nangis sekor buruh p*kistan bangsa lembut yang tunjuk konek 2B kat adiknya
Quote Ferr_Remy 30-1-2019 01:48 PM
Perluke smpai dua artikel pasal Gomo ni hahaha
Quote riyadhK 30-1-2019 02:01 PM
Quote annehuda 30-1-2019 02:08 PM
jangan lupe bayar nafkah anak tau
Quote dodolgemok 30-1-2019 02:28 PM
Papagomol main ngan pondan? Menjadi pojaan lobai2 PASampah kahkahkah
Quote tagas 30-1-2019 02:45 PM
Raja fitnah mesia
Quote aznizazzadele 30-1-2019 02:54 PM

Oklah boleh ganti  Jamal Jamban
Quote nisako 30-1-2019 03:11 PM
erkkkkkkkkkkkkkkkk
Quote kucingitam 30-1-2019 03:23 PM
saman dsai dah abis bayor ke belum?
Quote Burong_Hantuk 30-1-2019 03:34 PM
maap,sya sebenarnya geli dengan imej si gomok nih,jambang tak kemas,air muka saperti kaki pukul
Quote Dunhill. 30-1-2019 04:01 PM
terus suchi...
Quote arm_band 30-1-2019 04:24 PM
gantirugi mahkamah hari tu ko dah habis bayar belum? kemain mewah lagi
Quote precious_chicas 12-4-2019 04:08 AM
menggelikan
Quote Kitty_catz 14-4-2019 02:29 PM
Mentang2 bn hat trick.. bebenang macai umno tumbuh bak chendawan
Quote MarryPottet 14-4-2019 03:25 PM
Lepas ni bolehlah papagumuk tolong tarbiyah lobai2 parti penunggang agama agar tak hanyut dengan fitnah doniya & pulangkan balik duit hasil rompakan yg umngok bagi kat mereka, yg mereka dah gunakan untuk berjoli sakan tu
Quote lola0311 14-4-2019 06:28 PM
MarryPottet replied at 14-4-2019 03:25 PM
Lepas ni bolehlah papagumuk tolong tarbiyah lobai2 parti penunggang agama agar tak hanyut dengan fit ...

Bodoh nya statement
Quote PEPPERMAN 14-4-2019 07:12 PM
Time prk rantau baru ni ada 1 pic dia "peluk tengkuk" hisamudin,  kekonon nk menganjingkan SyedSadiq.
Personally I rasa it's very rude, tak beradap.  Ia berlaku di tempat awam dan gambar disebar di media.
Dia sepatutnya ada rasa hormat dengan hisamudin sebagai pemimpin penting parti, dan hisamudin juga adalah pewaris jawatan PM yang sah!  Jadi untuk bergurau sedemikian terhadap Hisamudin was absolutely tidak patut.
Quote zorrro_03 14-4-2019 08:34 PM
dodolgemok replied at 30-1-2019 02:28 PM
Papagomol main ngan pondan? Menjadi pojaan lobai2 PASampah kahkahkah

Modal sama je kau ni si bodoh.  Orang PAS Bukan puja Azri ni mcm kau puja lapiji. Kau bodoh bila nak berubah.  tunggu mampus ke???
Quote cupu 14-4-2019 09:21 PM
Dia terkawal sbb dok bwh asraf wajdi tu...klu tgk kat ig dia nmpak ayah yg penyayang.... Dan dia pandangan aku dia ada harapan utk pergi jauh dlm politik..dia perlu mentor yg bagus.

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.046428s Gzip On
    To Top