Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"MV Mantap Tapi Suara, Kena Masuk Kelas Vokal Balik" - Netizen Kepada Nabila Razali

24-1-2019 05:24 PM|Oleh: MieJo| Komen: 58

Belum pun 24 jam dilancarkan, video muzik rasmi Vroom Vroom nyanyian Nabila Razali mendapat pelbagai masalah pula.

Difahamkan, memetik Berita Harian, Nabila berkata dia berasa agak kecewa dan ralat kerana video tersebut mengalami masalah apabila kekal dengan status 'no view'.

Siapa yang tidak sedih, bukan? Seolah-olah disabotaj pula.


“Pihak mereka (YouTube) mengakui ada menerima laporan mengenai masalah sama. Mereka berkata, pihak berkenaan sedang berusaha untuk memperbaikinya,” ujarnya kepada Berita Harian.

Namun, ketika artikel ini ditulis, kami mendapati masalah itu sudah pun menemui jalan penyelesaiannya.

MV Vroom Vroom sudah mencatatkan hampir 300, 000 view dan berada di tangga ke-12 carta trending Youtube di Malaysia. Hebat!

Namun, dari segi reaksi peminat, Nampaknya kali ini Nabila melalui satu situasi yang bercampur baur.

Kredit foto: Ig Nabila

Lagu yang ditulis oleh Hael Husaini itu antaranya dikatakan cathcy dan memiliki melodi yang terkini. Namun dalam masa yang sama, mereka tetap kurang berpuas hati dengan lontaran vokal Nabila yang dianggap masih belum mantap.

Anda boleh melihat antara komen seperti berikut.

Lagu yang sedap tapi suaranya...



Tak kiralah, tetap sokong Nabila..


Kredit foto: Ig Nabila
Apa pula pendapat anda? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
6
Terkejut
8
Sedih
3
Lawak
4
Bosan
7
Komen: 58
Komen

Previous : Irwansyah Bahagia Walaupun Berdua Sahaja, Sabar Menanti Setelah 8 Tahun

Next       : Selepas Emma Maembong, Michael Ang Cuba Jodohkan Kamal Adli Dengan Finalis Dewi Remaja?

Komen Terbaru

Quote cempakaa 1-2-2019 11:58 AM
nope nope nope

Lain-lain Komen

Quote Orix 24-1-2019 05:35 PM
MV mantap? hauk sgat penilaian kau dek. iols tgok MV baru sheols yg ni, semua pefeeling cantik jah..... yg betul2 in character si Nia tu je. yg lain semua lembek jah x mcm character org nak balas dendam / tgah geram pun......  termasuklah fendy bakry, ekspresi muka n body gesture pun tak in character...... setaraf pelakon amatur jah.... director sapa eh ? FAILED.
Quote Tukul.Besi 24-1-2019 05:38 PM
It's a NO from me.
Quote C1k_J4h 24-1-2019 05:43 PM
nope.terus tekan dislike.
Quote itis.azilah 24-1-2019 05:44 PM
sy suka awak. ceria, periang dan comel. cuma kena belajar teknik lontaran vokal tu lagi ya...
bella ni kat luar baik ya amat. comel dan tak sombong dgn peminat. kita suka sgt
Quote sonatalady 24-1-2019 05:45 PM
Mesin yg nyanyi ke ni?
Biasa aje..
Quote Acikgomen 24-1-2019 05:47 PM
Tak hingin acik nak view kat yutiub
Sampah
Quote itis.azilah 24-1-2019 05:48 PM
suara dia ok..cuma kena praktis nyanyi live lagi...
at least bukan suara mesin tebu mcm sorg tu
Quote WajibulGhunah 24-1-2019 05:57 PM
Boleh kah sheols buat benda yg sama dekat lagu pematah hati iaitu lagu ni viral sekali lagi??
Quote onexox97 24-1-2019 08:25 PM
Done tambahan view
Quote naina 24-1-2019 08:50 PM
Xmantap pon. Banyak single shoot dia sorg. Patutnya banyak dancing2 selang seli lakonan. Pakaian kemain nmpk lasak tp nyanyi2 gitu jer. Rugii
Quote FY08 24-1-2019 08:52 PM
Xtaula apa org suka dkt dia ni
Quote Mary_jane 24-1-2019 10:24 PM
Mv dan suara nabila takde lah gempak mana, dan takdelah buruk seburuknya. Bagus apa, muda2 lagi bekerja keras, berkarya, motivated. Keep it up.
Quote cicicumel 24-1-2019 11:09 PM
Lagi ni x sekuat pematah hati. Thank u next
Quote missDollie 24-1-2019 11:37 PM
Ampunnn..bingit macam chipmunk lah..
Quote LadyCarefree 24-1-2019 11:40 PM
Orix: MV mantap? hauk sgat penilaian kau dek. iols tgok MV baru sheols yg ni, semua pefeeling cantik jah..... yg betul2 in character si Nia tu je. yg lain s ...



Semua jenis syiok sendiri
Quote hidet 24-1-2019 11:42 PM
So so jahh
Quote unguaurora 24-1-2019 11:46 PM
Tp iols kagum sheols sejenis muka tebal utk buat mcm2 gimik. Rasanya psl masalah utube xde views tu pun strategi gak. Iols hrp KB pun sesekali buat gimik utk single akan dtg.. tp siap sedia dgn cercaan dan makian la
Quote whitePoison 24-1-2019 11:54 PM
Siapa pulak ni, retis ke
Quote AmandaRollins 25-1-2019 12:19 AM
Skrg ni betina2 penunggang agama mmg pakai tudung tuk berfesyen je ek..atau cover rambut sabut kelapa..menyampah nya tgk betina pakai tudung tp nmpk garis p***i,pastu tetek tersembul..ni betina mirip  bibik indon bersuara bingit ni is one of them la..mmg selayaknya video ko no view...

Lihat semua komen(58)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049141s Gzip On
To Top