Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Geram Jodoh Tak Kunjung Tiba, Wanita Kahwini Selimut Dalam Majlis Besar-besaran

24-1-2019 11:36 AM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 26

Seorang wanita di England yang geram kerana jodohnya tidak sampai-sampai, bercadang mengahwini selimutnya dalam satu majlis besar-besaran. 

Beliau turut mendakwa mempunyai hubungan intim dan rapat dengan selimutnya itu. Alahai, macam-macam orang pelik zaman sekarang ni ya?


Kredit foto: Ladbible

Pascale Sellick, 49, telah merancang sebuah majlis mewah dengan bantuan seorang perunding perkahwinan untuk 'meraikan' hari bersejaran dengan selimutnya itu. 

Bekerja sebagai seorang artis, Pascale mengatakan dia sukar mendapat pasangan kerana sikapnya yang kasar dan brutal. Beliau bercadang untuk menjemput semua sahabat handai yang sudi berkongsi kegembiraan pada hari perkahwinannya.


Kredit foto: Ladbible

Pascale berkata, hubungannya tidak pernah bertahan lama, kecuali dengan selimutnya. "Saya mencintai selimut saya kerana ia sentiasa berada di sisi untuk memberikan pelukan.

"Majlis perkahwinan kami akan diadakan secara besar-besaran dengan muzik, persembahan dan hiburan," katanya. 


Kredit foto: Ladbible

Pascale bercadang untuk memakai baju tidur khas dan selipar pada hari besarnya. Beliau bagaimanapun merahsiakan pakaian 'suaminya' pada hari itu.


Kredit foto: Ladbible

Difahamkan, majlis dijangka dilangsukan pada 10 Februari di Rougemont Gardens di Exeter disusuli dengan sambutan keraian di The Glorious Art House. 

Tetamu dikehendaki memakai gaun tidur atau pijama dan selipar ke majlis khas itu. Mereka juga digalakkan membawa patung beruang atau botol minuman panas.

Tahniahlah mak cik, tapi berbaloi ke kahwin dengan selimut? - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
12
Terkejut
10
Sedih
8
Lawak
13
Bosan
7
Komen: 26
Komen

Previous : Kesian Wanita Ini, Hidap Penyakit Tak Boleh Dengar Suara Lelaki

Next       : Wanita Bersin Keluar Cincin Yang Hilang 12 Tahun Dulu

Komen Terbaru

Quote Sang_Pencinta 28-1-2019 09:22 PM
First time lah laki kena cuci dan jemur lol

Lain-lain Komen

Quote zulka 24-1-2019 11:45 AM
macam2 gilo
Quote matbad 24-1-2019 11:45 AM
Makcik nak publisiti..nampak sangat gigihnya beliau dok telentang kat tilam sambil fikir apa nak buat sebelum dua mereput..lps tu dpt idea nk kawen dgn slimut..ehhh ehhh..knp tak kawen dgn dildo ja hakhakhak
Quote fushimi 24-1-2019 11:48 AM
ko dah kenapa makcik

kejam sangat ke dunia ni sampai ko mereng tahap tak leh bawak bincang  
Quote umbut 24-1-2019 12:14 PM
Makcik nak glamour kan
Quote Meiizu 24-1-2019 12:57 PM
tongongggggg
Quote Artemesiaa 24-1-2019 01:03 PM
Mental gila perhatian je yang sanggup berbuat sebegitu
Quote abangadek 24-1-2019 01:12 PM
gila ni ada banyak jenis
Quote buragazz 24-1-2019 01:12 PM
Hari tu ada yang kawin dengan binatang ke patung tak silap ni dengan selimut.. i cannot brain...
Quote puanbintang 24-1-2019 03:13 PM
gila..tu je nak taip
Quote arm_band 24-1-2019 03:37 PM


tahun depan dah 50, kawin dengan selimut pun jadilahhhh
Quote crazypink 24-1-2019 03:48 PM
kawin ngan selimut
Quote armin 24-1-2019 04:05 PM
Thats why la laki takut nk dekat.
Quote mizzmimi 24-1-2019 07:31 PM
Sewel gini ko kak patutlah takde zantan nak kawen ngan ko.. Haha
Quote KakiSelpi 24-1-2019 07:45 PM
selimut boleh puaskan dia ker?
Quote mongoose_kidz 25-1-2019 09:45 AM
klau time selimut dia kotor n kena basuh pkai selimut lain ke...
nnt mesti selimut asal jeles sbb dah diduakn
Quote Megikari 25-1-2019 11:34 AM
So cemana malam pertama dia dgn selimut tu nanti
Quote mygreentea 25-1-2019 11:38 AM
wow....i am speechlesss...
Quote whadda 25-1-2019 12:03 PM
Megikari replied at 25-1-2019 11:34 AM
So cemana malam pertama dia dgn selimut tu nanti

gesel suami dia kat bijik la kot harap jangan selalu tukar2 selimut.. nangis lakinye nanti
Quote duffyduck 25-1-2019 10:37 PM
menteeeellll duit byk xtau nk buat apa ka?

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Google play
     Twitter
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.103074s Gzip On
    To Top