Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Sebijik Sama, Macam Kembar!"- Netizen Teruja Jumpa Abang Guard Mirip Sufian Suhaimi

23-1-2019 11:21 AM|Oleh: Saiful| Komen: 61

Kecoh betul beberapa hari kebelakangan ini di media sosial selepas gambar 'kembar' Sufian Suhaimi tular.

Seorang pengguna Facebook yang dikenali sebagai Sharizal bin razali memuat naik gambar dengan 'kembar' penyanyi yang popular dengan lagu Di Matamu.

Kredit foto: FB
Kapsyennya berbunyi, "Bawak mak pergi hantar makan kat ayah di Hospital Seri Manjung, dapat pulak jumpa Sopian Suhaimi. Bagus, sopan bicara, rajin orangnya."

Menurutnya lagi, lelaki tersebuat adalah seorang pengawal keselamatan dan namanya adalah Shah Rizan.

Kredit foto: FB
Di ruangan komen, rata-rata netizen bersetuju yang raut wajah 'abang guard' memang ada iras dengan Sufian Suhaimi.

Ada juga yang bergurau, mencadangkan lelaki tersebut untuk mula berniaga.

"Mesti laku kalau dia mula jual barang, boleh tumpang populariti Sufian."

Ada-ada sahaja kan? Mana tahu dengan kuasa viral ini, satu hari nanti abang guard boleh jadi terkenal juga. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
11
Terkejut
7
Sedih
2
Lawak
4
Bosan
4
Komen: 61
Komen

Previous : Angah Raja Lawak Teruja Bakal Jadi Ayah Kali Kedua

Next       : Keguguran Banyak Kali, Badan Merah-Merah- Isteri Jamal Abdillah Terkena Buatan Orang

Komen Terbaru

Quote limaubali007 26-1-2019 10:08 AM
Baby pian buat part time jadi sukuriti guard ekk..

Lain-lain Komen

Quote kakakOmes 23-1-2019 11:25 AM
Haha iolls pon gosok mata tgk adik guard tu memang 100% copy paste baby pian, lagi lah si elpira meng euwww kan ajer pian
Quote mieymiey 23-1-2019 11:25 AM
Spek, misai, jambang sama.
Quote Buritan 23-1-2019 11:27 AM
Yg lelaki sebelah pian tuu muka cam syuk cume versi pakai lobai
Quote AbukRokok 23-1-2019 11:32 AM
kakakOmes replied at 23-1-2019 11:25 AM
Haha iolls pon gosok mata tgk adik guard tu memang 100% copy paste baby pian, lagi lah si elpira men ...

Euuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Quote Ajincome 23-1-2019 11:40 AM
Mula2 aku tengok ig aku ingatkan pian dah jadi pelakon drama bwk watak pak guard..skali salah org daaa..
Quote RatuDunia94 23-1-2019 11:57 AM
Haah ler... 95% sama.. tp masih ada perbezaan sikit.. tp kalu tengok mata kasar mmg sebijik..
Quote b17062 23-1-2019 11:58 AM
sebijik habaq hang...
Quote de_ikea 23-1-2019 12:00 PM
Ramai rupanya org muka mcm pian bila tgok komen tu. boleh buat family day the pian’s face nihh
Quote wirazam 23-1-2019 12:22 PM
mohon abg guard ni masuk motif viral...sebelum tu gi asah suara dan practice menyanyi lagu dimatamu...mana tahu lebih sedap..
Quote wallflower 23-1-2019 12:29 PM
Abang guard lebih menarik, nampak lebih sihat dari bampian.
Quote missDollie 23-1-2019 12:29 PM
Hahaha..sama do..boleh la amek job miming lagu dek pian..alang2 dek pian nyanyi live pun hauk khuenst..
Quote kibodwatriuh 23-1-2019 12:33 PM
Astagaaaaaa

yang pakai serban nampak macam kucing mokmok
Quote Tweety_Senrose 23-1-2019 12:40 PM
Nak tegur gambar second last tu sweet je makcik tu senyum
Quote Kurex 23-1-2019 01:05 PM
Seiras, namun tak sama
Quote sokmogitu 23-1-2019 01:08 PM
Muka pian ni typical jawa johor.. mcm Ag kool fm juga irasnya. Tp aku suka personaliti Pian..dia cool je
Quote bemyself 23-1-2019 01:12 PM
duplicate pian neh..halah..halah..halah..
Quote Orix 23-1-2019 01:19 PM
hahahahaha, iols nmpak je gambar pian guard tu dekat home porem ni terus iols mengekek.....
Quote ladyone 23-1-2019 01:25 PM
rasa macam dah lama dgr cite pasal pain ada kembar mcm nih.
Quote me12345 23-1-2019 01:41 PM
Haiyooo netizen.......

Lihat semua komen(61)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059648s Gzip On
To Top