Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Angah Raja Lawak Teruja Bakal Jadi Ayah Kali Kedua

14-2-2019 11:23 AM|Oleh: Nia M| Komen: 20

Angah Raja Lawak atau nama sebenarnya Iskandarsah bin Hashim mula terlibat dalam bidang lakonan pada 2009 setelah menyertai Pertandingan Raja Lawak pada 2007.

Kredit foto: Google

Antara filem top lakonan Angah ialah Ngangkung dan Adnan Sempit.

Angah telah mendirikan rumahtangga tiga tahun lepas bersama wanita pilihannya, Amira Asyura Abd Razak, 18 tahun lebih muda daripadanya. 


Kredit foto: Instagram

Terdahulu, Angah, 41 tahun, menyatakan isterinya sering bersedih apabila ditanya soal zuriat oleh orang sekeliling memandangkan mereka belum lagi mendapat rezeki cahaya mata pada waktu itu.


Kredit foto: Instagram

Namun siapa sangka, tahun ini, tidak lama lagi Angah bakal menimang cahaya mata dengan isterinya itu dalam masa beberapa minggu sahaja lagi! 

Walau bagaimanapun, ini bukanlah anak pertama Angah, tetapi anak keduanya. Angah mengumumkan kehamilan isterinya Oktober lalu. 


Terdahulu, Angah telah pun mempunyai anak dengan bekas isterinya. Akan tetapi, anaknya yang berusia 15 tahun itu baru mula tinggal bersama Angah dan Amira sejak 3 tahun yang lalu.


Kredit foto: Instagram

Nampaknya, Angah sudah tidak sabar menanti kehadiran cahaya matanya. Semoga semuanya dipermudahkan buat Angah dan isteri! - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 20
Komen

Previous : Kisah Anita Sarawak Dan Bekas-Bekas Suaminya

Next       : "Bagi Cik B Lah...Couple,"-DS Vida Teringin Nak Berbesan Dengan Norman Hakim

Komen Terbaru

Quote cap_ayam 22-2-2019 09:48 AM
Tahniahhh atas kelahiran bayi baru..

Lain-lain Komen

Quote weezerfan 14-2-2019 11:27 AM
Angah ni bila nk kurus??? Bini dh lawa tp dia pulak kepam
Quote chicozinn 14-2-2019 12:04 PM
seb bek anak angah yg dulu tu pompuan, so leh tolong2 mak ude time pantang t..hehehe
Quote mieymiey 14-2-2019 12:10 PM
Bini dan anak macam kakak adik.
Quote amal12bh 14-2-2019 12:14 PM
bakal jadi ayah kali ke 2?..abeh faizal tahir tu, title ayah ke 6 ke?....bgthu jek la nak dapat anak no 2.
Quote doubleA 14-2-2019 12:20 PM
anak dengan bini muka pun seiras dah
Quote buapakperut 14-2-2019 12:28 PM
ayah kali kedua? maksudnya bila gelaran ayah pertama tu expired?? ape2 la headline.
#isterikuninjaturtle
Quote buapakperut 14-2-2019 12:30 PM
yang baju grey tu sape? anak die ke? ke bekas bini
Quote fushimi 14-2-2019 01:44 PM
dia ni gemuk tapi ada rupa


Quote Membercaribaru 14-2-2019 03:28 PM
Beza mak tiri dengan anak tiri 8 tahun ja. Mak tiri 23,anak tiri 15.
Quote kaklong32 14-2-2019 05:36 PM
dia ni walau gems tapi x nampak masam mcm abam

abam tu mcm err
Quote Miming2 14-2-2019 09:12 PM
Seiras anak dia dgn bini dia... But mcm okaylah bini dia nie, dgn anak tiri pun rapat.. Harap2lah kalau ada anak sendiri, dpt bgi kasih syg dgn adil juga
Quote Yeehaw 14-2-2019 11:14 PM
Tahniahhhhhh
Quote GegarVaganja 14-2-2019 11:19 PM
Bodohnya penulisan.
Amenda jadi ayah kali ke-2?
Anak yang 1st dah mati ke?
Quote bambimbom 14-2-2019 11:24 PM
Kirenye pas angah kawin, anak sulung dia terus duduk dgn mak baru la kan.. bini angah nmpk cam dah kurus skit compare time dorg kawin dulu.. bini dia pun boleh masuk list bini pelawak yg cantik..
Quote sukacactus 17-2-2019 12:40 AM
Tahniah!
Diorang ni laki bini jenis muka comel
Quote lee_sakura 17-2-2019 12:44 AM
tahniah angah
Quote xhyd 18-2-2019 01:17 PM
congrats bro
Quote xtahumenahu 22-2-2019 09:28 AM
Tahniah angah n wife....
aku rasa angah ni berbakat
melawak ok...mengacara ok...masak ok
Quote kokocrunch 22-2-2019 09:47 AM

Tahniahhhhhh...

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058186s Gzip On
To Top