Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Nazim Kantoi Bagi Komen 'Sesuatu' Di IG Scha Al Yahya?

18-1-2019 10:17 AM|Oleh: Azza| Komen: 103





Di sebalik ucapan tahniah Nazim Othman kepada bekas isterinya, Bella Daily yang baru bertunang, netizen berharap agar Nazim akan melalui saat itu dengan baik. Dalam masa sama, apabila Nazim memberi komen yang luar biasa di ruangan komen Scha Al-Yahya, ia telah menarik perhatian ramai netizen.

Komennya yang menyatakan "Tolong culik dia, bawa balik Damansara." mencetuskan pelbagai persoalan kerana 'dia' yang dimaksudkan ialah aktor Amerika Syarikat, James Marsden.

Maka, bermula lah pertanyaan demi pertanyaan dalam kalangan netizen. Adakah ia bermaksud Nazim adalah 'sesuatu'? Jadi, Bella Daily ...?

Kredit foto: Twitter
Akaun Fash Observer yang sempat 'screen shot' perbualan tersebut mempersoalkan motif jika Scha menculik pelakon tersebut, apakah yang mahu dilakukan oleh Nazim terhadap James?

Apabila ada netizen yang turut membalas komen tersebut dengan nada jenaka, Nazim terus menyekat akses netizen tersebut. Hal ini menyebabkan telahan mengenai Nazim 'sesuatu' semakin benar hujahan tersebut.

#10yearschallenge

Malahan, ramai netizen terus melabelkan Nazim sebagai gay dek kerana percaya dengan komen-komen yang berada disitu. Begitu juga dengan beberapa bukti yang membenarkan perkara itu seperti menyanyi lagu Ziana Zain di bilik air dan penampilan sentiasa kemas menjadikannya antara lelaki metroseksual.


Anda rasa bagaimana? - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
10
Marah
11
Terkejut
8
Sedih
6
Lawak
12
Bosan
7
Komen: 103
Komen

Previous : "Saya Tak Pernah Sukakan Tok Ram" - Alyah Buat Pendedahan?

Next       : "Kelasnya Macam Lagu Rita Ora" - Lagu Baharu Fazura Dipuji, No 1 Di iTunes

Komen Terbaru

Quote ctsueraya 29-1-2019 11:27 AM
adoii aku gelak part rogayah tuuu #sismudahterhibur
btw pernah terserempak ngn heols kat the curve....kulit peloles

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 18-1-2019 10:32 AM
Baru keluar dari gua ker chuols ni??
Quote nuril86 18-1-2019 10:32 AM
lol..... mmg dia gay pon....  
Quote chicozinn 18-1-2019 10:35 AM
aduh, citer la 2-3 hari lepas yachhh..lagipun kan da ade benang bella gabung je la yachhh
Quote URUHA 18-1-2019 10:36 AM
Buruk nau gambar sis Nazimah yg hulur tgn tu. Acah2 org nak sambut tgn dia lettew. Ewwwww sgt!
Quote putehkundor 18-1-2019 10:43 AM
dia ni repair hidung khuenst?
Quote Y-Nots! 18-1-2019 10:44 AM
please merge this thread. TQ
Quote Kurex 18-1-2019 10:48 AM
Memang Nazimah gayah kan.. Kenapa ramai yg tak tau lagi?
Quote shuerin 18-1-2019 10:49 AM
oh my...kalu dh komen gitu betul la dia ni ehem ehem ek.

selama ni berhusnuzon je...
Quote putehkundor 18-1-2019 10:50 AM
Edited by putehkundor at 18-1-2019 10:53 AM

sheols ni lebih ke arah pondan/lelaki lembut sebenarnya sama gak dgn zoey abdul rahman... cuma gigih nak upgrade jadi gayah straight act

biasa poyah2 gini cuba berlagak macho dan sado..tapi muka bertepung, repair muka, rambut disikat rapi...pastu kat ig acah2 bahasakan diri abam...hahahaa

Quote ninjago 18-1-2019 10:57 AM
ya rabbi kepochi giler la netizen nie takde keje lain ke..  
Quote MadameOnion 18-1-2019 11:00 AM
hahaha ni bukan open secret dah heshe ni rogayah ..memang dah terang lagi bersuluh..org yang takda gay radar pun boleh detect..mak i pernah tnya..nazim ni pondan ke?
Quote fliphair8 18-1-2019 11:16 AM
Biarlaaa kak nazimah dah lama menjanda...duda dia pun dah jumpa pengganti....disarankan kak nazimah duk obesi.....senang jumpa partner baru
Quote kucingitam 18-1-2019 11:18 AM
nyanyi lagi ziana zain je terus kena cop gay,
hakak2 nyanyi lagu zamani jadi lesbo ke caner?
Quote kibodwatriuh 18-1-2019 11:23 AM
Hello reputz Cari, hang try eja nama orang betul sikit, boleh? Bella DAILY?????

Quote laksmanabentan 18-1-2019 11:24 AM
MadameOnion replied at 18-1-2019 11:00 AM
hahaha ni bukan open secret dah heshe ni rogayah ..memang dah terang lagi bersuluh..org yang takda g ...

kelas mak u tau.... very der experience gitu..
tgk nazimah terus mak u konpius kan...
Quote animefan 18-1-2019 11:42 AM
kibodwatriuh replied at 18-1-2019 11:23 AM
Hello reputz Cari, hang try eja nama orang betul sikit, boleh? Bella DAILY?????

Daily...
Quote Telolet 18-1-2019 11:45 AM
okay berapa kali orang nak speku kalau dah nampak sangat? next!
Quote lenovo30 18-1-2019 11:47 AM
apoooooo baru beranak ke chuol? heshe sasah ler gayahhhh
Quote kaklong32 18-1-2019 11:48 AM
putehkundor replied at 18-1-2019 10:43 AM
dia ni repair hidung khuenst?

yela tu kemain tajam hidung beliau

Lihat semua komen(103)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.099234s Gzip On
To Top