Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Saya Tak Pernah Sukakan Tok Ram" - Alyah Buat Pendedahan?

17-1-2019 05:34 PM|Oleh: MieJo| Komen: 87

Penyanyi Datin Alyah mengakui dia tidak pernah pun bermimpi atau pun terfikir akan bersuamikan Datuk Ramli MS seperti hari ini.

Mungkin ramai yang tidak tahu, Alyah sebenarnya tidak menyimpan perasaan suka terhadap suaminya itu. Malah dia berasa pelik bagaimana keduanya boleh hidup bersama.

"Saya tak pernah ada impian dan keinginan langsung untuk menyukainya malah saya tak pernah terfikir pun.

"Tetapi Allah aturkan saya berjumpa dia semula selepas kali pertama bertemu ketika saya menjadi penyanyi ganti di sebuah kelab dan akhrinya dia menjadi suami saya.

Kredit foto: Carian internet

"Saya memang tak menggemari setiap inci pun Tok Ram, sampai hari ini pun pelik.

"Tetapi saya percaya Allah ada perancangan terbaik yang saya tak tahu, saya go with the flow,"
katanya, memetik laporan Astro Gempak.

Katanya lagi, jarak umur sebanyak 20 tahun itu mungkin juga menjadikan mereka sering bercanggah pendapat.


Namun, Alyah tidak menafikan keistimewaan suaminya, Tok Ram itu.

"Istimewanya Tok Ram apabila dia boleh melayan budak kecil walau anak saudara saya," katanya.

Dalam pada itu, menerusi ruang komen di Instagram, ramai peminat yang mendoakan kedua pasangan ini tetap bersama dan berbahagia sehingga ke akhirnya. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 87
Komen

Previous : "Tolong Jaga Adab Muslimah" - Netizen Meluat Janna Nick 'Kacau' Suami Elfira Loy

Next       : Nazim Kantoi Bagi Komen 'Sesuatu' Di IG Scha Al Yahya?

Komen Terbaru

Quote noodle.baby 25-1-2019 07:17 PM
fahima80 replied at 19-1-2019 11:32 AM
Kenapa aku rasa macam korang semua ni salah faham? Rasanya cerita dalam tu dulu2 dia tak suka sampai ...

Haah tetiba semua bash tin yah dah kenapa kan.. hahaha

Lain-lain Komen

Quote wadiunong 17-1-2019 05:39 PM
ewwww Tin Yah ni dah takde citer lain nak up ke? dah sendu sangat sampai terpaksa up citer basi
Quote obses_budak 17-1-2019 05:45 PM
Adakah tinyah dimandrem?
Quote Iris. 17-1-2019 05:47 PM
"Istimewanya Tok Ram apabila dia boleh melayan budak kecil walau anak saudara saya," katanya.


tapi tak pandai layan orang dewasa... ermmmm
Quote multinicky 17-1-2019 05:48 PM
xsuke tom ram tp tinyah suka chips more tokram kan
Quote kaseh80 17-1-2019 05:52 PM
Kalau tak suka nape kawin?
Quote inspektoremos21 17-1-2019 05:52 PM
multinicky replied at 17-1-2019 05:48 PM
xsuke tom ram tp tinyah suka chips more tokram kan

tersedak iols baca ayat uols yachh chipsmore tu la pemanis & penyeri muka tokram
Quote annadonna 17-1-2019 05:58 PM
Mengada ngada. Tak suka kununnn.  Malas aihh nak ungkit cerita.  Tapi laki kau dok bergambar dgn prrempuan berwajah indon lepas tu ko langgar kereta dia sebab jeles tuhhh???  Setakat layan budak kecik of coz la pakcik tu dah ada dua anak.
Quote lina21 17-1-2019 05:59 PM
tak suka ye...

tapi nak ada anak dengan tok ram...
hebat bukan
Quote Orix 17-1-2019 06:00 PM
bagi iols, Alyah ni maybe jenis tertarik n mudah suka lelaki yg charismatic regardless perangai n layananlelaki tu terhadap dia baik mahupun tak baik . Diakui, spe2 yg pernah jmpa tokram in real life mmg ramai akui tokram ada aura sbg seorang yg charismatic...... ada yg tertarik pd badboy hada juga tertarik pd lelaki lembut.................... ko hengat suma org dalam donia ni pandang ropa semata2 kah???
Quote rayray28 17-1-2019 06:03 PM
annadonna replied at 17-1-2019 05:58 PM
Mengada ngada. Tak suka kununnn.  Malas aihh nak ungkit cerita.  Tapi laki kau dok bergambar dgn prr ...


Hmmm ntahlaa bile dia kuar citer cmni makin nyampah2 plak..anyway tu gmbr 10 yeara ago smpi nampak betis semua tu buat apa laa dikuarkan balik mcm xde gmbr lain..nk kata badan dia maintain je ke cmne haihh
Quote LolaRosa 17-1-2019 06:08 PM
Da menyesal la tu
Quote LautBiru52 17-1-2019 06:25 PM
Benda2 mcm ni tak perlu la cerita. Ape perasaan tok ram kalau baca luahan ati isteri yg tak elok pulak tu. Kalau tak pernah suka kenapa kawin? Mcm budak2 punya statement
Quote munchkin 17-1-2019 06:27 PM
Ko sorang je yg bukak mulut. Tokram satu patah pun tak ngaku ko wife sampai sekarang. What are waiting forrrrrr. Sambil nyanyi nyanyi
Quote anarina 17-1-2019 06:32 PM
Orix replied at 17-1-2019 06:00 PM
bagi iols, Alyah ni maybe jenis tertarik n mudah suka lelaki yg charismatic regardless perangai n la ...

Ada daddy issue kot, nak yg daddy2
Quote dinopower2 17-1-2019 06:41 PM
multinicky: xsuke tom ram tp tinyah suka chips more tokram kan

@Syd pun pengemar chocolate chips tok ram
Quote RatuDunia94 17-1-2019 06:42 PM
Orix replied at 17-1-2019 06:00 PM
bagi iols, Alyah ni maybe jenis tertarik n mudah suka lelaki yg charismatic regardless perangai n la ...

Maybe sheols nak father figure kot.. since ayah sheols meninggal masa sheols remaja lg..
Quote MadameOnion 17-1-2019 06:46 PM
Eh tapi depa ni kawin sebab..mmm..sebaaabbb...hmmm
Quote de_ikea 17-1-2019 06:47 PM
Yang awak duk bertunggu tangga kat hotel tok ram dulu tu sbb awak tak suka ke????
Quote ALDRIN 17-1-2019 07:01 PM
Tak abis2 merempan....komunikasi dgn laki camne? Klu ke laut mmg tak laaa

Lihat semua komen(87)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046515s Gzip On
To Top