Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Nazar Anak Kedua, Hairul Azreen Jual Superbike Dan Supercar

16-1-2019 11:51 AM|Oleh: Saiful| Komen: 154

Foto: IG Hanis Zalikha
Disebabkan sudah bernazar, Hairul Azreen menjual sebuah kereta dan motorsikal berkuasa tinggi.

Melalui Instagram, suami kepada Hanis Zalikha ini memuat naik foto kenangan bersama kedua-dua 'permainan' kegemarannya itu.


Kapsyennya, "Nazar saya untuk anak kedua, jual superbike & supercar demi keluarga dan saya telah jual pun #HarapDapatBeliBasikalBaru (last tu hanya tambahan) hahaha
#FamilyFirst."



Di ruangan komen, rata-rata peminat mendoakan agar Hairul Azreen dan keluarga sentiasa dimurahkan rezeki.

Hairul dan Hanis sudah mendirikan rumah tangga sejak Jun 2015 dan dikurniakan cahaya mata pertama, Yusuf Iskandar. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
8
Terkejut
8
Sedih
9
Lawak
7
Bosan
6
Komen: 154
Komen

Previous : Konsert Siti Nurhaliza, Misha Omar Dan Dayang Nurfaizah Bakal Berlangsung Pada 2019. Hadiah Buat Rakyat Malaysia!

Next       : "Malas Nak Peduli Dengan Haters,"-Haqiem Rusli Aktif Kembali Di Twitter

Komen Terbaru

Quote Kitty_catz 6-4-2019 07:36 PM
Katup je lah, thread org meskin acah kaya.. fake semata2..

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 16-1-2019 11:55 AM
Skala nguapan infiniti
Quote Em7 16-1-2019 11:56 AM
Jual sebab dah takde duit ke?
Quote friedfishsoup 16-1-2019 11:56 AM
Em7 replied at 16-1-2019 11:56 AM
Jual sebab dah takde duit ke?

Bole jadi jugak
Quote nightwinkle 16-1-2019 11:58 AM
niat nazar bukan ke seelok nyer berpuasa or something like tt?
Quote PulutSambal 16-1-2019 11:59 AM
Jual la sport car n super bike tu, anak dah dua bebawak la beli kereta suit for family..gunung ari2 tarah pun boleh jadi busut dekkk
Quote LadyCarefree 16-1-2019 11:59 AM
Em7 replied at 16-1-2019 11:56 AM
Jual sebab dah takde duit ke?

Pelik gila
Quote DeeHanania 16-1-2019 12:16 PM
Em7 replied at 16-1-2019 11:56 AM
Jual sebab dah takde duit ke?

Baru nak cakap benda yang sama
Quote makton 16-1-2019 12:19 PM
ntah apa2 la nazar dia ni..
Quote laksmanabentan 16-1-2019 12:22 PM
nak jual, jual ler la..
tak payah nak bernazar bagai ler...
Quote chicozinn 16-1-2019 12:23 PM
Em7 replied at 16-1-2019 11:56 AM
Jual sebab dah takde duit ke?

baru nak cakap benda sama..

habis job yg meletop cuma paskal yg lain skadar jadi pak pacak @ hero citer flop kelaut tapi nak tanggung selera puaka mamasawan n si HaZabedah 1 family..


mendapat ler jantan bodo sanggup lebih2kn fmly bini dari fmly sndri..
Quote kaklong32 16-1-2019 12:25 PM
yekeeeeee
Quote pearl.silver 16-1-2019 12:33 PM
Harini jual esok bli lain
Teringat safi ilias je..
Harini buang silikon masuk berita sbb insaf katanya
Upanya buang tu sbb nk pasang lain
Quote teky 16-1-2019 12:37 PM
kenapa nazar die jual harta... pelik betulll...
Quote mamapea 16-1-2019 12:40 PM
aku ingat aku sorang je x suka dia ni...
rupa2nya husband aku pun x suka dia ni...
Quote budaktua 16-1-2019 12:40 PM
teky replied at 16-1-2019 12:37 PM
kenapa nazar die jual harta... pelik betulll...

mungkin dia nak bersedekah lebih sikit kot...
Quote RatuDunia94 16-1-2019 12:57 PM
Nk buat modal pelaburan utk menjual anak no 2 la tu.. nak up kan anak pon kena ada modal..
Quote armin 16-1-2019 12:59 PM
RatuDunia94 replied at 16-1-2019 12:57 PM
Nk buat modal pelaburan utk menjual anak no 2 la tu.. nak up kan anak pon kena ada modal..

Atau mungkin nak cari duit nak bayar bini bersalin kt Prince Court heheh.. situ kan mahal. Lepas tu nak berpantang lagi mau puluh2 ribu kalau ikut selera bini sheols ni
Quote duricinta 16-1-2019 01:02 PM
Apa benda la nazar mcm ni..jual je la terus,  ke ayat dia x abis.. Nk jual sbb apa?  Nk bersedekah duit tu ke apa ke?  
Quote miracle_forever 16-1-2019 01:07 PM
armin replied at 16-1-2019 12:59 PM
Atau mungkin nak cari duit nak bayar bini bersalin kt Prince Court heheh.. situ kan mahal. Lepas t ...

Berpantang pulak mesti nak panggil CL mcm natalis tu kan...so kena la jual apa yg ada. Makhluk dua org ni akan up apa saja utk jadi viral.

Lihat semua komen(154)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.130399s Gzip On
To Top