Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tengah Angau Bercinta Katanya, Bella Dally Dah Dapat Pengganti Nazim Othman?

15-1-2019 04:34 PM|Oleh: Saiful| Komen: 166

Pejam celik rupanya dah lapan bulan Bella Dally dan Nazim Othman bercerai.

Bila Bella nak ada pengganti? Soalan ini mungkin dah terjawab kerana khabarnya kini Bella sedang bercinta dengan seorang ahli perniagaan yang dikenali sebagai Arif.



Menurut sumber mStar Online, Arif ada memuat naik gambar mereka sedang makan malam di sebuah restoran.

Kapsyennya, " To find someone who will love you for no reason and to shower that person with reasons that is the ultimate happiness."

Foto: IG via mStar Online
Difahamkan Bella dan Arif juga datang bersama semasa majlis perkahwinan Elfira Loy dan Faris baru-baru ini.

Setakat ini Bella belum memberikan penjelasan apa-apa.

Foto: IG via mStar Online
Kalau betul mereka berdua bercinta pun apa salahnya. Didoakan agar Bella sudah bertemu dengan cinta sejati yang dicari-cari selama ini. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
13
Marah
9
Terkejut
12
Sedih
12
Lawak
6
Bosan
13
Komen: 166
Komen

Previous : Konsert Siti Nurhaliza, Misha Omar Dan Dayang Nurfaizah Bakal Berlangsung Pada 2019. Hadiah Buat Rakyat Malaysia!

Next       : Nazar Anak Kedua, Hairul Azreen Jual Superbike Dan Supercar

Komen Terbaru

Quote miemiecha 24-1-2019 04:26 PM
hidet replied at 20-1-2019 07:54 AM
Hahhaa.. Statement menikam qalbu iols baca.. Harap arif dapat jaga bella dgn baik.. She deserves h ...

ngeh3...

Lain-lain Komen

Quote BoongaKertas 15-1-2019 04:36 PM
yey! so happy for u bella! semoga dipermudahkan urusan kalian berdua ni ke next level.
Quote Badigol 15-1-2019 04:38 PM
Jodoh pasti bertemu bella!! Auwww~
Quote fliphair8 15-1-2019 04:39 PM
Aku x penah tgk dia berlakon....tapi aku minat dia..maybe coz i like her style....and tak meroyan kat socmed...go girl...ade rezeki ade jodoh yg baik...yg penting lelaki itu lelaki....heheheheheh
Quote mixed 15-1-2019 04:40 PM
bagus bella cari yg kaya  dan x poyo cam najimah acah2 kpop
tp kelempok

Quote pngky 15-1-2019 04:41 PM
happy for u Bella
Quote SissySembah 15-1-2019 04:42 PM
tahniah for u Bella... kalini check betul2 ya sebelum kahwin...
jangan laki yg baru ni pun dok tonggeng kat belakang sudah...
yg haritu pun bakalan jadi ahjieb hyun min A kpoppers kertu
Quote tomaz 15-1-2019 04:43 PM
Happy for u bella. Go go. Moga berjodohan
Quote Incanto 15-1-2019 04:44 PM
Harap harap dapat  jodoh yg  kekal dan membahagiakan
Suka bella...cantik dan tak gedik
Quote tikusmontok 15-1-2019 04:46 PM
npknya clan elfira bertemu dgn clan faris...org biznez semua.
Quote fushimi 15-1-2019 05:01 PM
congrats hakak bella

moga bahgia

Quote Iris. 15-1-2019 05:04 PM
biasa orang cantik + classy memang rileks je tak meroyan
u go girlll....
Quote MissMamamia75 15-1-2019 05:12 PM
Moga bahagia milik mu Bella...
Quote myakayina 15-1-2019 05:16 PM
org cantik kjp je dpt pengganti ...
Quote blekkep 15-1-2019 05:37 PM
SissySembah replied at 15-1-2019 04:42 PM
tahniah for u Bella... kalini check betul2 ya sebelum kahwin...
jangan laki yg baru ni pun dok tong ...

tp sis yg nie pun cam ade gaye kelempok
Quote kaklong32 15-1-2019 05:42 PM
ok la tu dia pon cantik muda lagi
cari la pasangan yg sesuai
semoga dipermudahkan
Quote MissDoraisamy 15-1-2019 05:45 PM
Huntong dpt bella..lawa..tinggi..nmpak humble je..
Quote zuriey 15-1-2019 05:45 PM
cantik je bella ni i suka sgt2 tgk dia gayakan tudung2 ariani mmg terletak lawa
kalau mek iti pakai hancusssss
Quote Buritan 15-1-2019 05:47 PM
blekkep replied at 15-1-2019 05:37 PM
tp sis yg nie pun cam ade gaye kelempok

Kannn.. posing pun lain mcm jah aku tengok
Quote EvieWanKenobi 15-1-2019 05:50 PM
Tahniah.. semoga bertemu jodoh..

Lihat semua komen(166)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.129082s Gzip On
To Top