Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Kylie Jenner Geram Rekod Gambar Instagram Paling Banyak 'Likes' Diatasi Gambar Ini...

15-1-2019 10:49 AM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 12

Dalam sepuluh hari sahaja, gambar sebiji telur mengatasi rekod dunia Gambar Instagram Paling Banyak 'Likes' milik Kylie Jenner! Kylie dikatakan geram dengan akaun telur yang mengalahkannya itu.


Kredit foto: Carian Google

Sehingga kini, gambar telur itu telah mendapat 35 juta like, sekali gus mengatasi rekod lama 18 juta yang dicatat Kylie Jenner pada Februari 2018 melalui sekeping foto anaknya, Stormi. 

Uniknya, jumlah like untuk telur itu semakin mencanak naik sejak publisiti mengenainya tersebar kelmarin.



Kredit foto: Instagram

Akaun Instagram yang dimiliki oleh Egg Gang itu menggunakan nama @world_record_egg dan memuat naik gambar tersebut pada 4 Januari lalu dengan status 'Mari kita pecahkan rekod paling banyak like di Instagram milik Kylie Jenner, yakin boleh!'. 

Dalam hanya dua hari, gambar telur itu mendapat sembilan juta like dan menyamai rekod Kylie (18 juta) dalam masa 10 jam kemudiannya.



Kredit foto: Instagram

Buzzfeed cuba menemuramah pemilik akaun itu tetapi ditolak. Malah, pemiliknya berseloroh bahawa akaun itu milik seekor ayam bernama Henrietta dari sebuah kampung di England.

Dalam emailnya, Henrietta berkata, telur itu bernama Eugene dan yakin kemenangannya membuktikan kuasa sebiji telur.



Menyedari rekod dunianya telah dipecahkan, Kylie memuat naik sebuah video 'balas dendam' yang menunjukkanya sedang memecahkan sebiji telur di atas jalan dengan rasa geram. 

Pada pendapat anda, dengan jumlah peminat yang ramai, adakah mustahil bagi Kylie untuk merampas kembali rekodnya ini? - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 12
Komen

Previous : Bakal Perang Besar, Lady Gaga Mahu Caras Watak Cleopatra Daripada Angelina Jolie

Next       : Nak Cantik Punya Pasal, Victoria Beckham Guna Darah Sendiri Dalam Pelembab Muka

Komen Terbaru

Quote fizamn 17-1-2019 11:51 AM
something wrong wif the kardashian-jenner family.. with egg pun nak dengki...

Lain-lain Komen

Quote azwanaliori 15-1-2019 10:55 AM
Telur byk likes pun but ppl still talk about kylie so thats a win win
Quote chinta89 15-1-2019 11:14 AM
lapar byk like si kylie ni.. x pyh la nk geram2 ngn telur sampai mcm tu.
Quote DeeHanania 15-1-2019 11:35 AM
hihihihihihi
{:yameteh{:yameteh{:yameteh{:yameteh{:yameteh
Quote ikinbest 15-1-2019 12:07 PM
kalau kylie kawen dng abam travis, gambo kawen die bule beat kot likes telor ni ...
Quote Suchi 15-1-2019 12:41 PM
Pandai plak ayam main g kalau menulis mesti huduh je tulisan dia mcm cakar ayam
Quote annehuda 15-1-2019 12:59 PM
tu maknanye org dah nyampah ngan kardashian family ni. takde bakat ada reality show je tp meletop pekejadahnye
Quote kakyungpilah85 15-1-2019 01:36 PM
pasal anak luar nikah dy je pon nak bangga sangat..lain la kalau dah nikah
Quote are-ja 15-1-2019 03:11 PM
ngan telor pon gadoh
Quote mieymiey 15-1-2019 03:51 PM
Dengan telur pun nak bersaing
Quote MadameOnion 15-1-2019 04:18 PM
eeeiii batak like..bak kata dak2 wicet
Quote delia3003 15-1-2019 11:33 PM
ala korang ni pun, dia gurau2 manje je tu

patut dia upload gambar tengah masak telur mata kerbau lepas tu makan

sodap!

#teamegg
Quote fizamn 17-1-2019 11:51 AM
something wrong wif the kardashian-jenner family.. with egg pun nak dengki...

Lihat semua komen(12)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047800s Gzip On
To Top