Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Tudung Fathia Latiff Dah Terbang Ke Mana Tu?"

14-1-2019 01:08 PM|Oleh: Saiful| Komen: 182

Kredit foto: IG Fathia Latiff
Dah lama tak dengar kontroversi yang melibatkan Fathia Latiff. Kalau dulu setiap hari ada sahaja isu yang berkaitan dirinya.

Mungkin sekarang ini Fathia sudah menemui ketenangan dan sibuk menjalani penggambaran agaknya.


Namun sebuah foto yang dimuat naik di Instagram berjaya menarik perhatian ramai kerana Fathia dilihat hanya memakai topi sahaja.

Kredit foto: IG
Mana tudung?  Persoalan yang timbul di kalangan netizen yang mendakwa aktres ini sudah mula menunjukkan tanda-tanda mahu membuka hijab.

Dalam gambar tersebut, kelihatan Fathia sedang menikmati makanan, mungkin di sebuah lokasi penggambaran.



Tiada pula penjelasan yang keluar dari mulutnya. Bersangka baik sahajalah, okay? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
4
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
4
Komen: 182
Komen

Previous : Konsert Siti Nurhaliza, Misha Omar Dan Dayang Nurfaizah Bakal Berlangsung Pada 2019. Hadiah Buat Rakyat Malaysia!

Next       : "Nyanyi Macam Mabuk Ketum,"-Kugiran Masdo Dihentam, Perosak Lagu Siti Nurhaliza

Komen Terbaru

Quote dewi_rina 30-1-2019 09:07 AM
anony-mous replied at 29-1-2019 09:24 AM
Harap istiqamah n semakin baik la. Dah kahwin xde makna nk free hair. Cuma i takut i xkuat klau la ...

Tapi memang ada kan? Bini elok2 pakai tudung,laki pulak cari pmpuan seksi

Mmg setannnnnn!!!!


Lain-lain Komen

Quote eyansss 14-1-2019 01:11 PM
fathiya, be brave la cam ukasya...  sekejap je pun orang cemuh...  nak2 plak ramai netizen yang sokmo cakap ada softspot dengan perempuan cantik ni...  hehehe...
Quote gujiwa 14-1-2019 01:11 PM
ntah ler.. dari dulu dia gitu kan..
Quote VespaSilbe 14-1-2019 01:15 PM
Cuaca panas kut.. Tu yg terbang melayang..
Quote makton 14-1-2019 01:17 PM
dia ni muka makin busuk
Quote Ferr_Remy 14-1-2019 01:23 PM
Lantak die la.
Quote chinta89 14-1-2019 01:28 PM
liyana jasmay
fathia latif

geng2 tudung bakal terbang
Quote kiah_mai_pulak 14-1-2019 01:32 PM
Perangai huduh mcm tekya ni mmg x layak pun nk pakai tudung. Lgpun dia pakai tudung pun sbb nk jual tudung kan. Kossserr
Quote mieymiey 14-1-2019 01:32 PM
Edited by mieymiey at 14-1-2019 01:33 PM

Sheols ni sama dengan Uqasha, tak ready nak berhijab lagi sebenarnya.
Quote namieamuro 14-1-2019 01:35 PM
byk kali dh kantoi tudong terbang..soon to be uqasha?
Quote BoLapciOus 14-1-2019 01:37 PM
Gambo theowback kot tu..retis heran plakkn
Quote melodikasih 14-1-2019 01:37 PM
dia ni on off pakai tudung ni..belum betul2..kalau betul2 xde la kejap buka kejap pakai..kalau rs x ready terus terang je..jgn main2
Quote buapakperut 14-1-2019 01:40 PM
scarynye jantan2 yang lepak dengan sheols. senyuman macam tikus bendang semua
Quote matchstick 14-1-2019 01:40 PM
nmpk tua dh dia ni...kalu bukak tudung balik pun aku rasa dh x wow mcm dulu
Quote fahdramli 14-1-2019 01:45 PM
Dia mmg on off bukak tudung. Kadang2 pakai cap dgn hoodie ja keluar pi mana2
Quote miracle_forever 14-1-2019 01:45 PM
Smlm jahzouk...hari ni tek ya...esok tudung sape pulak terbang? Windy sgt kot kat msia skang ni... tudung pakat terbang
Quote hijau88 14-1-2019 01:51 PM
Ni yg korg ckp lawa?
Kusam n kepamnya la fathia ni.
Quote dubuk 14-1-2019 02:06 PM
muka dah macam mak orang
Quote datinamanda 14-1-2019 02:06 PM
kusam kusut busuk.
Quote unoryah 14-1-2019 02:30 PM
buapakperut replied at 14-1-2019 01:40 PM
scarynye jantan2 yang lepak dengan sheols. senyuman macam tikus bendang semua

bila tengok balik gambar

betullah yang u cakap tu
senyuman tikus bendang....

Lihat semua komen(182)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057589s Gzip On
To Top