Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Malunya, Jangan Ingat Ini Fesyen Baru,"- Awal Ashaari Tersalah Pakai Seluar

11-1-2019 05:59 PM|Oleh: Saiful| Komen: 88

Kredit foto: IG Awal
Kelakar pun ada juga bila Awal Asahari mengaku yang dia tak sedar terpakai baju dan seluar dengan warna yang berbeza ketika menghadiri majlis perkahwinan Elfira Loy baru-baru ini.

"Ini antara #colorblind yang tak dapat dimaafkan!" tulisnya di Instagram.


Katanya bila tengok balik gambar tersebut, baru dia perasan yang dia memakai seluar tuxedo biru dengan jaket hitam.

"Tolong jangan ingat ini fesyen baru, Malunya."


Tambahnya lagi, isterinya Scha Al-Yahya juga tidak menyedari tentang hal tersebut.



Scha dilihat ada memberi komen dengan menyatakan dia tidak berada di tempat sumainya bersiap ketika itu.

"Saya tiada semasa dia bersiap tu. Salahkan pembantu dia." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
7
Terkejut
8
Sedih
8
Lawak
14
Bosan
12
Komen: 88
Komen

Previous : "Bibir Tebal Semacam Je?" -Nina Iskandar Dituduh Buat Pembedahan Plastik

Next       : "Si Hitam Manis Yang Bijak Dan Menawan" - Dewi Remaja Milik Haneesya Hanee, Tahniah!

Komen Terbaru

Quote Sham143 24-2-2019 11:06 AM
Ntah..Aku tengok smart aje..

Lain-lain Komen

Quote damian_lee 11-1-2019 06:11 PM
Acah2 salah pastu konon Akan jadi ikutan? Feeling fashion icon?
Quote multinicky 11-1-2019 06:12 PM
so..???   
Quote xhyd 11-1-2019 06:21 PM
ooo kesahnya...
Quote besarkecik 11-1-2019 06:24 PM
Memang aku tak boleh blah la dengan awalina dengan suami dia dia shah tu. Kau bergaya la macam mana awalina, tetap nampak muka busuk
Quote fadz84 11-1-2019 06:25 PM
Wow dye rambut color platinum ke. Mcm x sesuai je ngn skin color.. hehe
Quote imanjannah 11-1-2019 06:27 PM
auntie tetap suka ko Lara, walau mak apak ko poyo bebeno
Quote LautBiru52 11-1-2019 06:32 PM
Kalau dia tak bagitau rasanya orang pun tak perasan
Quote namieamuro 11-1-2019 06:43 PM
rsenye..malu lg fesyen yg mcm pki skirt pd 1 ketike dulu
Quote mirwaisahmadzai 11-1-2019 06:44 PM
comel je awal ni...hehe.. biasa lah wak....artis. sentiasa diperhatikan gerak geri dan fesyen. lagipun abg awal ni mmg ikon fesyen lelaki kan..
Quote dineo 11-1-2019 06:47 PM
damian_lee replied at 11-1-2019 06:11 PM
Acah2 salah pastu konon Akan jadi ikutan? Feeling fashion icon?

kan dia mention he is colour blind .. sbb tu kete dia semua kaler putih
Quote RatuDunia94 11-1-2019 07:17 PM
Xde effect apa2 pon.. warna lbh kurang sama.
Quote ALDRIN 11-1-2019 07:22 PM
Justify laa apa2 pon...ko tetap muka lombok dan berminyak ye awal sehari....lg satu pls pi amik english course...nmpk amatur bila ko emceeing berspeaking2 yach....
Quote fazila17 11-1-2019 07:39 PM
Ingatkan seluar tu nak matching dgn baju dan handbag chanel scha yang serba biru tu.. hihi
Quote nishikido 11-1-2019 08:04 PM
I suka je couple ni..sempoiii.takde nak sweet2 kalut nak potray diri sendiri as the best couple everrrr,cam makpak usop tu..and i suka fashion scha.and yg penting,lara munchet kiut sangat2..
Quote onexox97 11-1-2019 08:04 PM
fadz84 replied at 11-1-2019 06:25 PM
Wow dye rambut color platinum ke. Mcm x sesuai je ngn skin color.. hehe

Dia bleaching katanya
Quote mesmerize 11-1-2019 08:04 PM
tak ketara pun.. move on pls
Quote de_ikea 11-1-2019 08:41 PM
Dia mmg color blind. Harap lara tak mcm tu. btw Iols suka tgok lara prg school. Al the best girl!
Quote virgocircus 11-1-2019 08:44 PM
Dia amik lesen dulu mcm mana time ujian komputer? Ke ada pelepasan utk org buta warna?
Quote MadameOnion 11-1-2019 09:15 PM
Ni mesti acah2 silap pakai seluaq pastu akan menjadi trend dan kegilaan para penyembah retis

Lihat semua komen(88)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.499639s Gzip On
To Top