Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Bibir Tebal Semacam Je?" -Nina Iskandar Dituduh Buat Pembedahan Plastik

11-1-2019 12:38 PM|Oleh: Saiful| Komen: 35

Sudah pulih sepenuhnya dari kemalangan jalan raya yang terjadi pada dirinya baru-baru ini, Nina Iskandar sudah mula kembali semula ke set penggambaran.

Difahamkan dia kini sedang meluangkan masa bercuti di Turki.


Nina ada berkongsi gambar-gambarnya di sana melalu Instagram.

Namun ada satu entri yang mencetuskan tanda tanya para peminatnya yang mendakwa saiz bibir Nina adalah sangat berbeza berbanding sebelum ini.


Seorang netizen ada menulis komen, "Dari dulu lagi dah lawa Nina ni, tapi kenapa cucuk bibir jadi tebal pula?"

Kredit foto: IG
Sebelum pertanyaan tersebut menimbulkan fitnah dan spekualsi, Nina bertindak memberi penjelasan tentangnya.

"Tak pernah cucuk. Tapi saya accident hari tu, so ada jahitan kat luar dan dalam.

"So, jahitan dalam ambil masa untuk sembuh.

"Insya-Allah nanti akan jadi seperti sediakala. Doakan ya."





Dalam kemalangan tersebut bibirnya koyak dan tulang belakangknya retak, jadi tidak mustahil ada perubahan yang berlaku pada wajahnya.

Janganlah cepat menuduh yang bukan-bukan lagi lain kali ya. -CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
5
Bosan
4
Komen: 35
Komen

Previous : Gambar Mesra Tersebar Lagi, Zul Ariffin Dah Kahwin Dengan Kekasih Ukraine?

Next       : "Malunya, Jangan Ingat Ini Fesyen Baru,"- Awal Ashaari Tersalah Pakai Seluar

Komen Terbaru

Quote SissySembah 13-1-2019 08:23 PM
heshe lukis pakai marker pen ke?
kenapa hitam sgt kening?
maybe eyebrow pencil habis lah kot..
ujung2 lukis pakai marker pen jah

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 11-1-2019 12:55 PM
Hauknya kening ko kak.
Quote AshkieLa 11-1-2019 12:56 PM
kenapa laa pempuan suka sgt dengan bibir terjueh ni...
angelina jolie je sexy dgn bibir gitu.. itupun dia kata kecik2 teruk kena ejek..


Quote intan_smsb 11-1-2019 02:17 PM
kelakaunyer kening khau
Quote imanda 11-1-2019 02:23 PM
tahnye lain skit rupe dia.
Quote kaklong32 11-1-2019 02:47 PM
bibir tu kene tampo ke
Quote Carlalisk 11-1-2019 02:52 PM
Kening dia buat rupa dia pelik hilang sweet dia
Quote naina 11-1-2019 02:52 PM
Kening lukis xlawa dik
Blaja lagi lukis eh..jgn kaler hitam nmpk garang
Kaler dark brown yer
Quote zulra 11-1-2019 02:58 PM
Aah kening tu nampak lukis setepek je
Quote niena90 11-1-2019 03:10 PM
Kening dia mcm tampal sticker
Quote tapirbiru 11-1-2019 03:19 PM
kening dia macam dr amalina london kan
Quote mirwaisahmadzai 11-1-2019 03:20 PM
cantik dia ni..kat luar pun baik...senyum aje. tak yah la kutuk2....korg tu pun bukan cantik sgt kan berbanding nina ni.

pernah terjumpa dia kat bsc bbrp bulan dulu...dia yg tegur aku dulu..tak sangka dia masih ingat...
jgn layan nina kutukan org.....
Quote biskut_milo 11-1-2019 03:28 PM
Cantik je bibir dia...tak over
Quote September14 11-1-2019 04:03 PM
X knal x pnh tgk ppuan ni so x sure bibir dia mcmne b4 tp xla nmpk fake bibir terkini ni
Quote MadameOnion 11-1-2019 04:03 PM
nina memang cantik..suka tengok dia tembam2 sikit tapi comel je..macam tizzy
Quote putribonda 11-1-2019 04:09 PM
aku suka dia ni cantik lembut je nampak.
sekarang hmmm.dengan kening entah apa2 buat gitu.
dah tak cantik nampak. nampak fake sangat.
Quote goss79 11-1-2019 04:30 PM
x sakit ke derang ni cucuk2, potong2?
Quote Yeehaw 11-1-2019 06:19 PM
Pelik benor kening ny.
Quote LolaRosa 11-1-2019 06:32 PM
Ingatkan kalo retis mesti kening lawa. Ternyata salah.
Quote LautBiru52 11-1-2019 10:18 PM
Suka sangat tengok nina ni. Ayu je. Walaupun kening dah serupa lukis dengan marker

Lihat semua komen(35)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059070s Gzip On
To Top