Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

'Siang-Siang Buta' Bogel, 'Catwalk' Di Tepi Jalan Penampang

Oleh: Myra Rozi|11-1-2019 11:17 AM Komen: 29
Kelibat seorang lelaki yang berbogel di Jalan Bundusan di Penampang tular di media sosial.

Ia berlaku selepas beberapa hari pasangan lelaki dan wanita berbogel dalam kolam air pancut di Jalan Gaya, Kota Kinabalu, tersebar.

Harian Metro melaporkan, lelaki yang berjalan tanpa seurat benang itu dilihat memakai topi dan membawa beg biru.

Foto: Harian Metro
Bagaimanapun tidak dapat dipastikan dia merupakan warga tempatan atau pun pelancong asing.

Ketua Polis Daerah Penampang, Deputi Superintendan Mohd Haris Ibrahim berkata, Kita tidak menerima sebarang laporan namun kejadian memang berlaku petang tadi dan saya juga menerima maklumat dari rakan media lain.

Tiada tindakan dapat diambil setakat ini kerana kita tidak menerima laporan dan sekiranya ada laporan, sudah pasti kita akan dapatkan maklumat lelaki itu." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 29
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Victorioussss 14-1-2019 10:19 PM
Elton john heavy breathing

Lain-lain Komen

Quote dua_chzy 11-1-2019 08:54 AM
Warga PRC ka? Ada jah ummah gila buat hal di KK nowadays. Semuanya PRC. Kes bergambar tak senonoh di masjid. Kes tino berjalan2 pakai suar dalam. Kes kongkek bogel dalam kolam. And now kes ni.
Quote xtahumenahu 11-1-2019 09:09 AM
jantan rupanyaaa...cantik topii
Quote mieymiey 11-1-2019 09:48 AM
Sakit mental ker ni?
Quote cmf_premierleag 11-1-2019 09:54 AM
dua_chzy replied at 11-1-2019 08:54 AM
Warga PRC ka? Ada jah ummah gila buat hal di KK nowadays. Semuanya PRC. Kes bergambar tak senonoh di ...

yg kes kongkek dlm kolam tu maybe dia fefeling oksana kut.mengongkek dlm pool kat mexico
Quote dua_chzy 11-1-2019 09:56 AM
cmf_premierleag replied at 11-1-2019 09:54 AM
yg kes kongkek dlm kolam tu maybe dia fefeling oksana kut.mengongkek dlm pool kat mexico

Depa kongkek kat kawasan tourist attraction tempat sentiasa bermanusia 24 jam yah. Fefeling exhibitionist sangat!
Quote cmf_premierleag 11-1-2019 10:08 AM
dua_chzy replied at 11-1-2019 09:56 AM
Depa kongkek kat kawasan tourist attraction tempat sentiasa bermanusia 24 jam yah. Fefeling exhibi ...

ada iols tgk gambo tu kt The Star few days ago
mmg orgasm sgt kut mengongkek kat kolam air pancut majlis perbandaran tu
Quote fliphair8 11-1-2019 11:28 AM
Kepala atas tutup....kepala bawah masuk angin.....pening2...hehehhehe
Quote Artemesiaa 11-1-2019 11:31 AM
Dah mental je yang berperangai sebegini
Quote DollahRepek 11-1-2019 02:47 PM
tasty kah sampai nak ber catwalk tgh2 panas?
Quote chicozinn 11-1-2019 03:37 PM
teringat masa aku g island hopping kt sabah sana..puak2 PRC ni siyes paling hanat skali aku penah tgok seumur hidup aku..

ade ke dlm boat leh tukar pampers siap ade tahi okay pastu kat tempat open shower leh lak diorang ni mandi bogel selamba je weyh..baik laki n pompuan..yg pompuan lagi jahanam ngan bulu bawah tebal hutan pun bangga tayang..siyes wat rosak mood honeymoon aku tme tu..seb bek la pastu gi kundasang kasi cuci mata ngan hijauan2 semulajadi..

NGERI YACHHHH!!
Quote Modngengade 11-1-2019 03:49 PM
entah2 ummah borneo jua yg catwalk itu sister
Quote Malaysia.Doom 11-1-2019 03:50 PM
Jalan Budus????
Quote joelava 11-1-2019 03:51 PM

budus cam mak kau


Quote Jajabeans 11-1-2019 03:52 PM
chicozinn replied at 11-1-2019 03:37 PM
teringat masa aku g island hopping kt sabah sana..puak2 PRC ni siyes paling hanat skali aku penah tg ...

Kt sunway lagoon nun tempat toilet tukar baju warga prc selamba bogel tukar baju. Ramai pulak tu. Terkejut aku masa tu
Quote Malaysia.Doom 11-1-2019 03:52 PM
joelava replied at 11-1-2019 03:51 PM
budus cam mak kau

Nama Jalan Melayu lagi hauk...kena rebranding.
Quote joelava 11-1-2019 03:53 PM
Malaysia.Doom replied at 11-1-2019 03:52 PM
Nama Jalan Melayu lagi hauk...kena rebranding.

mak kau babi bak kut teh dlm tin brand chibaichibai


Quote Malaysia.Doom 11-1-2019 03:55 PM
joelava replied at 11-1-2019 03:53 PM
mak kau babi bak kut teh dlm tin brand chibaichibai

Iye Encik Melayu
Quote joelava 11-1-2019 03:56 PM

kau babi kena maki dgn melayu pada hari jumaat

memang suwey la hidup kau lepas ni





Quote Malaysia.Doom 11-1-2019 04:00 PM
joelava replied at 11-1-2019 03:56 PM
kau babi kena maki dgn melayu pada hari jumaat

memang suwey la hidup kau lepas ni

Kepercayaan pari-pari yang menjadi asas negara bangsa orang Melayu kah?

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050721s Gzip On
To Top