Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Bila Kali Terakhir Awak Bersetubuh?" - Netizen Kembang Tekak Dengar Perbualan 'Kotor' Ini!

Oleh: Myeonir|11-1-2019 10:49 AM Komen: 31
Zaman sekarang, memang dah kurang sifat pemalu dalam diri anak-anak muda. Tambahan lagi, teknologi semakin canggih, maka makin menjadi-jadi perangai mereka.

Tular sebuah video di Twitter baru-baru ini, apabila seorang lelaki dan gadis bersembang tentang hal tidak senonoh di aplikasi Bigo Live. Hilang terus batas pergaulan antara lelaki dan perempuan!



Walaupun hanya video pendek, tapi cukup membuatkan para penonton berasa jijik dan geli mendengar perbualan seksual antara kedua mereka. Langsung tidak menghiraukan sensitiviti.

"Awak sporting kan?"

"Bilakah kali terakhir awak main?"

"Bilakah kali terakhir awak bersetubuh?"

"Bilakah kali terakhir awak melancap?"

Si gadis itu pun tak segan silu menjawab segala persoalan lelaki tersebut. Tidak cukup dengan itu, si gadis dengan beraninya menunjukkan pakaian dalamnya bagi membuktikan dia bercakap jujur.

Netizen yang melihat video ini semuanya memang kembang tekak mendengar perbualan mereka yang menjijikkan itu.



Kredit foto: Twitter

Macam-macam betul budak-budak zaman sekarang ini! Tak kesian langsung pada ibu bapa. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
12
Marah
15
Terkejut
10
Sedih
16
Lawak
11
Bosan
14
Komen: 31
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote kucingTomey 16-1-2019 06:09 PM
kan saya dah cakap...generasi skang dah jahanam.....dan dia akan berterusan ...ini adalah ujian pada negara....

Lain-lain Komen

Quote manehnya 11-1-2019 11:20 AM
ini lah budak2 zaman sekarang, yg akan mewarisi masa hadapan...

Quote LadyCarefree 11-1-2019 11:25 AM
Yng kembang tekak sekor tp yng kembang konek lg ramai. Pastu yng pompan litop tringin nk jd girl tu pon ramai
Quote Rumpshaker 11-1-2019 11:49 AM
Apa kejadah entah cakap lucah tak menentu hala. Padan muka kalau kena viral. Sendiri takde otak. Jantan melayu memanglah suka dilayan bab-bab camni. Lepas offline, dia mengutuk kau. Idiot.
Quote nisako 11-1-2019 11:54 AM
bodoh aihhhhhh
Quote Ferr_Remy 11-1-2019 12:00 PM
Laki sangap. Pompuan bodoh. Satu Malaysia da tau mgu lepas ko last melancap pastu pernah ringan2 hahaha. Xde maruah.
Quote AbukRokok 11-1-2019 12:11 PM
ayat stended @ayahmasihkuat  
Quote DayangKirana 11-1-2019 12:16 PM
this gurl...bohsia kampung..
kat insta pun dah tahap melucah.. gambar basah2 dengan jejantz kat waterfall..
so, no surprised la she behaved like this kat bigo..
Quote chicozinn 11-1-2019 12:22 PM
dua2 bangang nak mpos..patutnya meleis kena buat adat kelly-ing yg pembunuhan bermaruah demi ttup aib keluarga elak bebudak bodoh dibiak..

gitchuuu
Quote ayahmasihkuad 11-1-2019 12:26 PM
AbukRokok replied at 11-1-2019 12:11 PM
ayat stended @ayahmasihkuat



sportingnya. mesti ramai yang menonton terus pm budak perempuan tu ajak setubuh.. untung sabut timbul





Quote ayahmasihkuad 11-1-2019 12:27 PM
DayangKirana replied at 11-1-2019 12:16 PM
this gurl...bohsia kampung..
kat insta pun dah tahap melucah.. gambar basah2 dengan jejantz kat wat ...



apa insta dia ayah nak add dan sekolahkan dia


Quote DayangKirana 11-1-2019 12:28 PM
ayahmasihkuad replied at 11-1-2019 12:27 PM
apa insta dia ayah nak add dan sekolahkan dia

budak skolah lagi ayah oii...pedo in closet ke?
Quote mbhcsf 11-1-2019 01:38 PM
Edited by mbhcsf at 11-1-2019 06:51 PM

sebenarnya kita tak perku nak melenting atau marah sebab?

perangai bercakap lucah atau kotor kan dah menjadi sesuatu yg 'cool' it is okay , it is allright
kan dicakap among adults kan?

dan siapa adults itu?

kita juga

kita juga menyuburkan budaya cakap lucah
sexual innuendos
bauran seksual

cakap kotor tak ada substance

so

bila jadi macam ni kita react?
semuanya bermula dari yg menjadi role  model tu. so nak marah tengok jugak sebenarnya siapa yg 'mengajar'atau menyuburkan budaya ini?

i mean tengok kot pada diri sendiri

sebab habit macam ni adalah dipelajari

ada dewasa yg lakukan maka budak mengikut

sekitaran membantu? depends


Quote debab76 11-1-2019 02:58 PM
hujung2 cakap akaun kena hack
Quote kroit92 11-1-2019 03:27 PM
harap dijauhkan la dari orang-orang macam ni, lelaki perempuan
menakutkan
Quote MadameOnion 11-1-2019 03:33 PM
tetek melayut dah..
Quote knnk 11-1-2019 07:59 PM
DayangKirana replied at 11-1-2019 12:16 PM
this gurl...bohsia kampung..
kat insta pun dah tahap melucah.. gambar basah2 dengan jejantz kat wat ...

La budak sekolah ke? Ingat dah 20s dah.
Mana you tau ni?
Hrmmmm, alahai kesian awak dek. Aib tu kena simpan. Whats on Internet stays forever on Internet.
Quote armin 12-1-2019 05:36 AM
Terbaca ada org kata main benda ni dpt cash ribu2 betul ke? Mcm mana blh dpt cash tu?
Quote benharungkar 12-1-2019 09:18 AM
armin replied at 12-1-2019 05:36 AM
Terbaca ada org kata main benda ni dpt cash ribu2 betul ke? Mcm mana blh dpt cash tu?

dapat kacang...kacang tu boleh jual
Quote VuJiE 12-1-2019 01:17 PM
patut la hilang malu dah, boleh buat duit rupanya

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.996170s Gzip On
To Top