Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Berhijab Tapi Pakai Skirt Dan Legging, Isteri Fizo Omar Dikecam Jadi Mangsa Fesyen

10-1-2019 05:10 PM|Oleh: Saiful| Komen: 88

Fizo Omar dan isterinya, Mawar Abdul Karim adalah antara pasangan selebriti yang menjadi perhatian ramai.


Jarang sebenarnya kita dengar kontroversi tentang mereka tapi percutian mereka sekeluarga ke London baru-baru ini telah mengejutkan pengikutnya.


Mana tidaknya Mawar ada memuat naik gambar dirinya berhijab tapi dipadankan dengan skirt pendek paras lutut dan legging.

Kata mereka pemilihan pakaian pengasas jenama tudung Fareeda itu tidak bersesuaian dengan imej Muslimah.



Di ruangan komen ada netizen yang menyatakan Mawar adalah seorang mangsa fesyen.



Foto: IG
Setakat ini tiada respon dari pasangan tersebut.

Apa pun seronok tengok Fizo, Mawar dan Maryam berjalan-jalan. Memang cukup bahagia. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
5
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 88
Komen

Previous : Tahniah! Penantian Selama 3 Tahun Akhirnya Berakhir, Anzalna Nasir Disahkan Mengandung!

Next       : Gambar Mesra Tersebar Lagi, Zul Ariffin Dah Kahwin Dengan Kekasih Ukraine?

Komen Terbaru

Quote Y-Nots! 16-1-2019 02:11 PM
ikut peredaran masa kekdahnya chuolls

Lain-lain Komen

Quote hasniey 10-1-2019 05:23 PM
Punya la byk skirt pnjang yg pendek jgk dipakai.punyalah byk seluar panjang,legging jgk pilihan hati
Quote Acikgomen 10-1-2019 05:30 PM
Muka dia cantik yang tengok sekali je cukup. Kali kedua tgk, bosan dah
Nextttttt
Quote she 10-1-2019 05:31 PM
Kalau korang pergi Turki Syria Qatar bla bla bla

Ramai je yg pakai mcm tu..skirt legging jaket spek hitam gedabak

Perkara biasa jahhhhhhh

Tapi kalau pakai turban skirt paras betis kasut tapak 5 inci....itu iols jarang jupe kt negara luar wakakaka
Quote miracle_forever 10-1-2019 05:33 PM
she replied at 10-1-2019 05:31 PM
Kalau korang pergi Turki Syria Qatar bla bla bla

Ramai je yg pakai mcm tu..skirt legging jaket sp ...

hahaha yg last tu jumpa kat malaysia la kaka she aka che ta.
Quote miracle_forever 10-1-2019 05:34 PM
nak pakai mcm ni.. pakai la knee length boots.
Quote SissySembah 10-1-2019 05:35 PM
so what??? apa yg salahnya tentang skirt itu?
tahulah ugama sunni ini semuanya tak kena.. kena ikut pakaian persis ajaran kuno dulu2 dan tak boleh adapt pakaian semasa... dan pelajaran pun kebelakang sebabtu negara2nya adalah negara dunia ketiga hampir gagal dan mostly miskin...

yg kecam itu pun makcik2 bawang miskin hidung kembang ummah dunia ketiga ekonomi merundum sahaja... yg modern, well educated and high class memang berbeza sekali dgn mereka ini...
Quote myakayina 10-1-2019 05:37 PM
omeynya maryam...
Quote pearl.silver 10-1-2019 05:49 PM
Nmpk ok je..
I penah nmpk pekerja restoren sushi pki camni kt mlysia
Uniform restoran tu skirt paras lutut..
Jd bdk tu pki tudung, pki uniform tu dgn legging
Quote lumie 10-1-2019 05:53 PM
Ok je pd i.. Normal
Quote lumie 10-1-2019 05:54 PM
Ok je i tgk... And quite normal {:nose
Quote lumie 10-1-2019 05:54 PM
Ok je i tgk... And quite normal {:nose
Quote buapakperut 10-1-2019 06:06 PM
lawa lagi pakai seluar je, pakai camtu dah mcm pesen serabut neelopak
Quote anakkerengga 10-1-2019 06:13 PM
Walau tutup kulit tp belum tutup aurat sbb legging tu bentuk betis... jd pd pendapat aku legging dan skirt pendek mmg salah. Tp ikut suka hati dia lah..dia kan laki yg blh nasihat.. kita ni org luar tak pyh lah nak over sgt. Nasihat light2 sudah..tak pyh nak kecam2 sgt
Quote joy_ah 10-1-2019 06:17 PM
Aku slalu nampak mushlimah kat sini dress-up kayak gitu especially time winter. Tapi legging dorang bukan legging biasa.
Quote LolaRosa 10-1-2019 06:35 PM
Ok je. Tapi nampak buruk la di mata iols
Quote kibodwatriuh 10-1-2019 06:41 PM
miracle_forever replied at 10-1-2019 05:34 PM
nak pakai mcm ni.. pakai la knee length boots.

Yup,  lagi satu selalunya orang pakai jenis midi or long pencil skirt baru lawa.
Quote mirwaisahmadzai 10-1-2019 06:48 PM
macam tak kena. pakai la sopan sikit..
Quote Beautifulliar. 10-1-2019 06:49 PM
joy_ah replied at 10-1-2019 06:17 PM
Aku slalu nampak mushlimah kat sini dress-up kayak gitu especially time winter. Tapi legging dorang  ...

Lm xnmpk joyah.dh beranak mata biru dh mu?hppy wife hppy life yach
Quote monsterwife 10-1-2019 07:19 PM
she replied at 10-1-2019 05:31 PM
Kalau korang pergi Turki Syria Qatar bla bla bla

Ramai je yg pakai mcm tu..skirt legging jaket sp ...

Yup betul tu

Lihat semua komen(88)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058905s Gzip On
To Top