Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Servis 'Mengerang' Ghairah Di Telefon, Gadis Caj RM80 Untuk 20 Minit

Oleh: Myra Rozi|10-1-2019 01:09 PM Komen: 103
Seorang gadis di Twitter aktif menawarkan khidmat 'mengerang' dan bersuara ghairah menerusi panggilan telefon.

Aktiviti phone sex itu dilakukan secara terbuka dengan bayaran serendah RM80 untuk tempoh 20 minit.

mStar Online melaporkan, melalui penyamaran yang dilakukan, dipercayai gadis yang terlibat mendakwa dirinya berusia 18 tahun.

Foto: mStar Online
Jelasnya lagi sebelum ini khidmatnya diiklankan dengan harga RM70 dan panggilan telefon akan dibuat menerusi Telegram sebaik sahaja pelanggan memindahkan wang ke dalam akaunnya.

Tambahnya dia mendapat inspirasi melalui filem American Pie dan mendakwa memiliki pelanggan dari Amerika Syarikat, United Kingdom dan Singapura.

Foto: mStar Online
Bukan calang-calang pelanggannya kerana kebanyakannya mempunyai kerjaya sebagai doktor dan pensyarah.

Malah sebelum ini juga dia menawarkan khidmat panggilan video dengan bayaran RM150 namun telah menghentikannya kerana berisiko tinggi.

Foto: mStar Online
Bukan itu sahaja gadis tersebut telah memuat naik paparan skrin membuktikan perbualannya dengan pelanggan.

Foto: mStar Online
Di akaun miliknya, dia menulis, "Hi, Twitter baru untuk mengerang sahaja. DM jika mahu phone sex (ps)." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 103
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Bedah.Cun 15-1-2019 07:53 AM
Ohhh ehhh auhh eeeehh aiihhh owhhh sssss

Lain-lain Komen

Quote CiliPadiSedap 10-1-2019 01:16 PM
Tumblr dah tutup porn habis bisnes sabun laku. Akak report 258 kali kt tumblr. Berkat kesabaran akak akhirnya tumblr banned porno.. thank u tumblr
Quote puteribaya 10-1-2019 01:26 PM
dulu2 masa jam cari kerja sampingan tunggu SPM..ada agensi cari pekerjaan tawar kerja buat servis macam ni..dia kata RM20 satu panggilan..dia kata pelanggan dorang cari, fon dorang kasi, tugas kita cuma accept call dari customer dan cakap2 layan je apa org tu nak on fon..agensi tu bawa kat satu bilek ada 5 girl duduk kat meja bercubicle soundproof (mcm karaoke punya) tgah bercakap, meols ikut sbb ingat kena layan customer yg lonely bersembang..so meols disuruh duduk sebelah salah sorg dari mereka utk training..sekaliii kauuu cakap lucah rupanya..terbakar telinga ..siap meols bangun cabut keluar..sib baik agensi tak tahan dan tak kena culik..pengalaman ngeri betul
Quote CharlesDera 10-1-2019 01:29 PM
depa ni tak pandai download ka? umah ada unfi pun tak reti download tak guna... maih belajaq dengan saya...wakakakakakakkakaka
Quote SissySembah 10-1-2019 01:34 PM
petanda ekonomi sunni merundum dan negara makin miskin tapi masih mahu ikut ajaran kuno...
bunyi mengerang pun mahu di jual... apakan pula dara beliau?
Quote jalfa 10-1-2019 01:37 PM
Susuai la untuk jantan bodo sangap ..bunyi nengerang pon sangap nak bayor....mmg betul betul yihhhh
Quote dua_chzy 10-1-2019 01:40 PM
Ok jah huntok ummah forever alone. Kipidap!
Quote fushimi 10-1-2019 01:42 PM
dapat apa setakat mengerang kat phone

bangang
Quote Manjahati 10-1-2019 01:45 PM
Macam ni punya service pun ada?
Quote jazaa100 10-1-2019 01:50 PM
Pandai budak sekrg berbisnes....
Quote jazaa100 10-1-2019 01:51 PM
fushimi replied at 10-1-2019 01:42 PM
dapat apa setakat mengerang kat phone

bangang

Laa...kau tak tau ke?...

Mcm ni pun pyropurapura dah terinzal kauuu.....
Quote fushimi 10-1-2019 01:57 PM
jazaa100 replied at 10-1-2019 01:51 PM
Laa...kau tak tau ke?...

Mcm ni pun pyropurapura dah terinzal kauuu.....

mental ke apa mengerang bodo bodo cam gitew boleh inzal
Quote syadq 10-1-2019 02:00 PM
Baiklah look nearby wicet boleh dapat free je
Quote LadyCarefree 10-1-2019 02:01 PM
CiliPadiSedap: Tumblr dah tutup porn habis bisnes sabun laku. Akak report 258 kali kt tumblr. Berkat kesabaran akak akhirnya tumblr banned porno.. thank u tumblr


Party pooper!
Quote LadyCarefree 10-1-2019 02:02 PM
dua_chzy replied at 10-1-2019 01:40 PM
Ok jah huntok ummah forever alone. Kipidap!

Elok kot dr pi langgan seks? Kehkehkeh
Quote LadyCarefree 10-1-2019 02:03 PM
Manjahati replied at 10-1-2019 01:45 PM
Macam ni punya service pun ada?

Phone seks servis ni dh berabad ade
Quote kakyungpilah85 10-1-2019 02:04 PM
ada kawan aku servis mcm tu gak...phone call sex..layan org sana tu melancap dy wat suara mengerang konon2 mcm melancap sekali..mana aku tau?sebab pernah ternampak 1 malam tu...terus tarik selimut wat2 tido...hahahahahaha
Quote AbukRokok 10-1-2019 02:04 PM
what a tragedy
RM80 utk suara mengerang?
iols boleh dpt free jah...tapi ujung2 suaranya kok mcm pelik skit agak garau...phuiiiii
Quote Orix 10-1-2019 02:06 PM
senangnya buat duit.... kalo rakam siap2 bunyik perempuan mengerang pehtu tenyeh la sound rakam tu masa on call pun bukan dia tahu khuens
Quote arm_band 10-1-2019 02:07 PM
haha senang betul bisnes. buat suara kucing miang je sejam dah dapat seratus lebih

Lihat semua komen(103)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.134225s Gzip On
To Top