Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Lakon Babak Intim Dengan Fendy Bakry, Amyra Rosli Tak Peduli Orang Nak Kecam

10-1-2019 11:45 AM|Oleh: Saiful| Komen: 172


Bergelar seorang pelakon memang banyak cabarannya, termasuk mengikut apa sahaja kehendak pengarah termasuklah melakukan babak intim.

Bagi Amyra Rosli, dia tidak kisah dkecam apabila menjayakan babak sebegitu bersama Fendy Bakry dalam drama Kan Kukejar Cinta Kamu.


"Saya akui, drama bersiri ini memerlukan saya melakonkan babak-babak mesra dengan Fendy, seperti contoh, babak berdua atas katil.

"Babak atas katil tu, mungkin di kaca televisyen nampak agak rapat tapi sebenarnya kami duduk berjauhan. Teknik kamera digunakan untuk merealisasikan babak itu agar ia kelihatan natural.



"Babak menari dan beberapa babak lain yang memerlukan karakter kami berdua berada sangat rapat pun digantikan dengan orang lain.

"Saya tak kisah bila ada orang bercakap kerana apabila suami dan keluarga saya tahu cara kami bekerja, itu sudah memadai. Asalkan mereka mengetahui situasi sebenar," katanya kepada Astro Gempak.

Foto: IG
Apa pun semoga Amyra terus sukses dalam apa jua yang dilakukannya. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
4
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 172
Komen

Previous : Uqasha Senrose Sampai Menangis Terkenang Dosa Lalu

Next       : Sufian Suhaimi Sakit Tak Ada Kena-Mengena Dengan Elfira Loy

Komen Terbaru

Quote pinkpunk 24-1-2019 10:09 AM
dialog sekrg dorg tak tapis ke? mcm lucah sikit yg first2 episod.. pastu asik nak main je keje dorg

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 10-1-2019 11:50 AM
Haahhaha gigih ko eksplen.
Quote mirwaisahmadzai 10-1-2019 12:08 PM
cantiknya dia ni..kulit gebu
Quote gujiwa 10-1-2019 12:15 PM
cite ni time menari tu lawak sungguh rasa.. hahahaahaha//

ntah banyak persoalan cite ni.. boleh la.. tak tahu la si ray tu dah okay ke belum ke..
dah la bedak bertepek2x.. kat fendy tu.. make up lawak la la cite ni..
Quote masdiana-ana 10-1-2019 12:19 PM
hero drama nie tak menarik hati untuk ditengok..
Quote aznizazzadele 10-1-2019 12:21 PM
make up dah ok sikit.. masa memula dulu lagi gomak . by the way i suka gandingan depa ni .

bolehla layan sebelum nak tido
Quote mesmerize 10-1-2019 12:23 PM
dalam cite ni amyra je berlakon memberi habis.. hero macam tak memberi la..  kekok2 aje..
ai rasa hero malu sebab amyra bini orang.. dulu heols berlakon ngan eyra hazali ok je.. nampak la keserasian tu
Quote misstakkepoh 10-1-2019 12:24 PM
Fendy is kayu. Turn off betul tgk drama ni..dah la skrip skema. Amira nye lakonan best,,tp fendy..hmmm....baik lah i olls tgk drama tv3 kamal adli n siti saleha tu..walaupun gigi kamal renggang di depan, at least emosi tu sampai lah kat penonton..
Fendy ni kuat smoke ea?? Major turn off bila dia senyum nampak gigi
Quote masdiana-ana 10-1-2019 12:26 PM
iols antara yg baca novel nie..watak FB tak sampai mcm watak ray yg jahat..iols rasa watak ray tue tak sesuai dgn FB..klau dpt kr perlakon lain watak ray tue mesti chemistry dgn amyra lagi menjadi..FB tak ada karisma untuk pegang watak nie..
Quote ALDRIN 10-1-2019 12:28 PM
Fendy ni kalau dapat muka dia tu di scrub n gosok cecukup..flawless result dia. Kot nak compare Jupin kertu..
Rajin2 laa wat facial...mamat ni x hensem tapi manis adaaaa....
Quote Badigol 10-1-2019 12:31 PM
mesmerize replied at 10-1-2019 04:23 AM
dalam cite ni amyra je berlakon memberi habis.. hero macam tak memberi la..  kekok2 aje..
ai rasa h ...

setuju je part ni..fendy ok je tak la kayu belakon..tp bila pair dgn amyra rs mcm agak kurang sikit..compare to ms dia dgn heroin mr grey..dgn amyra nmpk kurang chemistry..part sweet pn nmpk sedikit awkward..jln cerita drama ni ok la best juga tp hero heroin x ngam sgt..

Quote Badigol 10-1-2019 12:33 PM
ALDRIN replied at 10-1-2019 04:28 AM
Fendy ni kalau dapat muka dia tu di scrub n gosok cecukup..flawless result dia. Kot nak compare Jupi ...

kena grooming lebih lagi kot..kasi flawless sikit muka,badan sado sikit..kurgkan kepam sikit..boleh lawan remy nanti..muka pn ala ala remy hitam manis..

Quote ALDRIN 10-1-2019 12:36 PM
Badigol replied at 10-1-2019 12:33 PM
kena grooming lebih lagi kot..kasi flawless sikit muka,badan sado sikit..kurgkan kepam sikit..bole ...

Tapi klu kepam Fendy ni ala2 kepam bau pedas n karupuley tahap minima....klu Abam Wemy tu...omg ...
Quote fahdramli 10-1-2019 12:40 PM
Amyra tu oke lakonan dia. Watak dia sampai, eay tu kadang2 oke kadang2 ke laut. Boleh la layan sebab jalan citer menarik.
Quote EvieWanKenobi 10-1-2019 12:44 PM
sejak sembuh muka FB nampak lain sikit..
mata macam sembab..
Quote AshkieLa 10-1-2019 12:45 PM
amyra ni lawa.. tp bila fokus dekat2 muka dia.. banyak garis2 macam dah berumur sangat dah..
ade skali je tengok citer ni masa lepas ngesek ke ape FB blah tinggalkan amyra...
rasa mcm weird and awkward... pastu tak tengok dah citer ni.
Quote sailormoon90 10-1-2019 12:49 PM
fendy ni berlakon cerita lain tak lah nampak kayu kayan.
i ols suspect di aberlakon cite ni kayu kayan sbb amyra isteri orang & dia pon tak kahwin lg.
segan lah kot or awkward. tp kalau tgk cite ni agak daring. hahaha

scene fendy baring kat peha myra mcm tetttttttt
apa perasaan amar. dah lah myra howt & cun
Quote jiwakacau06 10-1-2019 01:03 PM
baca novel ok la perkataan bangsat maki2 ni...kt drama sgt xsesuai...
Quote lotionmilo 10-1-2019 01:29 PM
Cerita lembab, banyak iklan, hero heroin takde chemistry, cringe teroks!!!
Quote fahdramli 10-1-2019 01:36 PM
AshkieLa replied at 10-1-2019 12:45 PM
amyra ni lawa.. tp bila fokus dekat2 muka dia.. banyak garis2 macam dah berumur sangat dah..
ade sk ...

Betul, bila fokus dekat, muka dia mcm lajn, ada garis2

Lihat semua komen(172)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060911s Gzip On
To Top