Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Lelaki Berkelakuan Aneh, Jilat Loceng Pintu Rumah Yang Diceroboh

9-1-2019 10:49 AM|Oleh: Tukang Tulis| Komen: 7

Kredit foto: Mirror

Seorang lelaki berkelakuan pelik apabila menjilat loceng pintu di sebuah rumah yang dicerobohinya di Salinas, California pada malam sambutan tahun baharu 2019.

Perbuatannya itu dirakam kamera keselamatan yang dipasang berhampiran pintu oleh pemilik rumah tersebut.

Memetik laporan Mirror, rakaman yang disebarkan pihak polis menunjukkan dengan jelas wajah suspek yang dikenal pasti sebagai Roberto Daniel Arroyo, 33.



Kredit foto: Mirror 

Lelaki berkenaan turut dilihat membuang air kecil di halaman rumah milik keluarga Dungan serta mencuri perentas pemanjangan yang diletakkan di situ.

"Kami agak terkejut kerana rakaman video adalah sangat jelas, jadi kami tidak mengambil masa terlalu lama untuk mengenal pasti individu tersebut," kata jurucakap Jabatan Polis Salinas.


 

Arroyo dipercayai meluangkan masa selama kira-kira tiga jam di halaman rumah Dungan dan sepanjang tempoh itu, Sylvia Dungan serta suaminya keluar manakala anak-anak mereka sedang tidur di dalam rumah.

Mereka menghubungi pihak polis setelah menyaksikan perbuatan aneh Arroyo dalam rakaman kamera keselamatan.

Walaupun bimbang dengan insiden tersebut, Dungan mengakui dia agak lega kerana tiada perkara buruk berlaku terhadap keluarganya pada malam itu.

"Saya tertawa sendirian selepas itu kerana secara teknikalnya, dia tidak mencederakan sesiapa, malah dia tidak memecahkan apa-apa pun," jelasnya.

Arroyo juga dipercayai menceroboh kawasan rumah seorang jiran Dungan dan polis menyatakan suspek berdepan dua tuduhan berkaitan kesalahan kecil.

Mungkin motif sebenar Arroyo menjilat loceng pintu hanya boleh diketahui selepas dia ditahan dan disoal siasat oleh pihak polis. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 7
Komen

Previous : Barber 'Lurus'! Cukur Rambut Lelaki Bentuk Segi Tiga, Salah Faham Dengan Simbol Pause

Next       : Pemandu Dakwa Terima Arahan Bunuh Dari Aplikasi Uber

Komen Terbaru

Quote Foxey 9-1-2019 04:28 PM
memang masalah mental dia nih

Lain-lain Komen

Quote Artemesiaa 9-1-2019 12:48 PM
Sebab tak nak tinggalkan finger print kot
Quote xtahumenahu 9-1-2019 12:57 PM
ya ampunnnn...ingat sekali lick jahhh...
rupanyaaaa
dah len macam aku tgk
Quote Ema.Asmadi 9-1-2019 01:14 PM
Busuk {:nose
Quote shamsadis 9-1-2019 02:03 PM
ada HIV tak?
Quote Malaysia.Doom 9-1-2019 02:52 PM
Sejenis pukau kot....fetish kat loceng rumah
Quote Burong_Hantuk 9-1-2019 02:53 PM
ini sah jenis penjahat saikopat
Quote Foxey 9-1-2019 04:28 PM
memang masalah mental dia nih

Lihat semua komen(7)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.043613s Gzip On
    To Top