Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Tiga Hingga Empat Kali Je Satu Malam,"-Pengakuan 18SX Nicki Minaj Gemparkan Peminatnya

10-1-2019 12:11 PM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 33

Penyanyi rap Nicki Minaj bukanlah seorang penyanyi yang malu-malu bila berkaitan dengan seks

Dia sendiri suka menulis lirik yang mempunyai tahap kelucahan melampau atau 18SX dan tidak kisah berterus-terang dengan peminatnya jika ditanya soalan berkaitan seks.


Kredit foto: Celeb Insider
Jadi apabila beberapa orang peminatnya di Twitter tertanya-tanya berapa kali dia melakukan hubungan intim dalam sehari dengan kekasih barunya, tanpa segan silu Nicki tampil memberikan jawapan.

Semuanya bermula dengan seorang peminatnya bernama Sonofacun yang bertanyakan penyanyi Anaconda itu memohon penjelasan.

"Nicki pasti tertawa sahaja bila peminat bergosip mengatakan dia buat hubungan intim 3 kali semalaman sedangkan sebenarnya 6 kali," tulisnya. 

Kredit foto: Twitter
Nicki, 36, kemudiannya telah mengulang kicau tweet itu dan memberikan jawapan yang ditunggu-tunggu. 

Dia menafikan teori dia mengadakan seks 6 kali semalaman, sebaliknya menerangkan hanyalah secara purata 3 atau 4 sahaja. 

"Untuk pengetahuan kami berhubungan intim 3 atau 4 kali sahaja dalam semalaman, kalau 6 kali tu dah melampau," jawab Nicki.


Kredit foto: Twitter
Tweet jawapan selamba daripada Nicki itu kemudiannya tambah menggemparkan peminatnya. 

Ramai yang bimbangkan dari mana Nicki mendapat tenaga. Malahan ada yang tertanya-tanya bila nak makan atau tidur kalau dah sibuk di atas katil. 

Walau bagaimanapun ada juga yang menegur mengatakan kenyataan itu terlalu melampau untuk peminat muda Nicki.


Kredit foto: Twitter
Seperti yang diketahui, Nicki kini sedang hangat bercinta dengan Kenneth Petty, 40, walaupun Kenneth terpalit dengan isu tuduhan merogol dan membunuh. 

Nicki malahan mempertahankan teman lelaki barunya itu dan berkata kes itu sudah lama berlalu ketika Kenneth masih remaja lagi.


Kredit foto: The Blast
Terpulanglah kepada Nicki. Semoga bahagia dengan pilihan sendiri. Tapi sejauh manakah agaknya perhubungan mereka berdua? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
5
Terkejut
5
Sedih
4
Lawak
6
Bosan
5
Komen: 33
Komen

Previous : Jennifer Garner Gesa Ben Affleck Ke Rehab Jika Mahu Jumpa Anak

Next       : Dokumentari Surviving R.Kelly Cetus Persoalan Lama, Adakah Mendiang Aaliyah Mangsa Rogol?

Komen Terbaru

Quote gideoncross 4-2-2019 04:49 AM
non.sari replied at 10-1-2019 02:40 PM
tah2 amik dadah dulu baru ML kot. pornstar pun pengsan kak nik, deme pon guna dadah je untuk bertaha ...

Part pornstar guna ddah utk brtahan mmg btul.

Lain-lain Komen

Quote lkick2113 10-1-2019 12:23 PM
Pergh....... Forumner pulak berapa Kali?  
Quote Sang_Pencinta 10-1-2019 12:31 PM
Melampaunya TMI si Nicki ni
Quote mieymiey 10-1-2019 12:33 PM
Memang couple untuk ngeseks jer pun.
Nanti masing-masing dah bosan, putuih la.
Cari orang lain.
Quote irwansuhadi 10-1-2019 12:34 PM
berpeluh aku baca ni
Quote Sang_Pencinta 10-1-2019 12:36 PM
Aku pulak terbayangkan kaki melecet, mesti pedih
Quote AbukRokok 10-1-2019 12:39 PM
kuat minum air ni
Quote Artemesiaa 10-1-2019 12:59 PM
Gigih ceritakan hanya untuk tarik perhatian
Quote runiadreamer 10-1-2019 12:59 PM
"mengulang kicau tweet" kenapa aku rasa ayat ni kelakar hahahahha
Quote fahdramli 10-1-2019 01:11 PM
Sakan, sapa dia ni sapa, mcm kenal tapi tak berapa nak kenal
Quote AmandaRollins 10-1-2019 01:25 PM
Teringat lagu nicki truffle butter...lol
Quote Sang_Pencinta 10-1-2019 01:29 PM
AmandaRollins replied at 10-1-2019 01:25 PM
Teringat lagu nicki truffle butter...lol

Betul ke lagu truffle butter tu pasal sisa taik ketika anal seks??
Quote zuriey 10-1-2019 01:33 PM
Melecetttt
Quote kakyungpilah85 10-1-2019 02:08 PM
pedih agaknye fukey sheols kalau dah hari2 6x kena tujah..eh..kalau negro tu lubang dah luas padang bola la kot
Quote non.sari 10-1-2019 02:40 PM
tah2 amik dadah dulu baru ML kot. pornstar pun pengsan kak nik, deme pon guna dadah je untuk bertahan.
ke sembang je dia ni?
Quote Sang_Pencinta 10-1-2019 03:18 PM
Sembang kuat lah tu saja nak tayang bf dia yag ada kes
Quote miemiecha 10-1-2019 03:30 PM
hahahahaha..
gigih sexplain ter...
Quote putput 10-1-2019 03:58 PM
dengan kekasih baru bolehlah banyak kali semalam. bila dah puas boleh blah. cari baru dan dapat teruskan sebanyak boleh satu malam
Quote AmandaRollins 10-1-2019 04:35 PM
Sang_Pencinta replied at 10-1-2019 01:29 PM
Betul ke lagu truffle butter tu pasal sisa taik ketika anal seks??

Lbh krg cmtu..color truffle butter tu konon nya color shit campur air mazi pompuan..geli wekkk
Quote am2020 10-1-2019 07:36 PM
Baru dpt mmg la..cer dah lama.  Tgk pon x mau..pastu sekali main 5-10 minit je buat apa

Lihat semua komen(33)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078355s Gzip On
To Top