Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Atuk Nenek Memang Sayang Lebih Pada Cucu" - Sebak Lihat Bapa Mentua Nourul Depp Kejar Tren

9-1-2019 10:36 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 9

Nourul Depp kelihatan sangat bahagia sejak mendirikan rumah tangga kali kedua dengan perunding kesihatan dari perancis. 

Bahkan, kehidupan pasangan itu bertambah ceria dengan kehadiran dua cahaya mata iaitu Zachary Depp dan Rafael Depp serta cahaya mata ketiga yang masih dalam kandungan.

Baru-baru ini, kelihatannya Nourul sekeluarga telah menyambut Krismas bersama keluarga mentuanya di Perancis.


Kredit foto: Instagram

Nourul juga kelihatan sangat rapat dengan ibu mentuanya yang dikatakan sangat memahami dia walaupun mereka berbeza agama.



Tapi, yang membuatkan hati ini tersentuh apabila melihat datuk kepada anak-anak Nourul berlari mengejar mengikuti tren mereka sambil melambai kepada cucu-cucunya itu. Terharunya!



Rata-rata netizen turut terharu apabila melihat adegan itu. Mereka menyatakan yang datuk dan nenek memang sayang lebih dengan cucu mereka.

Tak kurang juga netizen yang mengimbau kenangan menceritakan bahawa datuk mereka juga selalu tunggu di hadapan rumah apabila mereka pulang ke kampung.

Sebak betul tengok video itu.  - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 9
Komen

Previous : Chef Wan Gesa Orang Ramai Berhenti Cakap Buruk Mengenai Sultan Muhammad V

Next       : Siti Nordiana Dituduh Bawa Malang Pada Pasangan Menyanyinya, Apa Akan Jadi Di AJL Nanti?

Komen Terbaru

Quote miraji 11-1-2019 02:54 PM
chicozinn replied at 10-1-2019 09:36 AM
ade je atok n nenek yg jnis xsayang ngan cucu..dulu aku ni cucu 1st family bsar aku tapi tok n nenek ...

memang lahabau ni. takpe dik, semoga Allah balas kebaikan kau

Lain-lain Komen

Quote miewan15 9-1-2019 10:45 AM
Memang nenek2 datuk2 mcm ni kan..syg sgt kat cucu
Quote miewan15 9-1-2019 10:46 AM
Jadi rindu pulak kat nenek and atuk sendiri
Quote ninja boy 9-1-2019 11:41 AM
Bagus la atuk2 mereka, atuk2 Malaya banyak berita memedo Dan merogol cucu
Quote Artemesiaa 9-1-2019 11:54 AM
Mestilah mereka sedih sebab tak dapat tinggal bersama hari2 dah masing2 tinggal jauh dan di negara yang berbeza disebabkan kerja.
Quote biozipstar 9-1-2019 04:22 PM
betullah tu.. atok nenek mmg sayang dgn cucu wey.. yg x sayang dgn cucu tu yg pelik sgt
Quote chicozinn 10-1-2019 09:36 AM
ade je atok n nenek yg jnis xsayang ngan cucu..dulu aku ni cucu 1st family bsar aku tapi tok n nenek aku xsuka sebab mak aku bukan menantu pilihan dorang..yg adik sedara pompuan aku la jadi cucu kesayangan sampai jadi spoil brat pastu nenek aku masuk wad sampai sebulan aku la yg jaga sampai berak ccuk insulin sume aku buat end up si spoil brat tu perabih segala harta nenek aku sbab pakcik aku cakap mak aku xde kena mengena ngan dorang since bpak aku meninggal dulu baru nenek aku meninggal..cm sial
Quote haryatie 10-1-2019 09:44 AM
seronok nya la kan
kesian kt ank2 aku x de atok n nenek
Quote teha86 10-1-2019 11:01 AM
batul... kasih syg atuk nenek ni melebihi kasih syg dengan anak...PIL aku.. ngn anak aku...ya ampun... sayang betul..lagi2 1st cucu... hubungan kitorg yg dulu renggang jd sangat rapat sebb anak aku...sape xsyg cucu oiii...
Quote miraji 11-1-2019 02:54 PM
chicozinn replied at 10-1-2019 09:36 AM
ade je atok n nenek yg jnis xsayang ngan cucu..dulu aku ni cucu 1st family bsar aku tapi tok n nenek ...

memang lahabau ni. takpe dik, semoga Allah balas kebaikan kau

Lihat semua komen(9)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043877s Gzip On
To Top